Site Links
Home
Features
Documentation
Pricing & Order
Members Area
Support Options
UBBDev.com
UBBWiki.com
Who's Online Now
0 registered members (), 60 guests, and 417 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Member Spotlight
Mark S
Mark S
Liverpool : England : UK
Posts: 4,704
Joined: July 2006
Show All Member Profiles 
Top Posters(30 Days)
Gizmo 18
M4TT 12
FREAK 11
Ruben 8
isaac 4
mmkk 4
Latest Photos
Chinese Buddhist temple.
My buddha beads.
Rendered Walls
Multi-Screen wallpaper
Stockholm Metro
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Page 1 of 2 1 2
Bug? Disappearing posts #250472
09/30/12 05:57 PM
09/30/12 05:57 PM
Joined: Oct 2007
Posts: 215
Baldeagle Offline OP
enthusiast
Baldeagle  Offline OP
enthusiast
Joined: Oct 2007
Posts: 215
For a little while now our users have been complaining of disappearing posts. At first I discounted the reports, but now I have an actual example: this post.

The OP posted something, but his post is empty. What's really odd is you can click on Quick Quote (but not Quote) and it "reappears". I did that and replied, and my reply is empty as well.

I then copied and pasted the text into a reply and that is also empty.

Then I replied again and removed the quote code, but it's still empty. So then I replied and simply typed Testing. That showed up.

I'll set up a test account so you can login and see what's going on. Send me email to get the login info: geek@stovebolt.com.

FreeBSD 8.3 RELEASE, PHP 5.4.6, Apache 2.2.22, Ubbthreads 7.5.6p2, suphp 0.7.1.


The Stovebolt Geek
http://www.stovebolt.com/ubbthreads/ubbthreads.php

UBBThreads 7.6.0
Web Server Apache/2.4.25
PHP Version 5.6.30
MySQL Version 5.5.55-log
Database Size 1.95 GB
Express Hosting
Express Hosting "We are the official hosting company of UBB.threads. Ask us about our free migration services to migrate your UBB.threads installation."
Re: Bug? Disappearing posts [Re: Baldeagle] #250473
09/30/12 07:07 PM
09/30/12 07:07 PM
Joined: Jun 2006
Posts: 885
Mitch P. Offline

old hand
Mitch P.  Offline

old hand
Joined: Jun 2006
Posts: 885
Interesting. Sorry, I don't have any advice for how to fix it, though. Curious to see the solution. Good luck.

Re: Bug? Disappearing posts [Re: Baldeagle] #250475
10/01/12 05:55 AM
10/01/12 05:55 AM
Joined: Jan 2008
Posts: 547
DE USA
Dunny Offline
addict
Dunny  Offline
addict
Joined: Jan 2008
Posts: 547
DE USA
I would probably just start with optimizing the tables, then maybe use the forum rebuild option in the CP. I have found that some of my issues came from a corrupted forum database due to upgrades, purging, and moving my board between my two servers when doing maintenance. At least it would be a starting point, and maybe fix the issue.

Dunny


Dunny

Removed link due to bleedover spammers

Dawn of Iskirra
Re: Bug? Disappearing posts [Re: Baldeagle] #250528
10/06/12 10:57 AM
10/06/12 10:57 AM
Joined: Oct 2007
Posts: 215
Baldeagle Offline OP
enthusiast
Baldeagle  Offline OP
enthusiast
Joined: Oct 2007
Posts: 215
When you say optimize the tables, you're referring to a mysql function, correct? That's not done by the rebuiliding pieces with ubbthreads, correct?

I ran all the rebuild widgets except Rebuild Post Counts last night. They all ran fine except one. Rebuild Posts halted partway through with an error. The script exceeded the max execution time of 30 seconds in lib/html.inc.php.

I have 574,000+ posts, and it halted at 274,000+. I looked through the html.inc.php script, but I didn't see where the max execution time setting was. I need to know where that is so I can adjust it temporarily until I get the posts rebuilt.


The Stovebolt Geek
http://www.stovebolt.com/ubbthreads/ubbthreads.php

UBBThreads 7.6.0
Web Server Apache/2.4.25
PHP Version 5.6.30
MySQL Version 5.5.55-log
Database Size 1.95 GB
Re: Bug? Disappearing posts [Re: Baldeagle] #250529
10/06/12 11:53 AM
10/06/12 11:53 AM
Joined: Jun 2006
Posts: 16,788
Portland, OR; USA
Gizmo Offline
UBB.threads Developer
Gizmo  Offline
UBB.threads Developer
Joined: Jun 2006
Posts: 16,788
Portland, OR; USA
The max execution time is a server side variable; and yes, optimize is a MySQL command, you can either run it from SSH on the server or through a script such as PHPMyAdmin.


