Site Links
Pricing & Order
Members Area
Support Options
Who's Online Now
0 registered members (), 58 guests, and 347 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Member Spotlight
Posts: 220
Joined: February 2007
Show All Member Profiles 
Top Posters(30 Days)
isaac 19
Gizmo 14
whk 5
jorb 5
Morgan 4
Mark S 3
driv 2
Latest Photos
Testing to drag photos
Comfortable Cats
BSA photos
Chinese Buddhist temple.
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Import from 6.5.1 to 7.4.1 gone wild #225089
03/31/09 12:14 PM
03/31/09 12:14 PM
Joined: Apr 2007
Posts: 4
DrPill Offline OP
DrPill  Offline OP
Joined: Apr 2007
Posts: 4
According to the import script, everything was successfully imported from ubbthreads 6.5.1 to 7.4.1 install.

But I've been seeing numerous issues.

- All regular members seem to be long to "Administrators" group can this happen??

Now it shows my site having thousands of Administrators as oppose to 1.

Other issues are having no Reply button on posts. Some topic not displaying at all with this error:

There was a problem looking up this post in our database.

Any ideas on how I can resolve specially the first issue would be great.


Express Hosting
Express Hosting "We are the official hosting company of UBB.threads. Ask us about our free migration services to migrate your UBB.threads installation."
Re: Import from 6.5.1 to 7.4.1 gone wild [Re: DrPill] #225103
03/31/09 03:22 PM
03/31/09 03:22 PM
Joined: Dec 2003
Posts: 5,853
Ruben Offline

Ruben  Offline

Joined: Dec 2003
Posts: 5,853
I replied to your cross post on the admin issue already.
The reply issue is usually a permission setting.
In your case you can check it at
Control Panel Group Management select the forum link for each group one at a time.
Check the "Can reply to existing topics " setting. It should be the right column second one down.
They should be set to 1 in each desired forum to enable the group to reply.

As far as the database issue just like your user groups set incorrectly, I suggest opening a support ticket so Rick can take a peek.

Blue Man Group

There is no such thing as stupid questions. Just stupid answers
Re: Import from 6.5.1 to 7.4.1 gone wild [Re: Ruben] #225166
04/01/09 02:08 PM
04/01/09 02:08 PM
Joined: Jun 2006
Posts: 10,177
Aberdeen, WA
Rick Offline
Former Developer
Rick  Offline
Former Developer
Joined: Jun 2006
Posts: 10,177
Aberdeen, WA
We've taken care of this via a support ticket. Looks like there was some data issues in several areas that need to be addressed manually.

Shout Box
Today's Birthdays
No Birthdays
Recent Topics
Track your Posts that contain Attachments
by jorb. 03/11/18 03:14 PM
Bug in Category Display Options?
by Baldeagle. 03/01/18 07:00 PM
by JoshPet1975. 02/27/18 12:56 AM
Http status 404 if topic not found
by sw55. 02/26/18 03:09 PM
Forum Statistics
Most Online978
Jun 24th, 2007
Random Image
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software