Site Links
Home
Features
Documentation
Pricing & Order
Members Area
Support Options
UBBDev.com
UBBWiki.com
Who's Online Now
2 registered members (isaac, Gizmo), 51 guests, and 212 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Member Spotlight
Morgan
Morgan
Sweden
Posts: 591
Joined: June 2006
Show All Member Profiles 
Top Posters(30 Days)
Gizmo 11
Ruben 5
M4TT 4
Morgan 3
isaac 1
Latest Photos
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Retroactively applying new censor settings #184573
05/22/07 01:08 PM
05/22/07 01:08 PM
Joined: Dec 2003
Posts: 31
Garland, TX
Joe Siegler Offline OP
newbie
Joe Siegler  Offline OP
newbie
Joined: Dec 2003
Posts: 31
Garland, TX
How can I go back and tell threads to update all my existing posts with a new item put into the censor?

I searched around, but couldn't find anything conclusive. Unless I just missed it. smile


Joe Siegler - Former Infopop Staff
Webmaster: Black Sabbath Online, Dopefish, & 3D Realms
Express Hosting
Express Hosting "We are the official hosting company of UBB.threads. Ask us about our free migration services to migrate your UBB.threads installation."
Re: Retroactively applying new censor settings [Re: Joe Siegler] #184581
05/22/07 07:29 PM
05/22/07 07:29 PM
Joined: Jun 2006
Posts: 10,177
Aberdeen, WA
R
Rick Offline
Former Developer
Rick  Offline
Former Developer
R
Joined: Jun 2006
Posts: 10,177
Aberdeen, WA
Since it would have to search and process every post in the database, there isn't a way to do this with the censor. What you could do however is use the active text feature.

Re: Retroactively applying new censor settings [Re: Rick] #184598
05/23/07 12:44 AM
05/23/07 12:44 AM
Joined: Dec 2003
Posts: 31
Garland, TX
Joe Siegler Offline OP
newbie
Joe Siegler  Offline OP
newbie
Joined: Dec 2003
Posts: 31
Garland, TX
Part of the issue is that the links i'm trying to replace are website domain names. Would that still work?


Joe Siegler - Former Infopop Staff
Webmaster: Black Sabbath Online, Dopefish, & 3D Realms
Re: Retroactively applying new censor settings [Re: Joe Siegler] #184606
05/23/07 04:47 AM
05/23/07 04:47 AM
Joined: Jun 2006
Posts: 16,941
Portland, OR; USA
Gizmo Online tapedshut
UBB.threads Developer
Gizmo  Online Tapedshut
UBB.threads Developer
Joined: Jun 2006
Posts: 16,941
Portland, OR; USA
Originally Posted by Joe Siegler
Part of the issue is that the links i'm trying to replace are website domain names. Would that still work?
should, one way to fiind out wink...


I am a Web Development Contractor, I do not work for UBBCentral. I have provided free User to User Support since the beginning of these support forums.
Forums: A Gardeners Forum Scouters World
UBB.threads: UBBWiki, UBB Styles, UBB.Sitemaps
Longtime Supporter & Resident Post-A-Holic
VNC Web Services: Code Modifications, Upgrades, Styling, Coding Services, Disaster Recovery, and more!
Re: Retroactively applying new censor settings [Re: Gizmo] #184612
05/23/07 10:28 AM
05/23/07 10:28 AM
Joined: Dec 2003
Posts: 31
Garland, TX
Joe Siegler Offline OP
newbie
Joe Siegler  Offline OP
newbie
Joined: Dec 2003
Posts: 31
Garland, TX
Yeah, I know - I thought that immediately after I posted. Too lazy to go back and change my post. smile


Joe Siegler - Former Infopop Staff
Webmaster: Black Sabbath Online, Dopefish, & 3D Realms
Re: Retroactively applying new censor settings [Re: Joe Siegler] #184613
05/23/07 10:40 AM
05/23/07 10:40 AM
Joined: Dec 2003
Posts: 31
Garland, TX
Joe Siegler Offline OP
newbie
Joe Siegler  Offline OP
newbie
Joined: Dec 2003
Posts: 31
Garland, TX
I just tried it. It does not seem to work with URL translation. I'm trying to keep people from posting links to illegal music download sites on my Black Sabbath site. I'm not going to use the REAL url's from my test, but..

site1.com|Illegal Music Download Site
site2.com|Illegal Music Download Site

http://concerts.site1.com/ConcertDetail.aspx?id=20049656%7C745
http://www.site2.com

Both of those do NOT get translated. However, if I just put

site1.com and site2.com in there, they get translated.

Last edited by Joe Siegler; 05/23/07 11:02 AM. Reason: Addtl Details

Joe Siegler - Former Infopop Staff
Webmaster: Black Sabbath Online, Dopefish, & 3D Realms
Re: Retroactively applying new censor settings [Re: Joe Siegler] #184619
05/23/07 06:30 PM
05/23/07 06:30 PM
Joined: Jun 2006
Posts: 10,177
Aberdeen, WA
R
Rick Offline
Former Developer
Rick  Offline
Former Developer
R
Joined: Jun 2006
Posts: 10,177
Aberdeen, WA
Yes, active text won't work on URLs. We had a few issues where active text was translating portions of URLs that it shouldn't have and breaking links.

You could possibly use the MySQL replace function to do a query that would actually change these in the database itself, but since they're probably a full url, it might be a bit rough to form the actual query needed.

You can try posting a post or two that contains the link, probably need to view source so we can see the entire html. Feel free to change the actual site names if necessary.


Shout Box
Today's Birthdays
No Birthdays
Recent Topics
Member being directed to "stopforumspam?"
by Lisanne. 07/14/18 10:27 AM
7.6.1.1 - Broken ReCaptcha (Not A Bug)
by M4TT. 07/01/18 06:02 PM
Control Panel / Transactions Username
by Morgan. 06/20/18 05:38 AM
Custom Insert won't save
by Baldeagle. 06/18/18 07:44 PM
random 500 server errors on post
by Bad Frog. 05/31/18 09:34 AM
Forum Statistics
Forums36
Topics35,125
Posts191,350
Members12,091
Most Online978
Jun 24th, 2007
Random Image
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.2
(Preview build 20180524)