I am a Web Development Contractor, I do not work for UBBCentral. I have provided free User to User Support since the beginning of these support forums.
Forums: A Gardeners Forum Scouters World
UBB.threads: UBBWiki, UBB Styles, UBB.Sitemaps
Longtime Supporter & Resident Post-A-Holic
VNC Web Services: Code Modifications, Upgrades, Styling, Coding Services, Disaster Recovery, and more!
Re: Bug? Disappearing posts [Re: Baldeagle] #250532
10/06/12 12:57 PM
10/06/12 12:57 PM
Joined: Oct 2007
Posts: 215
Baldeagle Offline OP
enthusiast
Baldeagle  Offline OP
enthusiast
Joined: Oct 2007
Posts: 215
Thanks. Hopefully I can finish tonight.


The Stovebolt Geek
http://www.stovebolt.com/ubbthreads/ubbthreads.php

UBBThreads 7.6.0
Web Server Apache/2.4.25
PHP Version 5.6.30
MySQL Version 5.5.55-log
Database Size 1.95 GB
Re: Bug? Disappearing posts [Re: Baldeagle] #250538
10/07/12 12:09 AM
10/07/12 12:09 AM
Joined: Oct 2007
Posts: 215
Baldeagle Offline OP
enthusiast
Baldeagle  Offline OP
enthusiast
Joined: Oct 2007
Posts: 215
Sadly that did not fix the problem. I even did a quick quote from one of the "disappeared" posts, then copied and pasted it into his original post (which is blank) and that didn't show up either.

When I search the db for strings in the post body there is no return, so the post is clearly missing from the db - yet I can see it in quick quote - which is exceedingly weird.

This is the query I'm using (I substituted "prefix" for my actual prefix):
SQL Query
select U.USER_ID, USER_LOGIN_NAME, FROM_UNIXTIME(POST_POSTED_TIME), POST_BODY from prefix_USERS AS U INNER JOIN prefix_POSTS AS P ON U.USER_ID=P.USER_ID WHERE POST_BODY like '%strings from his post%' ORDER BY POST_POSTED_TIME;

Last edited by Baldeagle; 10/07/12 12:13 AM.

The Stovebolt Geek
http://www.stovebolt.com/ubbthreads/ubbthreads.php

UBBThreads 7.6.0
Web Server Apache/2.4.25
PHP Version 5.6.30
MySQL Version 5.5.55-log
Database Size 1.95 GB
Re: Bug? Disappearing posts [Re: Baldeagle] #250557
10/08/12 06:52 PM
10/08/12 06:52 PM
Joined: Oct 2007
Posts: 215
Baldeagle Offline OP
enthusiast
Baldeagle  Offline OP
enthusiast
Joined: Oct 2007
Posts: 215
Additional information. This is happening to private messages as well. It appears to be related to copying and pasting from an external application like Word or Mac's TextEdit, although I haven't completely confirmed that it's always the case.

I have no idea why copy and paste would cause such a problem. I'll enable any sort of debug logging you want, if you just tell me what to do.


The Stovebolt Geek
http://www.stovebolt.com/ubbthreads/ubbthreads.php

UBBThreads 7.6.0
Web Server Apache/2.4.25
PHP Version 5.6.30
MySQL Version 5.5.55-log
Database Size 1.95 GB
Re: Bug? Disappearing posts [Re: Baldeagle] #250561
10/08/12 09:53 PM
10/08/12 09:53 PM
Joined: Jun 2006
Posts: 16,788
Portland, OR; USA
Gizmo Offline
UBB.threads Developer
Gizmo  Offline
UBB.threads Developer
Joined: Jun 2006
Posts: 16,788
Portland, OR; USA
Normally I'd say that it could be due to extra characters via the formatting application, but you'd think those would be filtered out during the initial post.

Can you edit the posting and re-submit it (minus any "odd" formatting that may reside in it) and see if it displays after that point?


I am a Web Development Contractor, I do not work for UBBCentral. I have provided free User to User Support since the beginning of these support forums.
Forums: A Gardeners Forum Scouters World
UBB.threads: UBBWiki, UBB Styles, UBB.Sitemaps
Longtime Supporter & Resident Post-A-Holic
VNC Web Services: Code Modifications, Upgrades, Styling, Coding Services, Disaster Recovery, and more!
Re: Bug? Disappearing posts [Re: Gizmo] #250563
10/08/12 10:22 PM
10/08/12 10:22 PM
Joined: Oct 2007
Posts: 215
Baldeagle Offline OP
enthusiast
Baldeagle  Offline OP
enthusiast
Joined: Oct 2007
Posts: 215
I can edit the post and type something new and it displays. If I use quick quote and try to save that into the edited post or simply reply, nothing is displayed.


