Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Hop To
#113992 12/11/2005 11:57 AM
Joined: Dec 2004
Posts: 7
T
stranger
stranger
T Offline
Joined: Dec 2004
Posts: 7
I cannot send bulk emails nor create an email list on the server. When sending bulk email, UBB looks like it is sending them but only the first 17 emails are send...then the rest are not. <img src="https://www.ubbcentral.com/boards/images/graemlins/mad.gif" alt="" />

Joined: Jun 2006
Posts: 346
R
enthusiast
enthusiast
R Offline
Joined: Jun 2006
Posts: 346
Are there any error messages provided?

Joined: Dec 2004
Posts: 7
T
stranger
stranger
T Offline
Joined: Dec 2004
Posts: 7
No error messages. It looks like it is working but it doesn't. If you have this version, try to create a file of email addresses on your server. See what you get. Are they all there?

Joined: Jun 2006
Posts: 346
R
enthusiast
enthusiast
R Offline
Joined: Jun 2006
Posts: 346
I'm unable to duplicate the problem on my boards by creating a file of email addresses and viewing it in the browser.

Joined: Jun 2006
Posts: 16,279
Likes: 114
UBB.threads Developer
UBB.threads Developer
Joined: Jun 2006
Posts: 16,279
Likes: 114
Have you modified any of the stock (original) files that came with your forum?


I am a Web Development Contractor, I do not work for UBBCentral. I have provided free User to User Support since the beginning of these support forums.
Do you need Forum Install or Upgrade Services?
Forums: A Gardeners Forum, Scouters World
UBB.threads: UBBWiki, UBB Styles, UBB.Sitemaps
Longtime Supporter & Resident Post-A-Holic
VNC Web Services: Code Modifications, Upgrades, Styling, Coding Services, Disaster Recovery, and more!
Joined: Dec 2004
Posts: 7
T
stranger
stranger
T Offline
Joined: Dec 2004
Posts: 7
I ordered a "professional" upgrade from Groupee from a previous version 6 self installation which was completed by Groupee on 11-14-05. No original "stock" files were changed.

I have an 11 day old open service ticket and they are confirming that there is a bug in the datbase they are trying to fix. If it is truly a bug, it is interesting that you cannot duplicate the problem. If it is not a bug, I wonder why they cannot fix it?

Joined: Dec 2004
Posts: 7
T
stranger
stranger
T Offline
Joined: Dec 2004
Posts: 7
Ron:

I wonder if the conditions of your test are the same as mine. Did you attempt to create a file on your server containing "all" member addresses or just a partial list? In my test, I searched for "all" members to send to a file but only got a list of 17. How many email addresses did your file contain?

Joined: Jun 2006
Posts: 346
R
enthusiast
enthusiast
R Offline
Joined: Jun 2006
Posts: 346
I'm running the same build that is running here at UBBCentral and I did the All Members Quicksearch and returned all of my results. It almost sounds like your Member Metadata is wonky. Have you run the Rebuild Member Metadata feature recently?

Joined: Dec 2004
Posts: 7
T
stranger
stranger
T Offline
Joined: Dec 2004
Posts: 7
Ron:

I just rebuild Member Metadata. When I exported the email list to a file, I got 25 addresses out of 900! Same when I sent it to a browser window. I am curious. Why has Charles Capps identified it as a program bug, my site doesn't work, and yours does???

I'm sorry but my confidence in UBB has been shattered!

Joined: Dec 2004
Posts: 7
T
stranger
stranger
T Offline
Joined: Dec 2004
Posts: 7
BTW, I am user #1 and my own email address does not appear in the list!

Joined: Dec 2004
Posts: 7
T
stranger
stranger
T Offline
Joined: Dec 2004
Posts: 7
OK. The problem seems to be resolved. Thank you for your attempts to help. Here is the reply from Mr. Capps:

"The problem ended up being an obscure Perl issue -- we told it to join together an array, and it decided to randomly drop elements of the array when they weren't defined, which was unexpected. This lead me to believe that we'd again mis-indexed the fields, thus the resulting confusion. (It's even more fun because the problem only happens on certain servers running certain Perl versions... sigh.)"

Joined: Jun 2006
Posts: 346
R
enthusiast
enthusiast
R Offline
Joined: Jun 2006
Posts: 346
Glad to see that your problem is resolved. My Server is running pretty recent software (I keep the software updated myself) so I'm not running the magic combination to cause the behavior you are seeing.


Link Copied to Clipboard
ShoutChat
Comment Guidelines: Do post respectful and insightful comments. Don't flame, hate, spam.
Recent Topics
Member Permissions Help
by domspeak - 02/27/2024 5:31 PM
Forum Privacy Policy
by ECNet - 02/26/2024 10:58 AM
search error on this site.
by Ruben - 02/24/2024 12:52 PM
UBB 20 Years button
by Morgan - 02/20/2024 4:21 PM
Attachment/Cloudflar
e issue

by Morgan - 02/15/2024 5:47 AM
Who's Online Now
1 members (Geoff), 322 guests, and 399 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Random Gallery Image
Latest Gallery Images
Los Angeles
Los Angeles
by isaac, August 6
3D Creations
3D Creations
by JAISP, December 30
Artistic structures
Artistic structures
by isaac, August 29
Stones
Stones
by isaac, August 19
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 8.0.0
(Preview build 20230217)