Site Links
Home
Features
Documentation
Pricing & Order
Members Area
Support Options
UBBDev.com
UBBWiki.com
Who's Online Now
3 registered members (mmkk, isaac, JAISP), 56 guests, and 391 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Member Spotlight
isaac
isaac
California
Posts: 1,004
Joined: April 2004
Show All Member Profiles 
Top Posters(30 Days)
Gizmo 18
M4TT 12
FREAK 11
Ruben 8
mmkk 5
isaac 4
Latest Photos
Chinese Buddhist temple.
My buddha beads.
Rendered Walls
Multi-Screen wallpaper
Stockholm Metro
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
preview message not working in 6.7.3 #114013
02/16/06 08:18 PM
02/16/06 08:18 PM
Joined: Jan 2005
Posts: 14
M
Mark Round Offline OP
stranger
Mark Round  Offline OP
stranger
M
Joined: Jan 2005
Posts: 14
I've recently upgraded my board to 6.7.3 and whenever I reply to a message in the forum, if I click on ‘preview message’ the small window that appears actually take you back to the forum main page and not a preview of the message.

Any idea how I can fix this?
Here's a link to our board-
Foot Talk Forums

Thanks,
Steve

Express Hosting
Express Hosting "We are the official hosting company of UBB.threads. Ask us about our free migration services to migrate your UBB.threads installation."
Re: preview message not working in 6.7.3 #114014
02/17/06 01:53 AM
02/17/06 01:53 AM
Joined: Jun 2006
Posts: 16,788
Portland, OR; USA
Gizmo Offline
UBB.threads Developer
Gizmo  Offline
UBB.threads Developer
Joined: Jun 2006
Posts: 16,788
Portland, OR; USA
Do you have any modifications installed on your forum?


I am a Web Development Contractor, I do not work for UBBCentral. I have provided free User to User Support since the beginning of these support forums.
Forums: A Gardeners Forum Scouters World
UBB.threads: UBBWiki, UBB Styles, UBB.Sitemaps
Longtime Supporter & Resident Post-A-Holic
VNC Web Services: Code Modifications, Upgrades, Styling, Coding Services, Disaster Recovery, and more!
Re: preview message not working in 6.7.3 #114015
02/17/06 03:35 PM
02/17/06 03:35 PM
Joined: Apr 2004
Posts: 141
O
oracleweb Offline
member
oracleweb  Offline
member
O
Joined: Apr 2004
Posts: 141
I'm leaning towards the frames + redirects as the cause of the problem.

Re: preview message not working in 6.7.3 #114016
02/17/06 03:39 PM
02/17/06 03:39 PM
Joined: Jun 2006
Posts: 361
Des Moines, IA
Ron M Offline
enthusiast
Ron M  Offline
enthusiast
Joined: Jun 2006
Posts: 361
Des Moines, IA
I'm going to move this to Post Installation Troubleshooting since using frames is a bad idea. If you can duplicate the issue without frames, I'll move this back to bugs.


Shout Box
Today's Birthdays
No Birthdays
Recent Topics
Users Unable to Upload Avatar [Not a Bug]
by M4TT. 12/13/17 08:51 AM
Shout Box Sound Effect
by M4TT. 11/29/17 08:28 PM
Ad island
by TGCsanderson. 11/25/17 06:41 PM
Taking to long to connect to DB
by AstroCat. 11/24/17 12:34 PM
Forum Statistics
Forums36
Topics35,015
Posts190,544
Members12,045
Most Online978
Jun 24th, 2007
Random Image
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.1
(Snapshot build 20171106)