Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Hop To
#254123 11/29/2013 8:26 AM
Joined: Nov 2013
Posts: 15
S
stranger
stranger
S Offline
Joined: Nov 2013
Posts: 15
Twice yesterday when amending things in the control panel it reset everything back to default. I had to put my HTML back in and change all the options again.

Today I went to accept users in my registration queue and it has completely taken my site offline. I've asked my hosting company to restore the site. I assume the config file is now corrupted somehow. Why is this? I cannot have this constantly happening.

Scotty #254125 11/29/2013 12:26 PM
Joined: Dec 2003
Posts: 6,568
Likes: 78
Joined: Dec 2003
Posts: 6,568
Likes: 78
Again I never used ubb6 but can only assume the issues are similar with ubb7
I can only assume that the config.inc.php file got wiped.
which is a known bug.
As far as the header html that is normally saved in header.php a separate file but still in the includes folder.

I would first double check the permissions for that folder and files within. and make sure you are the owner of the folder and files.
You can check both items with a ftp program.


Blue Man Group
There is no such thing as stupid questions. Just stupid answers

Link Copied to Clipboard
ShoutChat
Comment Guidelines: Do post respectful and insightful comments. Don't flame, hate, spam.
Recent Topics
Upgrading supporting apps (mysql, php)
by Baldeagle - 06/09/2024 8:39 AM
Questions re: forum layout and site issues
by domspeak - 06/03/2024 1:49 AM
Test
by Phun - 05/28/2024 7:31 PM
Who's Online Now
1 members (Nightcrawler), 462 guests, and 130 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Random Gallery Image
Latest Gallery Images
Los Angeles
Los Angeles
by isaac, August 6
3D Creations
3D Creations
by JAISP, December 30
Artistic structures
Artistic structures
by isaac, August 29
Stones
Stones
by isaac, August 19
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 8.0.0
(Preview build 20240506)