Site Links
Home
Features
Documentation
Pricing & Order
Members Area
Support Options
UBBDev.com
UBBWiki.com
Who's Online Now
1 registered members (isaac), 107 guests, and 288 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Member Spotlight
Yarp™
Yarp™
Breda, NL
Posts: 1,530
Joined: August 2006
Show All Member Profiles 
Top Posters(30 Days)
Gizmo 19
Morgan 9
Ruben 8
SteveS 6
isaac 4
JAISP 2
Latest Photos
Test
Testing to drag photos
Comfortable Cats
Test
BSA photos
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Blank forums #104686
02/09/01 09:31 PM
02/09/01 09:31 PM
A
Anonymous OP
Unregistered

For some reason my forums 11 and higher are not loading any of the set up information. 10 and below are fine. I have set up the fields, turned on the forum and activated them. The only thing I see when I go into the forum is my header jpeg.

Can someone help? Here is a sample forum.
http://www.practisinc.com/ubbcgi/forumdisplay.cgi?action=topics&number=15start=here

Express Hosting
Express Hosting "We are the official hosting company of UBB.threads. Ask us about our free migration services to migrate your UBB.threads installation."
Re: Blank forums #104687
02/10/01 01:50 AM
02/10/01 01:50 AM
A
Anonymous OP
Unregistered

Check your noncgi directory - does it have Forum# directories for forums 11 and higher?

If not, create them and set permissions on each to 777. After doing so, reset permissions on your noncgi directory.


Shout Box
Today's Birthdays
No Birthdays
Recent Topics
Reddy Kilowatt
by SteveS. 11/20/18 08:30 AM
testar
by Morgan. 11/18/18 02:33 PM
Phishing SCAM emails
by Morgan. 11/16/18 01:28 PM
Repliers can change thread title
by Baldeagle. 11/12/18 08:49 PM
Tabs In Header
by AstroCat. 11/11/18 08:33 AM
Forum Statistics
Forums36
Topics35,168
Posts191,613
Members12,114
Most Online978
Jun 24th, 2007
Random Image
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.2