Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Hop To
Joined: Oct 2005
Posts: 50
F
journeyman
OP Offline
journeyman
F
Joined: Oct 2005
Posts: 50
Hi there,
I want to use post islands and gallery islands on a separate domain than my forums. All works fine apart from the URLs do not have the domain in them (they just have "/forums/whatever" when I need "http://www.mysite.com/forums/whatever"). How can I fix this - don't mind hacking the code a little if necessary.
Thanks,
Phil

Joined: Oct 2005
Posts: 50
F
journeyman
OP Offline
journeyman
F
Joined: Oct 2005
Posts: 50
It's alright, I worked out a way myself. Just edited the post_island and gallery_island templates and hard coded my domain into the links, job done.


Link Copied to Clipboard
ShoutChat
Comment Guidelines: Do post respectful and insightful comments. Don't flame, hate, spam.
Recent Topics
Scroll Up Button
by JAISP - 04/28/2021 7:39 AM
[Cannot Replicate] Unapprove Post Bug
by Larry Miller - 04/26/2021 10:07 AM
Just popping in
by Harold - 04/25/2021 9:05 PM
Moving Forum/Category location
by ECNet - 04/25/2021 12:11 PM
7.7.5 become member issue
by Ruben - 04/15/2021 10:06 AM
Who's Online Now
1 members (Ruben), 83 guests, and 55 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Random Gallery Image
Latest Gallery Images
gallery test
gallery test
by Mors, September 23
Los Angeles
Los Angeles
by isaac, August 6
3D Creations
3D Creations
by JAISP, December 30
Artistic structures
Artistic structures
by isaac, August 29
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5