Site Links
Home
Features
Documentation
Pricing & Order
Members Area
Support Options
UBBDev.com
UBBWiki.com
Who's Online Now
2 registered members (isaac, JAISP), 58 guests, and 140 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Member Spotlight
Posts: 3,390
Joined: November 2006
Show All Member Profiles 
Top Posters(30 Days)
isaac 19
Ruben 10
Gizmo 8
FREAK 2
Slaz 2
Geoff 2
DennyP 1
GregK 1
Latest Photos
Testing to drag photos
Comfortable Cats
Test
BSA photos
Chinese Buddhist temple.
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
hover issue #74724
07/09/01 10:45 AM
07/09/01 10:45 AM
A
Anonymous OP
Unregistered

i have version6.04 site is www.wisewagering.com
i have two random banners at the top of my forum(got the format for the template from here-thank you). when you place the cursor on the link, question marks appear ?? two of them. the link works, takes you where you want. if i place the cursor over the forum home link for example, the words "forum home" appear in a small rectangular box connected to the hand. what can i do to at least have the question marks not show up?
as always,
thanks
john

Express Hosting
Express Hosting "We are the official hosting company of UBB.threads. Ask us about our free migration services to migrate your UBB.threads installation."
Re: hover issue #74725
07/09/01 04:43 PM
07/09/01 04:43 PM
A
Anonymous OP
Unregistered

There ia an ALT tag in your banner code with ?? in it..

look for : ALT='??'


Shout Box
Today's Birthdays
No Birthdays
Recent Topics
UBB.threads 7.6.2 - Released
by isaac. 09/17/18 08:08 AM
7.6.2 Changelog Discussion
by isaac. 09/17/18 06:35 AM
Upgrade Documentation
by DennyP. 09/15/18 03:55 PM
PHP 7.2
by Geoff. 09/12/18 10:22 PM
Email Cleanup-Is it possible?
by Ruben. 09/06/18 11:25 AM
Forum Statistics
Forums36
Topics35,139
Posts191,436
Members12,105
Most Online978
Jun 24th, 2007
Random Image
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.2