Site Links
Home
Features
Documentation
Pricing & Order
Members Area
Support Options
UBBDev.com
UBBWiki.com
Who's Online Now
2 registered members (Ruben, JAISP), 67 guests, and 255 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Member Spotlight
Daryl Fawcett
Daryl Fawcett
Canada
Posts: 596
Joined: June 2006
Show All Member Profiles 
Top Posters(30 Days)
isaac 9
Ruben 7
Gizmo 6
GregK 3
Abbott 2
Latest Photos
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
CGI Error #220904
01/07/09 09:58 AM
01/07/09 09:58 AM
Joined: Aug 2006
Posts: 14
The Netherlands
Bernez Offline OP
stranger
Bernez  Offline OP
stranger
Joined: Aug 2006
Posts: 14
The Netherlands
Hi all,

Today, when trying to go to our forum,
http://www2.historischcentrumoverijssel.nl/cgi-bin/ubbcgi/ultimatebb.cgi, I got the message:
"CGI Error
The specified CGI application misbehaved by not returning a complete set of HTTP headers."
Trying to login to the Control Panel shows the same message.
I even don't get the login page.
Our forum is online since years and without problems. Yesterday everything was working just fine. No problem at all.

Somebody an idea ???

Thx, Bernez


Be patient: in time, even an egg will walk.
Express Hosting
Express Hosting "We are the official hosting company of UBB.threads. Ask us about our free migration services to migrate your UBB.threads installation."
Re: CGI Error [Re: Bernez] #220905
01/07/09 10:22 AM
01/07/09 10:22 AM
Joined: Aug 2006
Posts: 14
The Netherlands
Bernez Offline OP
stranger
Bernez  Offline OP
stranger
Joined: Aug 2006
Posts: 14
The Netherlands
Problem solved !!!

Bernez


Be patient: in time, even an egg will walk.
Re: CGI Error [Re: Bernez] #220911
01/07/09 03:43 PM
01/07/09 03:43 PM
Joined: Feb 2007
Posts: 1,332
Pennsylvania
JAISP Online tapedshut
veteran
JAISP  Online Tapedshut
veteran
Joined: Feb 2007
Posts: 1,332
Pennsylvania
What was the fix for the problem? Just in case someone else has this problem they can see how to fix it.


Shout Box
Today's Birthdays
No Birthdays
Recent Topics
Facebook sharing
by GregK. 08/17/18 12:32 PM
Google Analytics code
by Conrad. 08/15/18 07:36 AM
Possible bug in counting posts
by Baldeagle. 08/11/18 02:28 PM
My Forum Stopped Working
by packlite. 07/30/18 03:35 PM
User uploaded attachment images not displaying
by Digitalgas. 07/30/18 01:59 AM
Forum Statistics
Forums36
Topics35,132
Posts191,398
Members12,097
Most Online978
Jun 24th, 2007
Random Image
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.2
(Preview build 20180524)