The Stovebolt Geek
http://www.stovebolt.com/ubbthreads/ubbthreads.php

UBBThreads 7.6.0
Web Server Apache/2.4.25
PHP Version 5.6.30
MySQL Version 5.5.55-log
Database Size 1.95 GB
Re: Bug? Disappearing posts [Re: Baldeagle] #250566
10/09/12 12:53 AM
10/09/12 12:53 AM
Joined: Jun 2006
Posts: 16,788
Portland, OR; USA
Gizmo Offline
UBB.threads Developer
Gizmo  Offline
UBB.threads Developer
Joined: Jun 2006
Posts: 16,788
Portland, OR; USA
Ummm; what's the text?


I am a Web Development Contractor, I do not work for UBBCentral. I have provided free User to User Support since the beginning of these support forums.
Forums: A Gardeners Forum Scouters World
UBB.threads: UBBWiki, UBB Styles, UBB.Sitemaps
Longtime Supporter & Resident Post-A-Holic
VNC Web Services: Code Modifications, Upgrades, Styling, Coding Services, Disaster Recovery, and more!
Re: Bug? Disappearing posts [Re: Baldeagle] #250575
10/09/12 10:04 AM
10/09/12 10:04 AM
Joined: Oct 2007
Posts: 215
Baldeagle Offline OP
enthusiast
Baldeagle  Offline OP
enthusiast
Joined: Oct 2007
Posts: 215
Not sure what you mean. It varies by post. For example, one post that "disappeared" was typed by the user but included a small portion copied from a manufacturer's website. The entire post didn't show up yet you could see it in quick quote (not in quote.)

If I edit the post and type something (like testing, for example), the original post disappears completely (not even visible in quick quote.)


The Stovebolt Geek
http://www.stovebolt.com/ubbthreads/ubbthreads.php

UBBThreads 7.6.0
Web Server Apache/2.4.25
PHP Version 5.6.30
MySQL Version 5.5.55-log
Database Size 1.95 GB
Re: Bug? Disappearing posts [Re: Baldeagle] #250577
10/09/12 10:10 AM
10/09/12 10:10 AM
Joined: Oct 2007
Posts: 215
Baldeagle Offline OP
enthusiast
Baldeagle  Offline OP
enthusiast
Joined: Oct 2007
Posts: 215
OK. I'm pasting into this reply a quick quote that disappears.

Originally Posted by QuestarNLinda
Same problem continues for me. Blank once posted.... Java is enabled. Please help.....

ps... I’m on a mac and safari. gonna try firefox... I’ll get back to you.


As you can see, it works here. It doesn't work on our forum, and I haven't got the foggiest idea why. I've optimized tables, rebuilt everything except post counts, yet the problem continues.

It's got me stumped.

Last edited by Baldeagle; 10/09/12 10:11 AM.

The Stovebolt Geek
http://www.stovebolt.com/ubbthreads/ubbthreads.php

UBBThreads 7.6.0
Web Server Apache/2.4.25
PHP Version 5.6.30
MySQL Version 5.5.55-log
Database Size 1.95 GB
Re: Bug? Disappearing posts [Re: Baldeagle] #250579
10/09/12 10:23 AM
10/09/12 10:23 AM
Joined: Jan 2008
Posts: 547
DE USA
Dunny Offline
addict
Dunny  Offline
addict
Joined: Jan 2008
Posts: 547
DE USA
I have to be honest, I am stumped as well with this one... It sounds like a permission issue, but it is intermittent so that makes it hard to pin down.

Dunny


Dunny

Removed link due to bleedover spammers

Dawn of Iskirra
Re: Bug? Disappearing posts [Re: Dunny] #250580
10/09/12 11:44 AM
10/09/12 11:44 AM
Joined: Oct 2007
Posts: 215
Baldeagle Offline OP
enthusiast
Baldeagle  Offline OP
enthusiast
Joined: Oct 2007
Posts: 215
Well, I am running suphp, so the perms are different from the recommended settings, but this seems more like a database issue to me. That's where all posts and pms are stored. The file structure doesn't get written to that much. The sessions directory looks normal. The permissions test in Control Panel passes all tests.


The Stovebolt Geek
http://www.stovebolt.com/ubbthreads/ubbthreads.php

UBBThreads 7.6.0
Web Server Apache/2.4.25
PHP Version 5.6.30
MySQL Version 5.5.55-log
Database Size 1.95 GB
Re: Bug? Disappearing posts [Re: Baldeagle] #250581
10/09/12 12:58 PM
10/09/12 12:58 PM
Joined: Jun 2006
Posts: 16,788
Portland, OR; USA
Gizmo Offline
UBB.threads Developer
Gizmo  Offline
UBB.threads Developer
Joined: Jun 2006
Posts: 16,788
Portland, OR; USA
Hmm, can you look in your error logs and see if you have any 406 (Mod_Security) errors?


