Site Links
Home
Features
Documentation
Pricing & Order
Members Area
Support Options
UBBDev.com
UBBWiki.com
Who's Online Now
1 registered members (Morgan), 39 guests, and 286 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Member Spotlight
Outdoorking
Outdoorking
Sydney, Australia
Posts: 320
Joined: June 2006
Show All Member Profiles 
Top Posters(30 Days)
isaac 18
Gizmo 13
Ruben 10
Morgan 5
BB 2
Latest Photos
Testing to drag photos
Comfortable Cats
Test
BSA photos
Chinese Buddhist temple.
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
images not showing up #171784
12/31/06 12:54 AM
12/31/06 12:54 AM
Joined: Dec 2006
Posts: 13
D
DEXTERITY Offline OP
stranger
DEXTERITY  Offline OP
stranger
D
Joined: Dec 2006
Posts: 13
I would appreciate if someone could please help me. I recently (yesterday) had the message board installed. I have a directory set up to store images but I can't figure out how to do the following. I start a new post, I know how to upload the image so it is supposed to be in the post, but when i try to insert a link to the image nothing shows up. it shows up in the preview but when I actually submit the topic it appears blank.

Is the file the image stored on safe to use in regards to inserting an image into the post or does the link change or break after submitting it? hope this makes sense.

The post is here (board is no where near finished or designed yet)

http://www.dexterity.net/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=4&page=1#Post4

thanks in advance.

Express Hosting
Express Hosting "We are the official hosting company of UBB.threads. Ask us about our free migration services to migrate your UBB.threads installation."
Re: images not showing up [Re: DEXTERITY] #171785
12/31/06 01:09 AM
12/31/06 01:09 AM
Joined: Jun 2006
Posts: 777
Defiance, Ohio
Harold Offline
old hand
Harold  Offline
old hand
Joined: Jun 2006
Posts: 777
Defiance, Ohio
You need to to hotlink to the .jpg of the image instead of the download link.

Re: images not showing up [Re: Harold] #171786
12/31/06 01:10 AM
12/31/06 01:10 AM
Joined: Jun 2006
Posts: 777
Defiance, Ohio
Harold Offline
old hand
Harold  Offline
old hand
Joined: Jun 2006
Posts: 777
Defiance, Ohio

Re: images not showing up [Re: Harold] #171788
12/31/06 01:17 AM
12/31/06 01:17 AM
Joined: Dec 2006
Posts: 13
D
DEXTERITY Offline OP
stranger
DEXTERITY  Offline OP
stranger
D
Joined: Dec 2006
Posts: 13
thanks for your help. I still cant get it.

where would i find the link for the image?

i used the following link


http://www.dexterity.net/forum/files/1-1166060364-66236-4b10bf.jpg

and i hit the icon that states input the url for the image you want to display. so thats incorrect? when I try to do it as an html link it still doesnt appear.

or am I misunderstanding?

thanks for your help.

Last edited by DEXTERITY; 12/31/06 01:19 AM.
Re: images not showing up [Re: DEXTERITY] #171789
12/31/06 01:20 AM
12/31/06 01:20 AM
Joined: Jun 2006
Posts: 777
Defiance, Ohio
Harold Offline
old hand
Harold  Offline
old hand
Joined: Jun 2006
Posts: 777
Defiance, Ohio
[Linked Image]

Re: images not showing up [Re: Harold] #171790
12/31/06 01:22 AM
12/31/06 01:22 AM
Joined: Jun 2006
Posts: 777
Defiance, Ohio
Harold Offline
old hand
Harold  Offline
old hand
Joined: Jun 2006
Posts: 777
Defiance, Ohio
Use the image tags. I think you were using the link tags.

[img]imageURL[/img]

Re: images not showing up [Re: Harold] #171791
12/31/06 01:27 AM
12/31/06 01:27 AM
Joined: Dec 2006
Posts: 13
D
DEXTERITY Offline OP
stranger
DEXTERITY  Offline OP
stranger
D
Joined: Dec 2006
Posts: 13
wow I want to scream lol. how can it work for you and not me lol.

this is the exact link i used.

[Linked Image]

That is correct right? unless I'm seeing things lol.

thanks again for your help.

Re: images not showing up [Re: DEXTERITY] #171792
12/31/06 01:28 AM
12/31/06 01:28 AM
Joined: Dec 2006
Posts: 13
D
DEXTERITY Offline OP
stranger
DEXTERITY  Offline OP
stranger
D
Joined: Dec 2006
Posts: 13
see it works here it doesn't work on my board. wtf.sorry for the double post.

