Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Hop To
Joined: Oct 2008
Posts: 3
U
stranger
stranger
U Offline
Joined: Oct 2008
Posts: 3
Problem Seems Resolved

I just finished a new install that went very smooth. Followed the instructions to the tee. Went into the admin panel, and set everything up. Logged out, and now can't get the forum to load at all.

As I was working in the admin panel, each time I changed something, it saved the changes, and I flopped back and forth from the admin panel to the forum with no problem.

I hope there is an easy answer to fix this. I will be glad to include the url if allowed in the next post.

[color:#FF0000][/color]

Last edited by Ultimatelunker; 10/09/2008 2:42 PM.
Joined: Dec 2006
Posts: 1,235
veteran
veteran
Joined: Dec 2006
Posts: 1,235
See if you can go directly to the Control Panel and log in from there.

yourdomain.com/ubb/admin/login.php

( change /ubb/ to whatever directory your forum is in )


Link Copied to Clipboard
ShoutChat
Comment Guidelines: Do post respectful and insightful comments. Don't flame, hate, spam.
Recent Topics
Post Moderation Issue
by FREAK - 11/24/2022 1:07 PM
Who's Online Now
0 members (), 184 guests, and 64 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Random Gallery Image
Latest Gallery Images
Los Angeles
Los Angeles
by isaac, August 6
3D Creations
3D Creations
by JAISP, December 30
Artistic structures
Artistic structures
by isaac, August 29
Stones
Stones
by isaac, August 19
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 8.0.0
(Preview build 20221129)