I am a Web Development Contractor, I do not work for UBBCentral. I have provided free User to User Support since the beginning of these support forums.
Forums: A Gardeners Forum Scouters World
UBB.threads: UBBWiki, UBB Styles, UBB.Sitemaps
Longtime Supporter & Resident Post-A-Holic
VNC Web Services: Code Modifications, Upgrades, Styling, Coding Services, Disaster Recovery, and more!
Re: Bug? Disappearing posts [Re: Gizmo] #250595
10/10/12 10:00 AM
10/10/12 10:00 AM
Joined: Oct 2007
Posts: 215
Baldeagle Offline OP
enthusiast
Baldeagle  Offline OP
enthusiast
Joined: Oct 2007
Posts: 215
I don't see any at all. BTW, I should mention that this problem was occurring before I upgraded and before I implemented suphp.


The Stovebolt Geek
http://www.stovebolt.com/ubbthreads/ubbthreads.php

UBBThreads 7.6.0
Web Server Apache/2.4.25
PHP Version 5.6.30
MySQL Version 5.5.55-log
Database Size 1.95 GB
Re: Bug? Disappearing posts [Re: Baldeagle] #250597
10/10/12 12:29 PM
10/10/12 12:29 PM
Joined: Jan 2008
Posts: 547
DE USA
Dunny Offline
addict
Dunny  Offline
addict
Joined: Jan 2008
Posts: 547
DE USA
I would then do a save of my DB... re-install the UBB stuff from a clean file, then just use my saved DB to connect and see if that helps


Dunny


Dunny

Removed link due to bleedover spammers

Dawn of Iskirra
Re: Bug? Disappearing posts [Re: Baldeagle] #250598
10/10/12 01:10 PM
10/10/12 01:10 PM
Joined: Jun 2006
Posts: 16,788
Portland, OR; USA
Gizmo Offline
UBB.threads Developer
Gizmo  Offline
UBB.threads Developer
Joined: Jun 2006
Posts: 16,788
Portland, OR; USA
It's strange that it's just the main post hiding content; I say this because it's a loop that uses the same template for the first post as the rest of them on the thread...


I am a Web Development Contractor, I do not work for UBBCentral. I have provided free User to User Support since the beginning of these support forums.
Forums: A Gardeners Forum Scouters World
UBB.threads: UBBWiki, UBB Styles, UBB.Sitemaps
Longtime Supporter & Resident Post-A-Holic
VNC Web Services: Code Modifications, Upgrades, Styling, Coding Services, Disaster Recovery, and more!
Re: Bug? Disappearing posts [Re: Baldeagle] #250599
10/10/12 04:07 PM
10/10/12 04:07 PM
Joined: Oct 2007
Posts: 215
Baldeagle Offline OP
enthusiast
Baldeagle  Offline OP
enthusiast
Joined: Oct 2007
Posts: 215
Update. If I use quick quote to see the post, I can then copy and paste it into a post, enable both HTML and UBBCode, and the post will appear. However, if I try to edit that post, the edit box is empty. Very weird.


The Stovebolt Geek
http://www.stovebolt.com/ubbthreads/ubbthreads.php

UBBThreads 7.6.0
Web Server Apache/2.4.25
PHP Version 5.6.30
MySQL Version 5.5.55-log
Database Size 1.95 GB
Re: Bug? Disappearing posts [Re: Baldeagle] #250613
10/13/12 01:32 PM
10/13/12 01:32 PM
Joined: Oct 2007
Posts: 215
Baldeagle Offline OP
enthusiast
Baldeagle  Offline OP
enthusiast
Joined: Oct 2007
Posts: 215
Update. Here's a disappeared post: http://www.stovebolt.com/ubbthreads/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=770017#Post770017

When I query the db, POST_BODY is empty. The post is in POST_DEFAULT_BODY.

Checking other invisible posts this seems to be consistent. The posts are missing from POST_BODY but exist in POST_DEFAULT_BODY.

If I update the table and set POST_BODY=POST_DEFAULT_BODY, the post shows up. BUT, if I click on Edit or Quote, it does not. It still shows up in Quick Quote.

Last edited by Baldeagle; 10/13/12 02:08 PM.

The Stovebolt Geek
http://www.stovebolt.com/ubbthreads/ubbthreads.php

UBBThreads 7.6.0
Web Server Apache/2.4.25
PHP Version 5.6.30
MySQL Version 5.5.55-log
Database Size 1.95 GB
Re: Bug? Disappearing posts [Re: Baldeagle] #250614
10/13/12 02:30 PM
10/13/12 02:30 PM
Joined: Jun 2006
Posts: 16,788
Portland, OR; USA
Gizmo Offline
UBB.threads Developer
Gizmo  Offline
UBB.threads Developer
Joined: Jun 2006
Posts: 16,788
Portland, OR; USA
Have you modified your forum coding at all?