Re: images not showing up [Re: DEXTERITY] #171795
12/31/06 01:33 AM
12/31/06 01:33 AM
Joined: Jun 2006
Posts: 777
Defiance, Ohio
Harold Offline
old hand
Harold  Offline
old hand
Joined: Jun 2006
Posts: 777
Defiance, Ohio
Try checking in your control panel.

Feature Settings - General - Allow [img] tag in posts?

The box needs to be checked.

Re: images not showing up [Re: Harold] #171803
12/31/06 01:42 AM
12/31/06 01:42 AM
Joined: Jun 2006
Posts: 777
Defiance, Ohio
Harold Offline
old hand
Harold  Offline
old hand
Joined: Jun 2006
Posts: 777
Defiance, Ohio
Dexterity, to get the image URL, click the download link in your post on your board. Then right click the page, not the image, and get the image URL in the properties.

Re: images not showing up [Re: Harold] #171806
12/31/06 01:44 AM
12/31/06 01:44 AM
Joined: Jun 2006
Posts: 16,931
Portland, OR; USA
Gizmo Offline
UBB.threads Developer
Gizmo  Offline
UBB.threads Developer
Joined: Jun 2006
Posts: 16,931
Portland, OR; USA
Harold, I'm so proud of you; you covered everything that I'd have stated, and you've not played with the product long :nods:


I am a Web Development Contractor, I do not work for UBBCentral. I have provided free User to User Support since the beginning of these support forums.
Forums: A Gardeners Forum Scouters World
UBB.threads: UBBWiki, UBB Styles, UBB.Sitemaps
Longtime Supporter & Resident Post-A-Holic
VNC Web Services: Code Modifications, Upgrades, Styling, Coding Services, Disaster Recovery, and more!
Re: images not showing up [Re: Gizmo] #171815
12/31/06 01:48 AM
12/31/06 01:48 AM
Joined: Jun 2006
Posts: 777
Defiance, Ohio
Harold Offline
old hand
Harold  Offline
old hand
Joined: Jun 2006
Posts: 777
Defiance, Ohio
Just long enough. smile

I think Dexterity will get it now. smile

Re: images not showing up [Re: Harold] #171829
12/31/06 01:56 AM
12/31/06 01:56 AM
Joined: Dec 2006
Posts: 13
D
DEXTERITY Offline OP
stranger
DEXTERITY  Offline OP
stranger
D
Joined: Dec 2006
Posts: 13
hi thanks, I get the following

http://www.dexterity.net/forum/files/1-1166060364-66236-4b10bf.jpg

then I see this under alternate text.

The image “http://www.dexterity.net/forum/files/1-1166060364-66236-4b10bf.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Wonder what errors it is referring to because I posted the image here fine.

thanks again. what a headache huh lol.

and my control panel appears to be set up correctly.


dexterity =

confused

Last edited by DEXTERITY; 12/31/06 01:58 AM.
Re: images not showing up [Re: DEXTERITY] #171837
12/31/06 02:18 AM
12/31/06 02:18 AM
Joined: Jun 2006
Posts: 777
Defiance, Ohio
Harold Offline
old hand
Harold  Offline
old hand
Joined: Jun 2006
Posts: 777
Defiance, Ohio
The last idea that I can come up with is to check the Full URL to the attachments directory. Make sure you are using or not using the www the same way as in the Full URL to the main directory.

Re: images not showing up [Re: Harold] #171888
12/31/06 12:16 PM
12/31/06 12:16 PM
Joined: Dec 2006
Posts: 13
D
DEXTERITY Offline OP
stranger
DEXTERITY  Offline OP
stranger
D
Joined: Dec 2006
Posts: 13
thanks for all your help. http://www.dexterity.net/forum/files

thats the directory


Re: images not showing up [Re: DEXTERITY] #171890
12/31/06 12:20 PM
12/31/06 12:20 PM
Joined: Jun 2006
Posts: 777
Defiance, Ohio
Harold Offline
old hand
Harold  Offline
old hand
Joined: Jun 2006
Posts: 777
Defiance, Ohio
Did you check the URLs in the control panel?

I signed up and duplicated your post. That was really weird how the image would show up in the preview and not in the final post.

