Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Hop To
Put gallery at top of website #235644 03/16/2010 4:45 PM
Joined: Mar 2010
Posts: 14
Hook them Lipps Offline OP
stranger
OP Offline
stranger
Joined: Mar 2010
Posts: 14
I wanted to put my gallery island at the top of the home page.
the link is donwoutdoors.com if you would like to look at it. Any other suggestions are welcome. Feel free to join.

Re: Put gallery at top of website [Re: Hook them Lipps] #235645 03/16/2010 4:49 PM
Joined: Dec 2003
Posts: 5,998
Ruben Offline
Offline
Joined: Dec 2003
Posts: 5,998
Not clear on the question.
I see you have a few gallery forums and you have a random image island on the bottom left.
Are you asking to move the forum to the top to change the forum order or are you asking something else? Like moving a island above the current header?


Blue Man Group
There is no such thing as stupid questions. Just stupid answers
Re: Put gallery at top of website [Re: Hook them Lipps] #235646 03/16/2010 4:50 PM
Joined: Apr 2007
Posts: 3,938
SD Offline
Former Developer
Offline
Former Developer
Joined: Apr 2007
Posts: 3,938
you'd have to modify header.tpl and prolly html.inc.php for the send_header routine..

wouldn't be a 'stock' dealio 2c

Re: Put gallery at top of website [Re: Hook them Lipps] #235647 03/16/2010 5:04 PM
Joined: Mar 2010
Posts: 14
Hook them Lipps Offline OP
stranger
OP Offline
stranger
Joined: Mar 2010
Posts: 14
Yeah I want to move the random photo island to the top. Sounds like it could be complicated atleast for me.

Re: Put gallery at top of website [Re: Hook them Lipps] #235648 03/16/2010 6:07 PM
Joined: Dec 2003
Posts: 5,998
Ruben Offline
Offline
Joined: Dec 2003
Posts: 5,998
Well you could cheat a little with the built in tools with the control panel.

First goto:
Control Panel Portal Layout
Select the external use link to the right of the island in question.
When it opens you will see
Code to place inside your PHP enabled webpage.:

Select the whole section starting with <?php up to including ?>
copy it.

Then goto
Control Panel Display Options
select the HTML Includes tab.

Paste in the
Default header text box.
Click the update button.

It will be centered as default for formatting.
But give it a try.


Blue Man Group
There is no such thing as stupid questions. Just stupid answers
Re: Put gallery at top of website [Re: Hook them Lipps] #235655 03/16/2010 10:02 PM
Joined: Mar 2010
Posts: 14
Hook them Lipps Offline OP
stranger
OP Offline
stranger
Joined: Mar 2010
Posts: 14
Ok that seems easy enough. I'll do it tomarrow. Thanks a lot.


Forum Search
ShoutChat Box
Comment Guidelines: Do post respectful and insightful comments. Don't flame, hate, spam.
Recent Topics
Mobile app?
by Baldeagle - 12/06/2019 9:32 PM
How do you change Text Line spacing?
by jorb - 11/23/2019 12:14 AM
What happened to FAQ or Forum Help
by Ruben - 11/20/2019 11:58 AM
Search feature encountering an Error message
by jorb - 11/20/2019 12:06 AM
UBB Dev
by JAISP - 11/03/2019 11:01 AM
Who's Online Now
0 registered members (), 62 guests, and 416 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Random Gallery Image
Latest Gallery Images
Artistic structures
Artistic structures
by isaac, August 29
Stones
Stones
by isaac, August 19
Amusing Terain Scenics
Amusing Terain Scenics
by isaac, August 19
Sky places
Sky places
by isaac, August 19
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.4
(Snapshot build 20191023)