I am a Web Development Contractor, I do not work for UBBCentral. I have provided free User to User Support since the beginning of these support forums.
Forums: A Gardeners Forum Scouters World
UBB.threads: UBBWiki, UBB Styles, UBB.Sitemaps
Longtime Supporter & Resident Post-A-Holic
VNC Web Services: Code Modifications, Upgrades, Styling, Coding Services, Disaster Recovery, and more!
Re: Bug? Disappearing posts [Re: Baldeagle] #250615
10/13/12 03:16 PM
10/13/12 03:16 PM
Joined: Oct 2007
Posts: 215
Baldeagle Offline OP
enthusiast
Baldeagle  Offline OP
enthusiast
Joined: Oct 2007
Posts: 215
Only in one place. See this thread: How do you remove the content from emails?.

I commented out this line:
Code
$mailer->add_post($fromname,$Subject,array(),$Message,$RawBody);

in scripts/sendmessage.inc.php.

Code
// Remove the body from PM emails to reduce replies to me
//                      $mailer->add_post($fromname,$Subject,array(),$Message,$RawBody);
                        $mailer->ubbt_mail($Email);


But I did that a long time ago, long before this problem cropped up.

That's the only modification that's been made to the code.

Last edited by Baldeagle; 10/13/12 03:16 PM.

The Stovebolt Geek
http://www.stovebolt.com/ubbthreads/ubbthreads.php

UBBThreads 7.6.0
Web Server Apache/2.4.25
PHP Version 5.6.30
MySQL Version 5.5.55-log
Database Size 1.95 GB
Re: Bug? Disappearing posts [Re: Baldeagle] #250645
10/17/12 11:26 PM
10/17/12 11:26 PM
Joined: Oct 2007
Posts: 215
Baldeagle Offline OP
enthusiast
Baldeagle  Offline OP
enthusiast
Joined: Oct 2007
Posts: 215
I just received this pm. Apparently the post was viewable for a while and then disappeared.

Quote:
The message below was sent originally to truckernix, he told me to forward it to you.

Moderator: truckernix for
The Radio Bench

I started this thread and the content within the first POST that started the thread is missing.

Is this retrievable or did someone delete it.
I spent a lot of time on that post. About specialized wiring information to help people trying to install a modern 12v Radio/CD in a 6v vehicle.

Did the server blow up.

Thanks,

Jim
--------------------------------------------
baldeagle

The Thread/Post did not have any Replies but had 459 Views. I looked at some of my other post and they seem to be intact.

The Subject heading is still on The Radio Bench home page.

The post in question was posted on Wed May 23 2012 03:50 AM, I would periodically look at it to see how many views it received.

I believe after so many days you can no longer delete/edit post, it was well pass that point.

Please inform me of the cause And to see if its retrievable.

Jim


The Stovebolt Geek
http://www.stovebolt.com/ubbthreads/ubbthreads.php

UBBThreads 7.6.0
Web Server Apache/2.4.25
PHP Version 5.6.30
MySQL Version 5.5.55-log
Database Size 1.95 GB
Re: Bug? Disappearing posts [Re: Baldeagle] #250649
10/18/12 12:07 PM
10/18/12 12:07 PM
Joined: Dec 2003
Posts: 5,827
Lutz,FL
Ruben Offline

Ruben  Offline


Joined: Dec 2003
Posts: 5,827
Lutz,FL
One Item I would check is in your cp>logs
Admin logs
If you have that enabled

It might show something Such as someone that has been actually deleting the posts
Could be you have a person desired or not that has say admin powers.
That has been deleting stuff.

Just a guess


Blue Man Group


There is no such thing as stupid questions. Just stupid answers
Re: Bug? Disappearing posts [Re: Baldeagle] #250650
10/18/12 02:22 PM
10/18/12 02:22 PM
Joined: Jan 2008
Posts: 547
DE USA
Dunny Offline
addict
Dunny  Offline
addict
Joined: Jan 2008
Posts: 547
DE USA
Oh heck didn't think about that ...however Ruben if that were the case, would it still show the link as an answer or would it be completely gone?

Dunny



Dunny

Removed link due to bleedover spammers

Dawn of Iskirra
Re: Bug? Disappearing posts [Re: Ruben] #250651
10/18/12 02:27 PM
10/18/12 02:27 PM
Joined: Oct 2007
Posts: 215
Baldeagle Offline OP
enthusiast
Baldeagle  Offline OP
enthusiast
Joined: Oct 2007
Posts: 215
I purged the logs recently, so they only go back to Jun 10. The post was made on May 23 and only recently disappeared.

