Site Links
Home
Features
Documentation
Pricing & Order
Members Area
Support Options
UBBDev.com
UBBWiki.com
Who's Online Now
1 registered members (sundance), 45 guests, and 396 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Member Spotlight
TGCsanderson
TGCsanderson
Hackelton U.K.
Posts: 75
Joined: September 2007
Show All Member Profiles 
Top Posters(30 Days)
isaac 48
Gizmo 35
Ruben 16
Morgan 8
Latest Photos
Test
BSA photos
Chinese Buddhist temple.
My buddha beads.
Rendered Walls
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
7.3 Gallery #236658
05/06/10 11:55 AM
05/06/10 11:55 AM
Joined: Jun 2006
Posts: 179
ADWOFF Offline OP
member
ADWOFF  Offline OP
member
Joined: Jun 2006
Posts: 179
I've decided to try once again to create a gallery forum @ my site, and I seem to have it where I need it to be.

I have just one little glitch (that I can see--knock on wood!) -- and that is next to the "subject title" of the picture--I'm seeing this:

Quote:
No New Posts


I tried a search to see if I could find the solution to this--and could not--but I'm sure it's an easy fix.

~Sue
adwoff.com

Express Hosting
Express Hosting "We are the official hosting company of UBB.threads. Ask us about our free migration services to migrate your UBB.threads installation."
Re: 7.3 Gallery [Re: ADWOFF] #236660
05/06/10 12:22 PM
05/06/10 12:22 PM
Joined: Jun 2006
Posts: 10,177
Aberdeen, WA
R
Rick Offline
Former Developer
Rick  Offline
Former Developer
R
Joined: Jun 2006
Posts: 10,177
Aberdeen, WA
That appears that maybe it's missing the image. If you're using the standard image directory in your images/general/default directory there should be a newimageposts.gif and nonewimageposts.gif file. Since it's just showing the alt text, those are probably missing.

Re: 7.3 Gallery [Re: Rick] #236661
05/06/10 12:39 PM
05/06/10 12:39 PM
Joined: Jun 2006
Posts: 179
ADWOFF Offline OP
member
ADWOFF  Offline OP
member
Joined: Jun 2006
Posts: 179
Thanks, Rick!


Shout Box
Today's Birthdays
No Birthdays
Recent Topics
Anyway to Reset a Members password in ControlPanel
by peter gariepy. 02/16/18 12:11 AM
My forums will not send emails
by peter gariepy. 02/16/18 12:08 AM
error when trying to email everyone
by . 02/11/18 06:02 AM
imageMagick test
by Morgan. 02/10/18 09:03 AM
New Install Problem
by Broadwing. 02/09/18 10:05 PM
Forum Statistics
Forums36
Topics35,073
Posts190,953
Members12,056
Most Online978
Jun 24th, 2007
Random Image
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.1.1