Site Links
Home
Features
Documentation
Pricing & Order
Members Area
Support Options
UBBDev.com
UBBWiki.com
Who's Online Now
0 registered members (), 66 guests, and 270 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Member Spotlight
Bad Frog
Bad Frog
Coast of Maine
Posts: 748
Joined: May 2008
Show All Member Profiles 
Top Posters(30 Days)
Gizmo 17
isaac 15
Ruben 11
Morgan 6
Abbott 2
BB 2
Latest Photos
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Page 2 of 2 1 2
Re: blank screen after message post [Re: KuKuKaChu] #211240
05/06/08 01:40 PM
05/06/08 01:40 PM
Joined: Feb 2007
Posts: 1,332
Pennsylvania
JAISP Offline
veteran
JAISP  Offline
veteran
Joined: Feb 2007
Posts: 1,332
Pennsylvania
The really good web host's admit when they had a problem, the rest just say they have done nothing and it has to be something you did even if you had not even changed a web page in a year, lol.

I had a host that did that to me once. Then he followed it up with, "Well if you think you can do better then go a head."

Well that was in 1999 and since then I have been doing better, he is out of business. Now when something goes wrong I fix it with no problem, I own the data center.

Express Hosting
Express Hosting "We are the official hosting company of UBB.threads. Ask us about our free migration services to migrate your UBB.threads installation."
Re: blank screen after message post [Re: JAISP] #211242
05/06/08 02:54 PM
05/06/08 02:54 PM
Joined: Jun 2006
Posts: 16,935
Portland, OR; USA
Gizmo Offline
UBB.threads Developer
Gizmo  Offline
UBB.threads Developer
Joined: Jun 2006
Posts: 16,935
Portland, OR; USA
I wish I owned a datacenter wink... My favorite job was assisting customers when I worked for a webhost :/...

I have a client who runs his domain registration through my reseller account at eNom; his host tried blaming their misconfigured server on me... saying that it was my fault that they didn't have an index directive in their configs... then magically a .htaccess file appeared with appropriate information wink...


I am a Web Development Contractor, I do not work for UBBCentral. I have provided free User to User Support since the beginning of these support forums.
Forums: A Gardeners Forum Scouters World
UBB.threads: UBBWiki, UBB Styles, UBB.Sitemaps
Longtime Supporter & Resident Post-A-Holic
VNC Web Services: Code Modifications, Upgrades, Styling, Coding Services, Disaster Recovery, and more!
Re: blank screen after message post [Re: Gizmo] #211329
05/07/08 04:01 PM
05/07/08 04:01 PM
Joined: Feb 2007
Posts: 1,332
Pennsylvania
JAISP Offline
veteran
JAISP  Offline
veteran
Joined: Feb 2007
Posts: 1,332
Pennsylvania
Don't you just love that?

Re: blank screen after message post [Re: JAISP] #213255
05/23/08 12:14 AM
05/23/08 12:14 AM
Joined: Dec 2005
Posts: 141
Jakarta, Indonesia
KuKuKaChu Offline OP
member
KuKuKaChu  Offline OP
member
Joined: Dec 2005
Posts: 141
Jakarta, Indonesia
alas, my saga continues ... blank screens have started again, out of no where. double posts as just one consequence. post islands not updating for many days now (even though some are set for update every few minutes.

i've been complaining (again) to my host. last message they came back with this:

Quote:
I'm saying that USONYX staff didn't do any changes except those that were requested (like updating PHP/mysql).
For instance on May 10 we didn't do any maintenance - it was our datacenter that did network maintenance (they were replacing some routers as far as I know)

It could be some Control panel bug of course, that it changes something (like permissions) when something is done in Control panel,
but we simply won't be able to help until we see some error.

Right now it looks that:
1. forum application changes default logging settings - not to log anything and not to show errors
2. some script dies (blank screen) silently (without details due to n.1) upon doing something specific in forum.


anyone have any ideas?