Here's the relevant logs:

Wed Oct 17 2012 11:43 PM baldeagle 76.184.157.127 DELETE_POST The Radio Bench: Re: Install Tips 12 volt CD/Radio in a 6 volt vehicle
Wed Oct 17 2012 11:42 PM baldeagle 76.184.157.127 DELETE_POST The Radio Bench: Re: Install Tips 12 volt CD/Radio in a 6 volt vehicle
Wed Oct 17 2012 11:31 PM baldeagle 76.184.157.127 DELETE_POST The Radio Bench: Re: Install Tips 12 volt CD/Radio in a 6 volt vehicle
Wed Oct 17 2012 11:29 PM baldeagle 76.184.157.127 DODBCOMMAND update sbf_POSTS set POST_BODY=POST_DEFAULT_BODY WHERE POST_ID='853440';
Wed Oct 17 2012 11:28 PM baldeagle 76.184.157.127 DODBCOMMAND show columns from sbf_POSTS;

The sql is me restoring the post from POST_DEFAULT_BODY to POST_BODY. The 3 deletes are me testing things.

There's only two admins on the board. Me and the owners (husband and wife). Moderators can delete posts only in their own forums.

Last edited by Baldeagle; 10/18/12 02:28 PM.

The Stovebolt Geek
http://www.stovebolt.com/ubbthreads/ubbthreads.php

UBBThreads 7.6.0
Web Server Apache/2.4.25
PHP Version 5.6.30
MySQL Version 5.5.55-log
Database Size 1.95 GB
Re: Bug? Disappearing posts [Re: Dunny] #250653
10/18/12 02:38 PM
10/18/12 02:38 PM
Joined: Dec 2003
Posts: 5,827
Lutz,FL
Ruben Offline

Ruben  Offline


Joined: Dec 2003
Posts: 5,827
Lutz,FL
No, it will show who deleted the post and the forum name and topic of the post . It does have a link to the forum but of course the topic would be gone.
I just thought maybe it could be a hacker or somebody that is ticked off with somebody that has access to edit them.
For example here is one:
Yesterday at 03:52 PM username xxx.135.241.45 DELETE_POST General: Re: GoPro Hero2 for sale with extras


Blue Man Group


There is no such thing as stupid questions. Just stupid answers
Re: Bug? Disappearing posts [Re: Baldeagle] #250654
10/18/12 02:45 PM
10/18/12 02:45 PM
Joined: Oct 2007
Posts: 215
Baldeagle Offline OP
enthusiast
Baldeagle  Offline OP
enthusiast
Joined: Oct 2007
Posts: 215
The really odd thing is that I can restore the post like this:
Click on Quick Quote. Copy the post. Click on Edit. Paste in the post and remove the quotes. Change from using UBBCode to using HTML and UBBCode, and the post is restored.

And sure enough, when I select POST_BODY there is content there as well as in POST_DEFAULT_BODY.

BUT...if I click on edit, the edit box is empty. There's no text there at all!

Last edited by Baldeagle; 10/18/12 02:49 PM.

The Stovebolt Geek
http://www.stovebolt.com/ubbthreads/ubbthreads.php

UBBThreads 7.6.0
Web Server Apache/2.4.25
PHP Version 5.6.30
MySQL Version 5.5.55-log
Database Size 1.95 GB
Re: Bug? Disappearing posts [Re: Baldeagle] #250655
10/18/12 02:55 PM
10/18/12 02:55 PM
Joined: Dec 2003
Posts: 5,827
Lutz,FL
Ruben Offline

Ruben  Offline


Joined: Dec 2003
Posts: 5,827
Lutz,FL
One item I noticed is probably a security risk
Not necessarily part of the current problem but could be
A quick look at your site
http://www.stovebolt.com/forum/
I know it is incorrect but it works
Gives me a index of files in that folder
I would close that gap and look for scripts that don't belong.
In all of your folders that allow indexing.
I know there is a net new security risk above 7.56pl that has not been resolved yet also.


Blue Man Group


There is no such thing as stupid questions. Just stupid answers
Re: Bug? Disappearing posts [Re: Ruben] #250656
10/18/12 03:31 PM
10/18/12 03:31 PM
Joined: Oct 2007
Posts: 215
Baldeagle Offline OP
enthusiast
Baldeagle  Offline OP
enthusiast
Joined: Oct 2007
Posts: 215
Indexing is disabled for the forum. Most of the dirs that will index have blank index.html files in them if there is no existing index.html file. That wasn't a dir I was familiar with. (The owners sometimes add dirs, and only find out about them by accident.)

