Site Links
Home
Features
Documentation
Pricing & Order
Members Area
Support Options
UBBDev.com
UBBWiki.com
Who's Online Now
0 registered members (), 54 guests, and 235 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Member Spotlight
Gizmo
Gizmo
Portland, OR; USA
Posts: 16,930
Joined: June 2006
Show All Member Profiles 
Top Posters(30 Days)
isaac 18
Gizmo 12
Ruben 11
Morgan 3
BB 2
Latest Photos
Testing to drag photos
Comfortable Cats
Test
BSA photos
Chinese Buddhist temple.
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Blank forums #104686
02/09/01 10:31 PM
02/09/01 10:31 PM

A
Anonymous OP
Unregistered
Anonymous OP
Unregistered
A


For some reason my forums 11 and higher are not loading any of the set up information. 10 and below are fine. I have set up the fields, turned on the forum and activated them. The only thing I see when I go into the forum is my header jpeg.

Can someone help? Here is a sample forum.
http://www.practisinc.com/ubbcgi/forumdisplay.cgi?action=topics&number=15start=here

Express Hosting
Express Hosting "We are the official hosting company of UBB.threads. Ask us about our free migration services to migrate your UBB.threads installation."
Re: Blank forums #104687
02/10/01 02:50 AM
02/10/01 02:50 AM

A
Anonymous OP
Unregistered
Anonymous OP
Unregistered
A


Check your noncgi directory - does it have Forum# directories for forums 11 and higher?

If not, create them and set permissions on each to 777. After doing so, reset permissions on your noncgi directory.


Shout Box
Today's Birthdays
No Birthdays
Recent Topics
Custom Insert won't save
by Baldeagle. 06/18/18 07:44 PM
New Image capabilities ver 7.6.1
by Abbott. 06/14/18 02:28 PM
Thread deleted?
by Lisanne. 06/05/18 11:13 AM
random 500 server errors on post
by Bad Frog. 05/31/18 09:34 AM
Upgraded from 7.6.0 to 7.6.1.1
by BB. 05/30/18 12:33 PM
Forum Statistics
Forums36
Topics35,121
Posts191,324
Members12,085
Most Online978
Jun 24th, 2007
Random Image
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.2
(Preview build 20180524)