Site Links
Home
Features
Documentation
Pricing & Order
Members Area
Support Options
UBBDev.com
UBBWiki.com
Who's Online Now
3 registered members (isaac, Pak, Gizmo), 97 guests, and 230 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Member Spotlight
JPG
JPG
Posts: 62
Joined: February 2004
Show All Member Profiles 
Top Posters(30 Days)
isaac 24
Gizmo 18
Ruben 13
Morgan 6
driv 2
Slaz 2
Pak 1
Latest Photos
Test
Testing to drag photos
Comfortable Cats
Test
BSA photos
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Blank forums #104686
02/09/01 10:31 PM
02/09/01 10:31 PM
A
Anonymous OP
Unregistered

For some reason my forums 11 and higher are not loading any of the set up information. 10 and below are fine. I have set up the fields, turned on the forum and activated them. The only thing I see when I go into the forum is my header jpeg.

Can someone help? Here is a sample forum.
http://www.practisinc.com/ubbcgi/forumdisplay.cgi?action=topics&number=15start=here

Express Hosting
Express Hosting "We are the official hosting company of UBB.threads. Ask us about our free migration services to migrate your UBB.threads installation."
Re: Blank forums #104687
02/10/01 02:50 AM
02/10/01 02:50 AM
A
Anonymous OP
Unregistered

Check your noncgi directory - does it have Forum# directories for forums 11 and higher?

If not, create them and set permissions on each to 777. After doing so, reset permissions on your noncgi directory.


Shout Box
Today's Birthdays
No Birthdays
Recent Topics
PHP 7.2 compatibility
by Pak. 10/16/18 06:00 PM
UBB.threads 7.7.0 - Progress Reports
by isaac. 10/13/18 09:34 AM
Can't Reply to Global Announcements
by M4TT. 10/06/18 08:29 PM
Forum Trends
by peter gariepy. 10/05/18 02:29 PM
Support for PHP 7
by Astro_Mike. 10/05/18 10:17 AM
Forum Statistics
Forums36
Topics35,149
Posts191,508
Members12,107
Most Online978
Jun 24th, 2007
Random Image
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.2