Site Links
Home
Features
Documentation
Pricing & Order
Members Area
Support Options
UBBDev.com
UBBWiki.com
Who's Online Now
0 registered members (), 129 guests, and 212 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Member Spotlight
Mors
Mors
So. California
Posts: 472
Joined: June 2006
Show All Member Profiles 
Top Posters(30 Days)
Gizmo 18
isaac 16
Ruben 14
Morgan 6
M4TT 2
driv 2
JAISP 1
Latest Photos
Test
Testing to drag photos
Comfortable Cats
Test
BSA photos
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Forum went blank #260850
01/10/18 04:57 AM
01/10/18 04:57 AM
Morgan  Offline OP
Addict
Joined: Jun 2006
Posts: 597
Sweden
Hi

Recently upgraded to 7.6.1 it has worked fine but when I woke up this morning website was down.
see below, I then open a ticket to my host who reponded quickly saying that the httpd was up and running.
Well it was again but not the forum
http://www.britbike.com/forums/ubbthreads.php
it is blank, do you have any ideas why it is blank?
thanks


Quote
The service “httpd” appears to be down.
Server xxx.britbike.com
Primary IP Address 199.231.xxxxx
Service Name httpd
Service Status failed ⛔
Notification The service “httpd” appears to be down.
Service Check Method The system failed to connect to this service’s TCP/IP port.
Reason Service check failed to complete
Timeout while trying to get data from service: Died
Number of Restart Attempts 21
Startup Log Warning: Journal has been rotated since unit was started. Log output is incomplete or unavailable.


Morgan Johansson
BritBike Forum
http://www.britbike.com/forums/ubbthreads.php?
Express Hosting
Express Hosting "We are the official hosting company of UBB.threads. Ask us about our free migration services to migrate your UBB.threads installation."
Re: Forum went blank [Re: Morgan] #260851
01/10/18 05:11 AM
01/10/18 05:11 AM
Gizmo  Offline
UBB.threads Developer
Joined: Jun 2006
Posts: 16,974
Portland, OR; USA
It's currently loading for me without any issues that I can see; I'm able to access the main forum page, topic listing, and even read topics.

We cannot do anything about a networking issue, it's not an issue related to our PHP Forum software title.


I am a Web Development Contractor, I do not work for UBBCentral. I have provided free User to User Support since the beginning of these support forums. Need to Upgrade?
Forums: A Gardeners Forum Scouters World
UBB.threads: UBBWiki, UBB Styles, UBB.Sitemaps
Longtime Supporter & Resident Post-A-Holic
VNC Web Services: Code Modifications, Upgrades, Styling, Coding Services, Disaster Recovery, and more!
Re: Forum went blank [Re: Morgan] #260852
01/10/18 05:21 AM
01/10/18 05:21 AM
Morgan  Offline OP
Addict
Joined: Jun 2006
Posts: 597
Sweden
Gizmo, I see it open now as well.
What I was concerned of was that the whole website except the forum was working.
That was why I asked..
Thanks anyway for looking into it.
Cheers


Morgan Johansson
BritBike Forum
http://www.britbike.com/forums/ubbthreads.php?
Re: Forum went blank [Re: Morgan] #260853
01/10/18 05:22 AM
01/10/18 05:22 AM
Gizmo  Offline
UBB.threads Developer
Joined: Jun 2006
Posts: 16,974
Portland, OR; USA
You'd have to consult your web logs to see if it returns anything; but the software just won't "stop working", something server side had to be happening since it was working without issue.

Another issue could be a networking issue between your computer and the server (which a Traceroute would uncover), but there isn't anything we could test, we're not even in the same country, so the path from where I am vs where you are in relation to your server would be completely different.


I am a Web Development Contractor, I do not work for UBBCentral. I have provided free User to User Support since the beginning of these support forums. Need to Upgrade?
Forums: A Gardeners Forum Scouters World
UBB.threads: UBBWiki, UBB Styles, UBB.Sitemaps
Longtime Supporter & Resident Post-A-Holic
VNC Web Services: Code Modifications, Upgrades, Styling, Coding Services, Disaster Recovery, and more!
Re: Forum went blank [Re: Morgan] #260854
01/10/18 05:30 AM
01/10/18 05:30 AM
Morgan  Offline OP
Addict
Joined: Jun 2006
Posts: 597
Sweden
I read you Gizmo, I'll leave it there and have breakfast and continue with my 1000 bits puzzle. One can do that now when freshly retired. wink
Thanks


Morgan Johansson
BritBike Forum
http://www.britbike.com/forums/ubbthreads.php?
Re: Forum went blank [Re: Morgan] #260855
01/10/18 05:39 AM
01/10/18 05:39 AM
isaac  Offline
UBB.threads Developer
Joined: Apr 2004
Posts: 1,220
California
Originally Posted by Morgan
...and continue with my 1000 bits puzzle.


a "1000 bits puzzle" you say?

Ammature.

Meanwhile, I'm over here working on a 9,281,232 bytes puzzle.

Hmm laugh

Attached Files 20180110_01-37-26.PNG

isaac @ id242.com // my forum @ CelicaHobby.com
a current developer of UBB.threads php forum software // 7.6.2 Released
Re: Forum went blank [Re: Morgan] #260856
01/10/18 05:52 AM
01/10/18 05:52 AM
Morgan  Offline OP
Addict
Joined: Jun 2006
Posts: 597
Sweden
Thats funny Isaac, Yes I'm an amateur both here on UBBThreads and also when trying to do lay a jigsaw puzzle
I was not sure if the word "bits" was the proper english word for a jigsaw puzzle.. wink


Morgan Johansson
BritBike Forum
http://www.britbike.com/forums/ubbthreads.php?

Shout Box
Today's Birthdays
No Birthdays
Recent Topics
Upgrade from a really really old version
by Alento. 10/18/18 06:16 PM
Subscription Feature
by M4TT. 10/16/18 09:34 PM
PHP 7.2 compatibility
by Pak. 10/16/18 06:00 PM
UBB.threads 7.7.0 - Progress Reports
by isaac. 10/13/18 09:34 AM
Can't Reply to Global Announcements
by M4TT. 10/06/18 08:29 PM
Forum Statistics
Forums36
Topics35,151
Posts191,512
Members12,109
Most Online978
Jun 24th, 2007
Random Image
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.2