Re: images not showing up [Re: Harold] #171891
12/31/06 12:28 PM
12/31/06 12:28 PM
Joined: Jun 2006
Posts: 777
Defiance, Ohio
Harold Offline
old hand
Harold  Offline
old hand
Joined: Jun 2006
Posts: 777
Defiance, Ohio
What would be causing the image URL to change to this when making a post?

http://www.%3ca%20href='http//www.dexterity.net'%3Edexterity.net%3C/a%3E/forum/files/1-1166060364-66236-4b10bf.jpg

Re: images not showing up [Re: Harold] #171892
12/31/06 12:49 PM
12/31/06 12:49 PM
Joined: Dec 2006
Posts: 13
D
DEXTERITY Offline OP
stranger
DEXTERITY  Offline OP
stranger
D
Joined: Dec 2006
Posts: 13
yeah it is weird and it showed up here. something is out of wack but i'm clueless as you can see lol. the urls looked exactly the same.. only me ha

Re: images not showing up [Re: DEXTERITY] #171893
12/31/06 01:20 PM
12/31/06 01:20 PM
Joined: Jun 2006
Posts: 10,177
Aberdeen, WA
R
Rick Offline
Former Developer
Rick  Offline
Former Developer
R
Joined: Jun 2006
Posts: 10,177
Aberdeen, WA
I'm gonna guess you have dexterity.net in your Active Text. The way this works currently will end up breaking the image as it turns dexterity.net into a hyperlink and messes up the img src.

Re: images not showing up [Re: Rick] #171895
12/31/06 02:42 PM
12/31/06 02:42 PM
Joined: Dec 2006
Posts: 13
D
DEXTERITY Offline OP
stranger
DEXTERITY  Offline OP
stranger
D
Joined: Dec 2006
Posts: 13
anyway to fix it? thank you.

Re: images not showing up [Re: DEXTERITY] #171897
12/31/06 02:57 PM
12/31/06 02:57 PM
Joined: Aug 2006
Posts: 1,944
NJ
jgeoff Offline
Pooh-Bah
jgeoff  Offline
Pooh-Bah
Joined: Aug 2006
Posts: 1,944
NJ

Try taking "dexterity.net" out of Control Panel » Feature Settings » Active Text

Although you do link to "http://www.dexterity.net/NEW.html" in your signature there and it displays fine.


GangsterBB.NET (Ver. 7.6.1.1)
2007 Content Rulez Contest - Hon Mention
UBB.classic 6.7.2 - RIP
Browsers: Chrome, Firefox, & Safari (iPhone); No IE, ever!
Re: images not showing up [Re: Rick] #171916
12/31/06 05:58 PM
12/31/06 05:58 PM
Joined: Jun 2006
Posts: 4,373
Essex, UK
I
Ian Offline
Carpal Tunnel
Ian  Offline
Carpal Tunnel
I
Joined: Jun 2006
Posts: 4,373
Essex, UK
Originally Posted by Rick
I'm gonna guess you have dexterity.net in your Active Text. The way this works currently will end up breaking the image as it turns dexterity.net into a hyperlink and messes up the img src.


Maybe we need a check on anyname entered into active text does not equal the forum name?

Re: images not showing up [Re: Ian] #171935
12/31/06 07:57 PM
12/31/06 07:57 PM
Joined: Jun 2006
Posts: 16,931
Portland, OR; USA
Gizmo Offline
UBB.threads Developer
Gizmo  Offline
UBB.threads Developer
Joined: Jun 2006
Posts: 16,931
Portland, OR; USA
Originally Posted by Ian
Maybe we need a check on anyname entered into active text does not equal the forum name?
it'd have to be one hell of a check...

Think of it:
help -> http://www.mydomain.com/help.html

By adding a such "check" it'd break "any activetext with the domain in it" which would nerf a valid activetext (unless you meant the source name as the activetext, which i can go for either way)


I am a Web Development Contractor, I do not work for UBBCentral. I have provided free User to User Support since the beginning of these support forums.
Forums: A Gardeners Forum Scouters World
UBB.threads: UBBWiki, UBB Styles, UBB.Sitemaps
Longtime Supporter & Resident Post-A-Holic
VNC Web Services: Code Modifications, Upgrades, Styling, Coding Services, Disaster Recovery, and more!
Re: images not showing up [Re: Ian] #171937
12/31/06 07:58 PM
12/31/06 07:58 PM
Joined: Dec 2006
Posts: 13
D
DEXTERITY Offline OP
stranger
DEXTERITY  Offline OP
stranger
D
Joined: Dec 2006
Posts: 13
AH HAH!!!! you fixed it, THANK YOU!!!!! I delted the active text....

WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. sorry i'm happy now lol

wonder why those two things clashed.

thank you to everyone who took the time out to help lol. Hopefully nothing else goes wrong so I don't have to bug you guys.

Last edited by DEXTERITY; 12/31/06 07:59 PM.
Re: images not showing up [Re: DEXTERITY] #171940
12/31/06 08:01 PM
12/31/06 08:01 PM
Joined: Jun 2006
Posts: 16,931
Portland, OR; USA
Gizmo Offline
UBB.threads Developer
Gizmo  Offline
UBB.threads Developer
Joined: Jun 2006
Posts: 16,931
Portland, OR; USA
We like being bugged... its that extra attention wink


I am a Web Development Contractor, I do not work for UBBCentral. I have provided free User to User Support since the beginning of these support forums.
Forums: A Gardeners Forum Scouters World
UBB.threads: UBBWiki, UBB Styles, UBB.Sitemaps
Longtime Supporter & Resident Post-A-Holic
VNC Web Services: Code Modifications, Upgrades, Styling, Coding Services, Disaster Recovery, and more!
Re: images not showing up [Re: Gizmo] #171942
12/31/06 08:01 PM
12/31/06 08:01 PM
Joined: Jun 2006
Posts: 4,373
Essex, UK
I
Ian Offline
Carpal Tunnel
Ian  Offline
Carpal Tunnel
I
Joined: Jun 2006
Posts: 4,373
Essex, UK
Originally Posted by Gizmo
Originally Posted by Ian
Maybe we need a check on anyname entered into active text does not equal the forum name?
it'd have to be one hell of a check...

Think of it:
help -> http://www.mydomain.com/help.html

By adding a such "check" it'd break "any activetext with the domain in it" which would nerf a valid activetext (unless you meant the source name as the activetext, which i can go for either way)


No what I meant was - the software already knows the domain of the site - all it needs is a check to see if that domain is entered into the active text, by checking each entry against it.

Wouldn't have thought that should be too hard.

Unless I missed your point smile

Re: images not showing up [Re: Ian] #171951
12/31/06 08:07 PM
12/31/06 08:07 PM
Joined: Dec 2006
Posts: 13
D
DEXTERITY Offline OP
stranger
DEXTERITY  Offline OP
stranger
D
Joined: Dec 2006
Posts: 13
ha ha.

Re: images not showing up [Re: DEXTERITY] #171966
12/31/06 09:22 PM
12/31/06 09:22 PM
Joined: Jun 2006
Posts: 777
Defiance, Ohio
Harold Offline
old hand
Harold  Offline
old hand
Joined: Jun 2006
Posts: 777
Defiance, Ohio
Wow. I'm glad we finally figured this one out. I don't fool with the active text on my site. My users consider it to be annoying. smile

Re: images not showing up [Re: Harold] #171967
12/31/06 09:24 PM
12/31/06 09:24 PM
Joined: Jun 2006
Posts: 16,931
Portland, OR; USA
Gizmo Offline
UBB.threads Developer
Gizmo  Offline
UBB.threads Developer
Joined: Jun 2006
Posts: 16,931
Portland, OR; USA
I like it as an advertising option wink...


I am a Web Development Contractor, I do not work for UBBCentral. I have provided free User to User Support since the beginning of these support forums.
Forums: A Gardeners Forum Scouters World
UBB.threads: UBBWiki, UBB Styles, UBB.Sitemaps
Longtime Supporter & Resident Post-A-Holic
VNC Web Services: Code Modifications, Upgrades, Styling, Coding Services, Disaster Recovery, and more!

Shout Box
Today's Birthdays
No Birthdays
Recent Topics
Control Panel / Transactions Username
by Morgan. 06/20/18 05:38 AM
Custom Insert won't save
by Baldeagle. 06/18/18 07:44 PM
New Image capabilities ver 7.6.1
by Abbott. 06/14/18 02:28 PM
Thread deleted?
by Lisanne. 06/05/18 11:13 AM
random 500 server errors on post
by Bad Frog. 05/31/18 09:34 AM
Forum Statistics
Forums36
Topics35,122
Posts191,327
Members12,085
Most Online978
Jun 24th, 2007
Random Image
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.2
(Preview build 20180524)