Site Links
Home
Features
Documentation
Pricing & Order
Members Area
Support Options
UBBDev.com
UBBWiki.com
Who's Online Now
1 registered members (Zarzal), 95 guests, and 239 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Member Spotlight
Mors
Mors
So. California
Posts: 472
Joined: June 2006
Show All Member Profiles 
Top Posters(30 Days)
Gizmo 18
isaac 14
TheBrit 10
SteveS 8
Zarzal 8
Morgan 5
jorb 4
Ruben 4
Latest Photos
Test
Testing to drag photos
Comfortable Cats
Test
BSA photos
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
7.3 Galley subforums - bug? #219337
11/16/08 12:47 AM
11/16/08 12:47 AM
Basil  Offline OP
old hand
Joined: Aug 2006
Posts: 732
New Mexico
Not sure if this is a bug, or by design. Today I tried to create a gallery sub-forum within an existing gallery and found I could not. It acts like it is creating the forum, but the forum never appears anywhere. Is this a bug, or are gallery forums not able to have gallery sub-forums by design?


Express Hosting
Express Hosting "We are the official hosting company of UBB.threads. Ask us about our free migration services to migrate your UBB.threads installation."
Re: 7.3 Galley subforums - bug? [Re: Basil] #219347
11/16/08 08:31 AM
11/16/08 08:31 AM
R
Ruben  Offline

Joined: Dec 2003
Posts: 5,952
Lutz,FL
I just tried adding a forum gallery and a sub forum gallery at my site.
Works fine for me on ver 7.4.1


Blue Man Group


There is no such thing as stupid questions. Just stupid answers
Re: 7.3 Galley subforums - bug? [Re: Ruben] #219350
11/16/08 09:37 AM
11/16/08 09:37 AM
R
Rick  Offline
Former Developer
Joined: Jun 2006
Posts: 10,177
Aberdeen, WA
If it's not showing anywhere, then it might be a stuck cache. Try Clearing the cache in the control panel. If that doesn't work, FTP in to your site and delete all of the files in the cache/ directory except the index.html file and then try clearing the cache again.

Re: 7.3 Galley subforums - bug? [Re: Rick] #219365
11/16/08 12:54 PM
11/16/08 12:54 PM
Basil  Offline OP
old hand
Joined: Aug 2006
Posts: 732
New Mexico
Thanks Rick - That did the trick!

Re: 7.3 Galley subforums - bug? [Re: Basil] #219377
11/17/08 10:14 AM
11/17/08 10:14 AM
R
Rick  Offline
Former Developer
Joined: Jun 2006
Posts: 10,177
Aberdeen, WA
This seems to happen sometimes. I'll be working on a few things in upcoming versions to fix this.


Shout Box
Today's Birthdays
No Birthdays
Recent Topics
update multilanguage site problem
by Zarzal. 12/15/18 04:20 PM
Char coding utf-8 and older forums
by Zarzal. 12/15/18 03:59 PM
table issue
by TheBrit. 12/13/18 06:05 PM
testing table layout
by TheBrit. 12/13/18 11:16 AM
header.php after update from 7.5.x to 7.6.x
by Zarzal. 12/12/18 05:29 AM
Forum Statistics
Forums36
Topics35,180
Posts191,679
Members12,122
Most Online978
Jun 24th, 2007
Random Image
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.2