Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Hop To
#236658 05/06/2010 11:55 AM
Joined: Jun 2006
Posts: 171
Likes: 1
ADWOFF Offline OP
member
OP Offline
member
Joined: Jun 2006
Posts: 171
Likes: 1
I've decided to try once again to create a gallery forum @ my site, and I seem to have it where I need it to be.

I have just one little glitch (that I can see--knock on wood!) -- and that is next to the "subject title" of the picture--I'm seeing this:

Quote
No New Posts

I tried a search to see if I could find the solution to this--and could not--but I'm sure it's an easy fix.

~Sue
adwoff.com

ADWOFF #236660 05/06/2010 12:22 PM
Joined: Jun 2006
Posts: 9,242
R
Former Developer
Offline
Former Developer
R
Joined: Jun 2006
Posts: 9,242
That appears that maybe it's missing the image. If you're using the standard image directory in your images/general/default directory there should be a newimageposts.gif and nonewimageposts.gif file. Since it's just showing the alt text, those are probably missing.

Rick #236661 05/06/2010 12:39 PM
Joined: Jun 2006
Posts: 171
Likes: 1
ADWOFF Offline OP
member
OP Offline
member
Joined: Jun 2006
Posts: 171
Likes: 1
Thanks, Rick!


Link Copied to Clipboard
ShoutChat
Comment Guidelines: Do post respectful and insightful comments. Don't flame, hate, spam.
Recent Topics
Active links corrupts image links/urls
by Morgan - 02/24/2021 1:03 PM
Return to Page
by Abbott - 02/20/2021 9:57 AM
Importers folder?
by DaveZ - 02/18/2021 11:31 AM
PM Next and Prior
by Abbott - 02/15/2021 4:37 PM
Custom Island between Post 1 and 2 Not Showing?
by BellaOnline - 01/26/2021 7:36 PM
Who's Online Now
1 members (Morgan), 72 guests, and 53 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Random Gallery Image
Latest Gallery Images
gallery test
gallery test
by Mors, September 23
Los Angeles
Los Angeles
by isaac, August 6
3D Creations
3D Creations
by JAISP, December 30
Artistic structures
Artistic structures
by isaac, August 29
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5