Site Links
Home
Features
Documentation
Pricing & Order
Members Area
Support Options
UBBDev.com
UBBWiki.com
Who's Online Now
0 registered members (), 58 guests, and 235 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Member Spotlight
isaac
isaac
California
Posts: 1,171
Joined: April 2004
Show All Member Profiles 
Top Posters(30 Days)
isaac 20
Gizmo 14
Ruben 11
Morgan 3
BB 2
Abbott 2
Latest Photos
Testing to drag photos
Comfortable Cats
Test
BSA photos
Chinese Buddhist temple.
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Accelerator causes blank Forum pages #161372
11/18/02 10:54 PM
11/18/02 10:54 PM

A
Anonymous OP
Unregistered
Anonymous OP
Unregistered
A


Well I've searched through this forum and I'm at a loss.

I NEED the UBB accelerator on my forum - my server account was suspended due to "unacceptably high" CGI loads on a shared server. I'm hoping the accelerator helps with this.

I tested an installed the accelerator - the front page ( http://www.chainmailstore.com/cgi-bin/forum/ultimatebb.cgi ) looks fine but if I click on anything linking to a PHP page I get a blank white screen.

the Forum:
http://www.theringlord.com/forum

details:
Forum works fine is I turn off accelerator.
I've cleared the cache and even erased the cache by FTP then saved a new config as per Charles Capps suggestion in a related thread.
I've chmoded anything that looked remotely involved to 777.
I've rebuilt forum stat files.
I've also tryied this on my windows server 6 months ago with similar results.

Barring any useful suggestion I'll take suggestions on a new server provider - under $250/year that can handle a 1250 member forum with maybe 20-30K page views a day with room for growth. Note the server ONLY needs to handle the Forum - I have another server for the rest of my webpage too.

Thank you

Express Hosting
Express Hosting "We are the official hosting company of UBB.threads. Ask us about our free migration services to migrate your UBB.threads installation."
Re: Accelerator causes blank Forum pages #161373
11/18/02 11:58 PM
11/18/02 11:58 PM

A
Anonymous OP
Unregistered
Anonymous OP
Unregistered
A


Any messages in your server's error log?

---------------------
"I see dumb people....they're everywhere. They walk around like everyone else. They don't even know they're dumb"
TheGeeksInc.com Forums

Re: Accelerator causes blank Forum pages #161374
11/19/02 12:08 AM
11/19/02 12:08 AM

A
Anonymous OP
Unregistered
Anonymous OP
Unregistered
A


And did you run the PHP test file that ships with UBB.classic? It will tell you if you have the minimum required version of PHP installed and if zlib compression is available.

It would also help if you could tell us what version of PHP the test script says you have available.

To run the test script, just go to your control panel, and where the option in configuration settings is for turning the Accel. on and off there is a link there to run the test script.

Doug
Moderator: Community Management
Captain Kirk: "Once again we've saved civilization as we know it."
Dr. McCoy: "And the good news is they're not going to prosecute."

Re: Accelerator causes blank Forum pages #161375
11/19/02 11:17 AM
11/19/02 11:17 AM

A
Anonymous OP
Unregistered
Anonymous OP
Unregistered
A


UBB Accelerator Test
Your PHP version is 4.06: OK
Your PHP version has zlib: Yes

Your PHP version will have no issues with the UBB Accelerator. The UBB Accelerator will use zlib compressed output.

Error logs - hmm that sounds like a good idea....
I looked at them and I'll admit I have no idea what they are telling me but they do seem quite large... I'll copy them to a non restriced area - note these are just copies they will not update.

file called /log/web.daily :
http://www.chainmailstore.com/web.daily

/log/web.log :
http://www.chainmailstore.com/web.log

Re: Accelerator causes blank Forum pages #161376
12/02/02 10:12 AM
12/02/02 10:12 AM

A
Anonymous OP
Unregistered
Anonymous OP
Unregistered
A


If you are still experiencing this issue, please open a support ticket so I can run a troubleshooting test on your Accelerator. Thanks.

--
Charles Capps
UBB.classic™ Developer
Having problems? Open up a support ticket!


Shout Box
Today's Birthdays
No Birthdays
Recent Topics
New Image capabilities ver 7.6.1
by Abbott. 06/14/18 02:28 PM
Thread deleted?
by Lisanne. 06/05/18 11:13 AM
random 500 server errors on post
by Bad Frog. 05/31/18 09:34 AM
Upgraded from 7.6.0 to 7.6.1.1
by BB. 05/30/18 12:33 PM
[STOCK] UBB.threads Style Packs
by isaac. 05/30/18 03:30 AM
Forum Statistics
Forums36
Topics35,120
Posts191,322
Members12,084
Most Online978
Jun 24th, 2007
Random Image
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.2
(Preview build 20180524)