Site Links
Home
Features
Documentation
Pricing & Order
Members Area
Support Options
UBBDev.com
UBBWiki.com
Who's Online Now
2 registered members (mmkk, JAISP), 65 guests, and 376 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Member Spotlight
TGCsanderson
TGCsanderson
Hackelton U.K.
Posts: 67
Joined: September 2007
Show All Member Profiles 
Top Posters(30 Days)
Gizmo 12
M4TT 9
Ruben 8
mmkk 4
FREAK 3
isaac 3
Latest Photos
Chinese Buddhist temple.
My buddha beads.
Rendered Walls
Multi-Screen wallpaper
Stockholm Metro
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
W2003 - CGI error #109088
10/11/04 04:49 AM
10/11/04 04:49 AM
Joined: Jul 2004
Posts: 9
~
~PurpleStar~ Offline OP
stranger
~PurpleStar~  Offline OP
stranger
~
Joined: Jul 2004
Posts: 9
I installed UBB on W2003/IIS6. Everything went fine. I was able to set my General Settings etc.
But i cannot get the board up. I get the following error.
-----
CGI Error
The specified CGI application misbehaved by not returning a complete set of HTTP headers.
----
I tried everything i found on google. A test script in the same folder worked fine. I don't think it's a permissions error.
Any help would be greatly appreciated.

Express Hosting
Express Hosting "We are the official hosting company of UBB.threads. Ask us about our free migration services to migrate your UBB.threads installation."
Re: W2003 - CGI error #109089
10/11/04 01:23 PM
10/11/04 01:23 PM
Joined: Jul 2006
Posts: 2,199
David Dreezer Offline

Pooh-Bah
David Dreezer  Offline

Pooh-Bah
Joined: Jul 2006
Posts: 2,199
That error is known in the Unix world as "Premature end of script headers" and is about the most useless error EVER. <img src="https://www.ubbcentral.com/boards/images/graemlins/frown.gif" alt="" />

Does this only occur when making a form submission?


This thread for sale. Click here! [Linked Image]
Re: W2003 - CGI error #109090
10/12/04 02:30 AM
10/12/04 02:30 AM
Joined: Jul 2004
Posts: 9
~
~PurpleStar~ Offline OP
stranger
~PurpleStar~  Offline OP
stranger
~
Joined: Jul 2004
Posts: 9
That doesn't sound good.
It occurs when i try and load Ultimate.cgi.
I can load the other cgi scripts ok (eg cpanel.cgi) which makes all the more confusing.

Re: W2003 - CGI error #109091
10/12/04 11:51 AM
10/12/04 11:51 AM
Joined: Jul 2006
Posts: 2,199
David Dreezer Offline

Pooh-Bah
David Dreezer  Offline

Pooh-Bah
Joined: Jul 2006
Posts: 2,199
What's the URL to your cp.html file, please? (Moving this down to 5-series support...)


This thread for sale. Click here! [Linked Image]
Re: W2003 - CGI error #109092
10/13/04 03:31 AM
10/13/04 03:31 AM
Joined: Jul 2004
Posts: 9
~
~PurpleStar~ Offline OP
stranger
~PurpleStar~  Offline OP
stranger
~
Joined: Jul 2004
Posts: 9
I'm afraid it's on an intranet behind a firewall. Is there anything else i can give you to help?

Re: W2003 - CGI error #109093
10/13/04 11:01 AM
10/13/04 11:01 AM
Joined: Jul 2006
Posts: 2,199
David Dreezer Offline

Pooh-Bah
David Dreezer  Offline

Pooh-Bah
Joined: Jul 2006
Posts: 2,199
Without access to the server, unfortunately, there's little that can be done, unfortunately. Especially with the 5-series.

Which exact version are you working with? If you can't determine this from the control panel, the version number will be listed at the top of either ubb_library.pl or ubb_library2.pl...


This thread for sale. Click here! [Linked Image]
Re: W2003 - CGI error #109094
10/13/04 11:44 AM
10/13/04 11:44 AM
Joined: Jul 2004
Posts: 9
~
~PurpleStar~ Offline OP
stranger
~PurpleStar~  Offline OP
stranger
~
Joined: Jul 2004
Posts: 9
it's 5.46

Re: W2003 - CGI error #109095
10/13/04 11:45 AM
10/13/04 11:45 AM
Joined: Jul 2004
Posts: 9
~
~PurpleStar~ Offline OP
stranger
~PurpleStar~  Offline OP
stranger
~
Joined: Jul 2004
Posts: 9
Would i be better off upgrading? Could i expect to experience the same problems?

Re: W2003 - CGI error #109096
10/13/04 01:20 PM
10/13/04 01:20 PM
Joined: Jul 2006
Posts: 2,199
David Dreezer Offline

Pooh-Bah
David Dreezer  Offline

Pooh-Bah
Joined: Jul 2006
Posts: 2,199
Considering that 5.46 was released over four years ago, you really do need to upgrade, yes. <img src="https://www.ubbcentral.com/boards/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

I'd suggest downloading the trial version (link's on the left) and installing it on your server - if it installs without a problem (no mysterious and annoying internal server errors), then you'll have no problems upgrading either. It's a trimmed down version of 6.6, the previous major version.


This thread for sale. Click here! [Linked Image]
Re: W2003 - CGI error #109097
10/13/04 04:04 PM
10/13/04 04:04 PM
Joined: Jul 2004
Posts: 9
~
~PurpleStar~ Offline OP
stranger
~PurpleStar~  Offline OP
stranger
~
Joined: Jul 2004
Posts: 9
Thanks very much for your help


Shout Box
Today's Birthdays
No Birthdays
Recent Topics
Users Unable to Upload Avatar [Not a Bug]
by M4TT. 12/13/17 08:51 AM
Shout Box Sound Effect
by M4TT. 11/29/17 08:28 PM
Ad island
by TGCsanderson. 11/25/17 06:41 PM
Taking to long to connect to DB
by AstroCat. 11/24/17 12:34 PM
Forum Statistics
Forums36
Topics35,015
Posts190,544
Members12,045
Most Online978
Jun 24th, 2007
Random Image
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.1
(Snapshot build 20171106)