As long as there's nothing untoward in there, it's not a real risk. But thanks for pointing it out.


The Stovebolt Geek
http://www.stovebolt.com/ubbthreads/ubbthreads.php

UBBThreads 7.6.0
Web Server Apache/2.4.25
PHP Version 5.6.30
MySQL Version 5.5.55-log
Database Size 1.95 GB
Re: Bug? Disappearing posts [Re: Baldeagle] #250657
10/18/12 03:43 PM
10/18/12 03:43 PM
Joined: Jun 2006
Posts: 16,788
Portland, OR; USA
Gizmo Offline
UBB.threads Developer
Gizmo  Offline
UBB.threads Developer
Joined: Jun 2006
Posts: 16,788
Portland, OR; USA
Originally Posted by Baldeagle
The really odd thing is that I can restore the post like this:
Click on Quick Quote. Copy the post. Click on Edit. Paste in the post and remove the quotes. Change from using UBBCode to using HTML and UBBCode, and the post is restored.

And sure enough, when I select POST_BODY there is content there as well as in POST_DEFAULT_BODY.
Well, it's not really odd at all, quick quote pulls the unparsed content from the "POST_DEFAULT_BODY" field, whereas everything else pulls the parsed content of the "POST_BODY" field; by re-filling the data out you're simply re-populating the field with new data.

Is this behavior being seen everywhere when a new topic is created, or topics by a specific user, or are they spurratic (IE only showing up whenever it seemingly wants to show up)?


I am a Web Development Contractor, I do not work for UBBCentral. I have provided free User to User Support since the beginning of these support forums.
Forums: A Gardeners Forum Scouters World
UBB.threads: UBBWiki, UBB Styles, UBB.Sitemaps
Longtime Supporter & Resident Post-A-Holic
VNC Web Services: Code Modifications, Upgrades, Styling, Coding Services, Disaster Recovery, and more!
Re: Bug? Disappearing posts [Re: Gizmo] #250658
10/18/12 04:40 PM
10/18/12 04:40 PM
Joined: Oct 2007
Posts: 215
Baldeagle Offline OP
enthusiast
Baldeagle  Offline OP
enthusiast
Joined: Oct 2007
Posts: 215
They're completely sporadic. This most recent post I talked about was made months ago and only recently disappeared.

If Edit pulls the post from POST_BODY, then why is it empty after I've repopulated it? That makes no sense at all.

And what could changing to using UBBCode and HTML have to do with it?

Last edited by Baldeagle; 10/18/12 04:42 PM.

The Stovebolt Geek
http://www.stovebolt.com/ubbthreads/ubbthreads.php

UBBThreads 7.6.0
Web Server Apache/2.4.25
PHP Version 5.6.30
MySQL Version 5.5.55-log
Database Size 1.95 GB
Re: Bug? Disappearing posts [Re: Baldeagle] #250659
10/18/12 07:34 PM
10/18/12 07:34 PM
Joined: Jun 2006
Posts: 16,788
Portland, OR; USA
Gizmo Offline
UBB.threads Developer
Gizmo  Offline
UBB.threads Developer
Joined: Jun 2006
Posts: 16,788
Portland, OR; USA
POST_BODY holds the parsed data; so it's with all of the markup and ubbcode parsed. When you edit or post it's converted and stored there; when you open the edit page I believe it just grabs the content of the POST_DEFAULT_BODY (same with the quick quote as most users can't post html there's no point to return a html based post)


I am a Web Development Contractor, I do not work for UBBCentral. I have provided free User to User Support since the beginning of these support forums.
Forums: A Gardeners Forum Scouters World
UBB.threads: UBBWiki, UBB Styles, UBB.Sitemaps
Longtime Supporter & Resident Post-A-Holic
VNC Web Services: Code Modifications, Upgrades, Styling, Coding Services, Disaster Recovery, and more!
Re: Bug? Disappearing posts [Re: Gizmo] #250676
10/19/12 11:27 PM
10/19/12 11:27 PM
Joined: Oct 2007
Posts: 215
Baldeagle Offline OP
enthusiast
Baldeagle  Offline OP
enthusiast
Joined: Oct 2007
Posts: 215
Both POST_BODY and POST_DEFAULT_BODY have the post in them. How is it possible for Edit to be empty? Makes no sense to me unless something else is involved.


