Site Links
Home
Features
Documentation
Pricing & Order
Members Area
Support Options
UBBDev.com
UBBWiki.com
Who's Online Now
0 registered members (), 42 guests, and 214 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Member Spotlight
Bad Frog
Bad Frog
Coast of Maine
Posts: 748
Joined: May 2008
Show All Member Profiles 
Top Posters(30 Days)
isaac 20
Gizmo 13
Ruben 11
Morgan 3
Abbott 2
Latest Photos
Testing to drag photos
Comfortable Cats
Test
BSA photos
Chinese Buddhist temple.
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
[NOTABUG] Custom Islands--First <a ref> link not working in Explorer #181739
03/29/07 01:54 PM
03/29/07 01:54 PM
Joined: Feb 2005
Posts: 21
MC Offline OP
stranger
MC  Offline OP
stranger
Joined: Feb 2005
Posts: 21
Site: http://www.aerobats.com/forums/ubbthreads.php
I created a custom island (nice feature!) entitled "Useful Links." The html is a list of weblinks.
Here is the code:
$body = <<<EOF
<div align="center"><font color="#0a317c"<a href="http://www.aerobats.com/forums/ubbthreads.php">***</a></div><br>
<a href="http://www.sunriseaviation.com">Sunrise WebSite</a><br>
<a href="http://sunrise.flitestart.com">Sunrise Scheduling Site</a><br>
<a href="http://www.aerobats.com">SoCal Aerobats</a><br>
<a href="http://www.iac36.org">IAC Chapter 36</a></font><br>
<a href="http://www.iac.org">IAC National Org.</a></font>
EOF;
The first link in the list is dead in Internet Explorer on XP and Win 2000. All the rest of the html works OK.
Strangely, all the links show up correctly in Safari and Firefox on a Mac (!).
My workaround has been to create a link that shows up as "***" at the top of the list; For Mac users who click it, the link simply reopens the Forums page. IE users see the "***" as a decorative item and ignore it.

Express Hosting
Express Hosting "We are the official hosting company of UBB.threads. Ask us about our free migration services to migrate your UBB.threads installation."
Re: Custom Islands--First <a ref> link not working in Explorer [Re: MC] #181740
03/29/07 02:06 PM
03/29/07 02:06 PM
Joined: Jun 2006
Posts: 10,177
Aberdeen, WA
R
Rick Offline
Former Developer
Rick  Offline
Former Developer
R
Joined: Jun 2006
Posts: 10,177
Aberdeen, WA
Looks, like you are missing a closing tag in your html:

<div align="center"><font color="#0a317c"<a href="http://www.aerobats.com/forums/ubbthreads.php">***</a></div><br>

That should probably be:

<div align="center"><font color="#0a317c"><a href="http://www.aerobats.com/forums/ubbthreads.php">***</a></div><br>

Re: Custom Islands--First <a ref> link not working in Explorer [Re: Rick] #181741
03/29/07 02:16 PM
03/29/07 02:16 PM
Joined: Feb 2005
Posts: 21
MC Offline OP
stranger
MC  Offline OP
stranger
Joined: Feb 2005
Posts: 21
Thanks for answering. Unfortunately, I can't see a difference between the two lines of code, yours and mine.

Re: Custom Islands--First <a ref> link not working in Explorer [Re: MC] #181742
03/29/07 02:20 PM
03/29/07 02:20 PM
Joined: Jun 2006
Posts: 1,148
Berlin, Germany
Zarzal Offline
old hand
Zarzal  Offline
old hand
Joined: Jun 2006
Posts: 1,148
Berlin, Germany
the missing close > is here : font color="#0a317c"<a
after 7c" and in front of <

font color="#0a317c"><a


my board: http://www.dragon-clan.de
my hobby: http://www.biker-reise.de
Ich kann bei Fragen zu UBBthreads in Deutsch weiterhelfen oder es zumindest versuchen
Re: Custom Islands--First <a ref> link not working in Explorer [Re: Zarzal] #181743
03/29/07 02:49 PM
03/29/07 02:49 PM
Joined: Feb 2005
Posts: 21
MC Offline OP
stranger
MC  Offline OP
stranger
Joined: Feb 2005
Posts: 21
Thanks: that fixed it--I shouldn't be allowed near kkeybboardss

Re: Custom Islands--First <a ref> link not working in Explorer [Re: MC] #181751
03/29/07 06:25 PM
03/29/07 06:25 PM
Joined: Jun 2006
Posts: 16,930
Portland, OR; USA
Gizmo Offline
UBB.threads Developer
Gizmo  Offline
UBB.threads Developer
Joined: Jun 2006
Posts: 16,930
Portland, OR; USA
'eh get into PHP/MySQL coding and play everyones favorite game, locate the mising ), or my personal favorite, where the hell is the missing ' haha


I am a Web Development Contractor, I do not work for UBBCentral. I have provided free User to User Support since the beginning of these support forums.
Forums: A Gardeners Forum Scouters World
UBB.threads: UBBWiki, UBB Styles, UBB.Sitemaps
Longtime Supporter & Resident Post-A-Holic
VNC Web Services: Code Modifications, Upgrades, Styling, Coding Services, Disaster Recovery, and more!
Re: Custom Islands--First <a ref> link not working in Explorer [Re: Gizmo] #181765
03/30/07 09:34 AM
03/30/07 09:34 AM
Joined: Jun 2006
Posts: 1,148
Berlin, Germany
Zarzal Offline
old hand
Zarzal  Offline
old hand
Joined: Jun 2006
Posts: 1,148
Berlin, Germany
better is to find the difference between " and '' smile


my board: http://www.dragon-clan.de
my hobby: http://www.biker-reise.de
Ich kann bei Fragen zu UBBthreads in Deutsch weiterhelfen oder es zumindest versuchen
Re: Custom Islands--First <a ref> link not working in Explorer [Re: Zarzal] #181777
03/30/07 06:22 PM
03/30/07 06:22 PM
Joined: Jun 2006
Posts: 16,930
Portland, OR; USA
Gizmo Offline
UBB.threads Developer
Gizmo  Offline
UBB.threads Developer
Joined: Jun 2006
Posts: 16,930
Portland, OR; USA
'eh it's easy to tell the differance of " and '' (a more valid arguement would have been "" and '', since I don't think youd be using one "), however '' and `` was actually a pain at first lol...


I am a Web Development Contractor, I do not work for UBBCentral. I have provided free User to User Support since the beginning of these support forums.
Forums: A Gardeners Forum Scouters World
UBB.threads: UBBWiki, UBB Styles, UBB.Sitemaps
Longtime Supporter & Resident Post-A-Holic
VNC Web Services: Code Modifications, Upgrades, Styling, Coding Services, Disaster Recovery, and more!

Shout Box
Today's Birthdays
No Birthdays
Recent Topics
Custom Insert won't save
by Baldeagle. 06/18/18 07:44 PM
New Image capabilities ver 7.6.1
by Abbott. 06/14/18 02:28 PM
Thread deleted?
by Lisanne. 06/05/18 11:13 AM
random 500 server errors on post
by Bad Frog. 05/31/18 09:34 AM
Upgraded from 7.6.0 to 7.6.1.1
by BB. 05/30/18 12:33 PM
Forum Statistics
Forums36
Topics35,121
Posts191,324
Members12,085
Most Online978
Jun 24th, 2007
Random Image
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.2
(Preview build 20180524)