Site Links
Home
Features
Documentation
Pricing & Order
Members Area
Support Options
UBBDev.com
UBBWiki.com
Who's Online Now
1 registered members (Gizmo), 58 guests, and 221 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Member Spotlight
Morgan
Morgan
Sweden
Posts: 609
Joined: June 2006
Show All Member Profiles 
Top Posters(30 Days)
Gizmo 16
isaac 9
SteveS 9
Ruben 5
Morgan 5
jorb 4
Latest Photos
Test
Testing to drag photos
Comfortable Cats
Test
BSA photos
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
No Search Results #220073
12/09/08 11:29 AM
12/09/08 11:29 AM
D
Drubage  Offline OP
stranger
Joined: Feb 2004
Posts: 3
Hi there,

We had our UBB.classic 6.7.1 boards on our Windows server and then we archived them and moved them to a VM. We then moved them back from the VM onto the Windows server and after some tweaking they work, but there are no search results shown if you do a search. We really want those boards searchable, that is why they are archived. We've re-built all meta-data, please help!

-Drew

Express Hosting
Express Hosting "We are the official hosting company of UBB.threads. Ask us about our free migration services to migrate your UBB.threads installation."
Re: No Search Results [Re: Drubage] #220075
12/09/08 02:01 PM
12/09/08 02:01 PM
R
Ruben  Offline

Joined: Dec 2003
Posts: 5,951
Lutz,FL
Little bit of a brain lock here since it has been two years since I used classic.
But if you followed the directions for moving you would not have updated the control panel settings when importing the posts.
Besides the rebuild section I seem to recall there was more settings for the search feature for how and what to index. In the primary settings. You may find you will still need to reindex after you change the search settings.

There are sticky topics in this forum " UBB.classic Version 6 Assistance" with links to all the old documents.


Blue Man Group


There is no such thing as stupid questions. Just stupid answers
Re: No Search Results [Re: Ruben] #220266
12/15/08 05:56 PM
12/15/08 05:56 PM
D
Drubage  Offline OP
stranger
Joined: Feb 2004
Posts: 3
Thanks for the reply. I did check the settings in that search section but everything looks good. I didn't actually export/import to move the site around I just copied the files. Any other ideas? Our boards are at...

http://boards.tribalectic.com/cgi-bin/ultimatebb.cgi

Re: No Search Results [Re: Drubage] #220939
01/09/09 11:54 AM
01/09/09 11:54 AM
AllenAyres  Offline
Pooh-Bah
Joined: Dec 2003
Posts: 2,046
Texas
Most likely need to re-check your permissions on your cached folders and then rebuild the search index.


- Allen
- ThreadsDev | PraiseCafe
Re: No Search Results [Re: AllenAyres] #220943
01/09/09 12:07 PM
01/09/09 12:07 PM
AllenAyres  Offline
Pooh-Bah
Joined: Dec 2003
Posts: 2,046
Texas
Oh, and sometimes I would switch the forum index from one big one to one for each forum and then rebuild the index and then go back to one index and rebuild it to get it working again (or vice versa) - it's old software, sometimes you have to give it a kick in the pants smile


- Allen
- ThreadsDev | PraiseCafe
Re: No Search Results [Re: Drubage] #220952
01/09/09 04:42 PM
01/09/09 04:42 PM
R
Ruben  Offline

Joined: Dec 2003
Posts: 5,951
Lutz,FL
Well you have more problems that just the search. I tried your link which takes me to The initial page is fine. But if I select the forum home link at the top it takes me to Which is the wrong address( Page can't be found).

If I try to open a forum same thing it redirects to Same thing (The page cannot be found). You need to go through the settings to correct the paths and file permissions are correct.
Possibly you got some paths mixed up with your new threads location.
If I edit the path I get a result but only if I change ultimatebb to cgi not php.
If I recall this was a setting for the accelerator? in the control panel where the main script changed to from cgi to php to increase speed. It may be this is also turned off but if paths are wrong it will never re-index to cgi.

Last edited by Ruben Rocha; 01/09/09 05:28 PM.

Blue Man Group


There is no such thing as stupid questions. Just stupid answers

Shout Box
Today's Birthdays
No Birthdays
Recent Topics
Private Message, Opt out of conversation
by jorb. 12/04/18 10:11 PM
Disable IP display in Who's Online?
by Baldeagle. 11/29/18 09:05 PM
Permissions problem
by Baldeagle. 11/25/18 09:44 PM
Reddy Kilowatt
by SteveS. 11/20/18 08:30 AM
testar
by Morgan. 11/18/18 02:33 PM
Forum Statistics
Forums36
Topics35,172
Posts191,643
Members12,117
Most Online978
Jun 24th, 2007
Random Image
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.2