The Stovebolt Geek
http://www.stovebolt.com/ubbthreads/ubbthreads.php

UBBThreads 7.6.0
Web Server Apache/2.4.25
PHP Version 5.6.30
MySQL Version 5.5.55-log
Database Size 1.95 GB
Re: Bug? Disappearing posts [Re: Baldeagle] #250677
10/20/12 12:19 AM
10/20/12 12:19 AM
Joined: Jun 2006
Posts: 16,788
Portland, OR; USA
Gizmo Offline
UBB.threads Developer
Gizmo  Offline
UBB.threads Developer
Joined: Jun 2006
Posts: 16,788
Portland, OR; USA
Originally Posted by Baldeagle
Both POST_BODY and POST_DEFAULT_BODY have the post in them. How is it possible for Edit to be empty? Makes no sense to me unless something else is involved.
No, I'm not saying that's not a problem; I was saying that the quirk was that quick quote was still having data to quote.


I am a Web Development Contractor, I do not work for UBBCentral. I have provided free User to User Support since the beginning of these support forums.
Forums: A Gardeners Forum Scouters World
UBB.threads: UBBWiki, UBB Styles, UBB.Sitemaps
Longtime Supporter & Resident Post-A-Holic
VNC Web Services: Code Modifications, Upgrades, Styling, Coding Services, Disaster Recovery, and more!
Re: Bug? Disappearing posts [Re: Baldeagle] #251108
12/04/12 02:09 PM
12/04/12 02:09 PM
Joined: Oct 2007
Posts: 215
Baldeagle Offline OP
enthusiast
Baldeagle  Offline OP
enthusiast
Joined: Oct 2007
Posts: 215
I'm hoping that over the holidays I'll find time to take down our forum, remove the software and then make a clean install. We'll see if that fixes the problem.


The Stovebolt Geek
http://www.stovebolt.com/ubbthreads/ubbthreads.php

UBBThreads 7.6.0
Web Server Apache/2.4.25
PHP Version 5.6.30
MySQL Version 5.5.55-log
Database Size 1.95 GB
Re: Bug? Disappearing posts [Re: Baldeagle] #252017
01/10/13 06:26 PM
01/10/13 06:26 PM
Joined: Sep 2009
Posts: 37
Northern Ireland, UK
Mark J.Cairns Offline
newbie
Mark J.Cairns  Offline
newbie
Joined: Sep 2009
Posts: 37
Northern Ireland, UK
To pipe in here, I'm getting exactly the same error after upgrading to 7.57.

http://airwolfthemes.com/ubbthreads/ubbthreads.php/topics/4478/1

I've a long-running post (a list of people who've passed away) that is updated often and in the past week or so when I go to edit it, all the text disappears on opening the edit.

It had some Bold and Typesize formatting in it for every line, but that all disappears with it.

I've done very basic formatting now cos every time I go to edit it, boom! it's gone.


Mark J.Cairns
Producer, Airwolf Themes CD soundtracks

AIRWOLF WEBSITE http://airwolfthemes.com/
OFFICIAL AIRWOLF THEMES VIDEOS http://youtube.com/markjcairns
Airwolf on FACEBOOK http://facebook.com/airwolf.themes
Re: Bug? Disappearing posts [Re: Baldeagle] #252020
01/10/13 07:07 PM
01/10/13 07:07 PM
Joined: Apr 2007
Posts: 4,313
SoCal, USA
SD Offline
Carpal Tunnel
SD  Offline
Carpal Tunnel
Joined: Apr 2007
Posts: 4,313
SoCal, USA
if you are running php newer than 5.3.19, then you'll have this problem.

i recommend not running php 5.4 for now

smile

Re: Bug? Disappearing posts [Re: Baldeagle] #252025
01/10/13 09:58 PM
01/10/13 09:58 PM
Joined: Oct 2007
Posts: 215
Baldeagle Offline OP
enthusiast
Baldeagle  Offline OP
enthusiast
Joined: Oct 2007
Posts: 215
That's unacceptable. 5.3.x has vulnerabilities that have been fixed in 5.4. When is this bug going to be addressed, and what is the cause? Furthermore, the 5.3 series is end of life in March 2013.

Last edited by Baldeagle; 01/10/13 10:03 PM.

The Stovebolt Geek
http://www.stovebolt.com/ubbthreads/ubbthreads.php

UBBThreads 7.6.0
Web Server Apache/2.4.25
PHP Version 5.6.30
MySQL Version 5.5.55-log
Database Size 1.95 GB
Page 1 of 2 1 2

Shout Box
Today's Birthdays
No Birthdays
Recent Topics
Users Unable to Upload Avatar [Not a Bug]
by M4TT. 12/13/17 08:51 AM
Shout Box Sound Effect
by M4TT. 11/29/17 08:28 PM
Ad island
by TGCsanderson. 11/25/17 06:41 PM
Taking to long to connect to DB
by AstroCat. 11/24/17 12:34 PM
Forum Statistics
Forums36
Topics35,015
Posts190,544
Members12,045
Most Online978
Jun 24th, 2007
Random Image
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.1
(Snapshot build 20171106)