Site Links
Home
Features
Documentation
Pricing & Order
Members Area
Support Options
UBBDev.com
UBBWiki.com
Who's Online Now
1 registered members (Morgan), 46 guests, and 384 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Member Spotlight
Posts: 25
Joined: November 2012
Show All Member Profiles 
Top Posters(30 Days)
Gizmo 17
M4TT 12
Ruben 8
FREAK 7
mmkk 4
isaac 3
Latest Photos
Chinese Buddhist temple.
My buddha beads.
Rendered Walls
Multi-Screen wallpaper
Stockholm Metro
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
All posts look quoted in Safari/Chrome #230330
10/27/09 01:12 PM
10/27/09 01:12 PM
Joined: Oct 2009
Posts: 5
T
TheOldFarmLand Offline OP
stranger
TheOldFarmLand  Offline OP
stranger
T
Joined: Oct 2009
Posts: 5
For some of my users, every post looks as if it's been quoted, with lines above and below each post. This happens very often on Safari, Chrome and older versions of Firefox.

http://img213.imageshack.us/i/screenshot20091027at206.png/

that's what it looks like on Safari

http://img35.imageshack.us/i/screenshot20091027at209.png/

this is what it looks like on current Firefox

what can I do to fix this situation?

Last edited by TheOldFarmLand; 10/27/09 01:12 PM.
Express Hosting
Express Hosting "We are the official hosting company of UBB.threads. Ask us about our free migration services to migrate your UBB.threads installation."
Re: All posts look quoted in Safari/Chrome [Re: TheOldFarmLand] #230335
10/27/09 01:33 PM
10/27/09 01:33 PM
Joined: Dec 2003
Posts: 5,827
Lutz,FL
Ruben Offline

Ruben  Offline


Joined: Dec 2003
Posts: 5,827
Lutz,FL
I guess I am missing it completely.
I looked at both images and I really don't see much difference.
It looks like it is placing a horizontal rule above and below the post in the summary page.
Can you pinpoint the issue with more detail?
BTW,
You will never get it to display exactly the same across multiple browsers and versions.
You just may need to target one or two browsers and deal with the style settings to address the items


Blue Man Group


There is no such thing as stupid questions. Just stupid answers
Re: All posts look quoted in Safari/Chrome [Re: Ruben] #230336
10/27/09 01:38 PM
10/27/09 01:38 PM
Joined: Oct 2009
Posts: 5
T
TheOldFarmLand Offline OP
stranger
TheOldFarmLand  Offline OP
stranger
T
Joined: Oct 2009
Posts: 5
Thanks Ruben

Basically when you look at a thread, every reply has a white horizontal line above and below each post, in addition to the red line that we desire. I don't mind color differences or slight font issues. The problem is those white lines above and below each post that are visible in the first screen shot and do not appear in the second.

Try clicking the "full size" links on the screenshot pages, it's easier to see it that way.

Or if you have multiple browsers you can check out our forum at

www.redlettertribe.com

Re: All posts look quoted in Safari/Chrome [Re: TheOldFarmLand] #230338
10/27/09 02:16 PM
10/27/09 02:16 PM
Joined: Dec 2003
Posts: 5,827
Lutz,FL
Ruben Offline

Ruben  Offline


Joined: Dec 2003
Posts: 5,827
Lutz,FL
I have ie8 and firefox3.5 and I don't see any horizontal rules at all. I know you stated Safari and chrome and older Firefox versions.
But that is my point with cross browser compatibility.

What browser are you using to see the lines?
What browser do you wish for the lines to work correctly on?

Viewing http://message.stateradio.com/cgi-bin/ubb_cgi/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=2;t=003579;p=1

I see items missing using the browsers I use listed above.

Such as the blue arrow for new posts in the left top area shows for Firefox but not for IE8.
Then to the top right where you can navigate with the arrows for older newer topics is missing the explanation text to the left of the arrows on both browsers.


Blue Man Group


There is no such thing as stupid questions. Just stupid answers
Re: All posts look quoted in Safari/Chrome [Re: Ruben] #230341
10/27/09 02:59 PM
10/27/09 02:59 PM
Joined: Dec 2003
Posts: 5,827
Lutz,FL
Ruben Offline

Ruben  Offline


Joined: Dec 2003
Posts: 5,827
Lutz,FL
You might try a quick fix for IE8
By adding in your html header includes;
By adding the meta tag:

<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=EmulateIE7"/>
It may work for IE8.


Blue Man Group


There is no such thing as stupid questions. Just stupid answers

Shout Box
Today's Birthdays
No Birthdays
Recent Topics
Users Unable to Upload Avatar [Not a Bug]
by M4TT. 12/13/17 08:51 AM
Shout Box Sound Effect
by M4TT. 11/29/17 08:28 PM
Ad island
by TGCsanderson. 11/25/17 06:41 PM
Taking to long to connect to DB
by AstroCat. 11/24/17 12:34 PM
Forum Statistics
Forums36
Topics35,015
Posts190,544
Members12,045
Most Online978
Jun 24th, 2007
Random Image
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.1
(Snapshot build 20171106)