Site Links
Home
Features
Documentation
Pricing & Order
Members Area
Support Options
UBBDev.com
UBBWiki.com
Who's Online Now
5 registered members (Ruben, Basil, jbergmann, Geoff, Gizmo), 55 guests, and 393 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Member Spotlight
JAISP
JAISP
Pennsylvania
Posts: 1,328
Joined: February 2007
Show All Member Profiles 
Top Posters(30 Days)
isaac 53
Gizmo 40
Geoff 32
Morgan 30
ECNet 17
Ruben 12
Mark S 11
JAISP 10
Bert 8
Latest Photos
Chinese Buddhist temple.
My buddha beads.
Rendered Walls
Multi-Screen wallpaper
Stockholm Metro
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
User problem #34421
02/24/03 04:48 PM
02/24/03 04:48 PM

A
Anonymous OP
Unregistered
Anonymous OP
Unregistered
A


I have ubbthreads5.4.6 installed. I have a user that is having a problem posting. When he attempts to post he gets a message that someone else is using his username. I can login and make a test post fine. He has cookies enabled in his browser. He can also post fine anonymously.

What is the problem?

Thanks

Re: User problem #34422
02/24/03 07:02 PM
02/24/03 07:02 PM

A
Anonymous OP
Unregistered
Anonymous OP
Unregistered
A


This sounds like that when the user submits the post it's not seeing them as logged in, and thus not able to post with that user name.

My bet would be on a corrupt cookie. I would have him logout, manually delete his cookies, and try logging in again.

Make sure he isn't using your domain with and without the www interchangalbly. (for example... don't use both www.mydomain.com and mydomain.com)

There are instructions for manually deleting your cookies here. (You'll need to login/register there at threadsdev to see that post. But it gives instructions for each operating system.)

Josh
www.joshuapettit.com
ThreadsDev.com Administrator | InfoPop Community Moderator
Register to see my How To/Site Help Library Forum at ThreadsDev.com.
My threads 'tweaking' abilities are for hire for upgrades, tweaks and modifications.


Shout Box
Today's Birthdays
No Birthdays
Recent Topics
Upgrading from 7.6.0 to 7.6.1
by Baldeagle. 01/20/18 01:07 PM
Odd behavior with marking forums as read
by Baldeagle. 01/20/18 12:51 PM
Subscription Pending Auto Update to Active
by Geoff. 01/18/18 09:04 AM
7.6.1.1 Custom Tag Editor (YouTube)
by Mark S. 01/15/18 02:58 PM
Enable Spider Friendly Urls Issues
by Geoff. 01/15/18 11:32 AM
Forum Statistics
Forums36
Topics35,049
Posts190,784
Members12,051
Most Online978
Jun 24th, 2007
Random Image
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.1.1