Site Links
Home
Features
Documentation
Pricing & Order
Members Area
Support Options
UBBDev.com
UBBWiki.com
Who's Online Now
2 registered members (JAISP, mmkk), 56 guests, and 379 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Member Spotlight
Posts: 25
Joined: November 2012
Show All Member Profiles 
Top Posters(30 Days)
Gizmo 12
M4TT 9
Ruben 8
mmkk 4
FREAK 3
isaac 3
Latest Photos
Chinese Buddhist temple.
My buddha beads.
Rendered Walls
Multi-Screen wallpaper
Stockholm Metro
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Admin user login problems #259818
03/16/17 11:18 AM
03/16/17 11:18 AM
Joined: Jan 2007
Posts: 7
Glasgow, Scotland
J
James Thomson Offline OP
stranger
James Thomson  Offline OP
stranger
J
Joined: Jan 2007
Posts: 7
Glasgow, Scotland
I'm having a lot of problems with my server after updating to 7.6. If I login with the "keep me logged in" option enabled, it immediately goes back to saying I'm not logged in. If I have that option off, it lets me log in, but if I then click on the control panel link it says "You must have the proper permission to access this area." and then takes me back to the main page with me still logged in. Occasionally, for some reason, I can actually log in and get to the control panel, but I haven't spotted the pattern to it working, but it's like one in a hundred.

In addition, both I and my users have been getting the following error when trying to post anything:

"The host from which you are accessing the board is not recognized as a valid host. This is more than likely related to a firewall issue that is blocking the referer variable. Check your firewall settings and try again."

7.5.x was working fine, and I don't think anything else has changed at my end. I'm not aware of any firewall that could be causing this problem for everybody. I'm using the latest Safari on macOS and iOS, happens on both.

Forum is at http://tla.systems/ubbthreads/

Any help appreciated!

Express Hosting
Express Hosting "We are the official hosting company of UBB.threads. Ask us about our free migration services to migrate your UBB.threads installation."
Re: Admin user login problems [Re: James Thomson] #259819
03/16/17 11:21 AM
03/16/17 11:21 AM
Joined: Jan 2007
Posts: 7
Glasgow, Scotland
J
James Thomson Offline OP
stranger
James Thomson  Offline OP
stranger
J
Joined: Jan 2007
Posts: 7
Glasgow, Scotland
I've seen the references on this forum to the HTTP referrer check option - I've never changed this setting, but I currently can't get to the Control Panel, so I don't know what it's set to or whether switching it off helps.


Shout Box
Today's Birthdays
No Birthdays
Recent Topics
Users Unable to Upload Avatar [Not a Bug]
by M4TT. 12/13/17 08:51 AM
Shout Box Sound Effect
by M4TT. 11/29/17 08:28 PM
Ad island
by TGCsanderson. 11/25/17 06:41 PM
Taking to long to connect to DB
by AstroCat. 11/24/17 12:34 PM
Forum Statistics
Forums36
Topics35,015
Posts190,544
Members12,045
Most Online978
Jun 24th, 2007
Random Image
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.1
(Snapshot build 20171106)