JakChat.com -- Forums for Indonesia's English-speaking community
Ubuntu-Indonesia.com -- Forums for Indonesia's Ubuntu Users
Re: blank screen after message post [Re: KuKuKaChu] #213256
05/23/08 12:50 AM
05/23/08 12:50 AM
Joined: Dec 2005
Posts: 141
Jakarta, Indonesia
KuKuKaChu Offline OP
member
KuKuKaChu  Offline OP
member
Joined: Dec 2005
Posts: 141
Jakarta, Indonesia
btw, blank screens have the following code:

Code
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"><html><head><title></title></head><body></body></html>



JakChat.com -- Forums for Indonesia's English-speaking community
Ubuntu-Indonesia.com -- Forums for Indonesia's Ubuntu Users
Re: blank screen after message post [Re: KuKuKaChu] #214185
06/09/08 11:38 AM
06/09/08 11:38 AM
Joined: Jun 2006
Posts: 10,177
Aberdeen, WA
R
Rick Offline
Former Developer
Rick  Offline
Former Developer
R
Joined: Jun 2006
Posts: 10,177
Aberdeen, WA
After looking into this, it looks like this is related to a custom portal box. Whenever it is scheduled to be rebuilt, it results in the white screen and it prevents other boxes from being updated.

Since these can be the root cause of problems sometimes, I think our standard support procedure is going to be remove any custom portal boxes, not just disable them, download them and delete them from the server.

Re: blank screen after message post [Re: Rick] #214202
06/09/08 02:44 PM
06/09/08 02:44 PM
Joined: Aug 2006
Posts: 1,944
NJ
jgeoff Offline
Pooh-Bah
jgeoff  Offline
Pooh-Bah
Joined: Aug 2006
Posts: 1,944
NJ

Commenting-out the code in troublesome custom islands worked for me, easier than erasing them...


GangsterBB.NET (Ver. 7.6.1.1)
2007 Content Rulez Contest - Hon Mention
UBB.classic 6.7.2 - RIP
Browsers: Chrome, Firefox, & Safari (iPhone); No IE, ever!
Re: blank screen after message post [Re: jgeoff] #214205
06/09/08 04:51 PM
06/09/08 04:51 PM
Joined: Apr 2007
Posts: 4,313
SoCal, USA
SD Offline
Carpal Tunnel
SD  Offline
Carpal Tunnel
Joined: Apr 2007
Posts: 4,313
SoCal, USA
but from a support standpoint, he can't go about debugging custom islands...

so i can see wanting to have them a total non-factor, when initially doing support..

Re: blank screen after message post [Re: SD] #214398
06/13/08 08:42 AM
06/13/08 08:42 AM
Joined: Aug 2006
Posts: 45
New England, US
Helice Offline
newbie
Helice  Offline
newbie
Joined: Aug 2006
Posts: 45
New England, US
FYI -- I just came here searching for "Blank Pages". I started having this exact problem 2 days ago, tearing my hair out trying to figure out what the trouble is.

The only "custom" portal box items I have are a PayPal button and an AddThis bookmark button, and both have been running forever on 7.2.2 with no trouble. the blank page thing started spontaneously, whith no changes being made by me on my dedicated server.

I upgraded to 7.3.0 last night, hoping that would fix things, but sadly, not.

I followed the advice you gave here about deleting files from /sessions and /templates/complie, but that trick didn't work either.

My users and staff are complaining, and my daily post count is dropping dramatically as users back away in horror from the white screen of death.

I swear -- I changed **NOTHING**. It began on its own.


Helice
http://foolmoon.com


"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction."
-Blaise Pascal

Page 2 of 2 1 2

Shout Box
Today's Birthdays
No Birthdays
Recent Topics
Control Panel / Transactions Username
by Morgan. 06/20/18 05:38 AM
Custom Insert won't save
by Baldeagle. 06/18/18 07:44 PM
New Image capabilities ver 7.6.1
by Abbott. 06/14/18 02:28 PM
Thread deleted?
by Lisanne. 06/05/18 11:13 AM
Forum Statistics
Forums36
Topics35,123
Posts191,338
Members12,088
Most Online978
Jun 24th, 2007
Random Image
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.2
(Preview build 20180524)