Site Links
Home
Features
Documentation
Pricing & Order
Members Area
Support Options
UBBDev.com
UBBWiki.com
Who's Online Now
1 registered members (JAISP), 64 guests, and 289 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Member Spotlight
whk
whk
Portsmouth, RI
Posts: 91
Joined: January 2009
Show All Member Profiles 
Top Posters(30 Days)
Gizmo 25
Ruben 14
Morgan 12
isaac 9
Alento 3
SteveS 3
Latest Photos
Test
Testing to drag photos
Comfortable Cats
Test
BSA photos
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Quotes not working? #257043
07/14/15 11:19 AM
07/14/15 11:19 AM
Bill B  Offline
OP
enthusiast
Joined: Oct 2006
Posts: 370
Issaquah, WA
I have a bunch of guys posting and unsuccessfully trying to quote a previous posting.

They end up looking like this:
Code
[quote=Joe Doe]this is a sentence [/quote]


If I remove the "name" reference, then it works. Any idea what's wrong?


--BIll B
Re: Quotes not working? [Re: Bill B] #257044
07/14/15 01:16 PM
07/14/15 01:16 PM
driv  Offline

Joined: Jan 2004
Posts: 2,656
Originally Posted by Bill B
I have a bunch of guys posting and unsuccessfully trying to quote a previous posting.

They end up looking like this:
Code
[quote=Joe Doe]this is a sentence [/quote]


If I remove the "name" reference, then it works. Any idea what's wrong?


Originally Posted by Joe Doe
this is a sentence


Very odd, it works here and on my own forum...


Using version :: 7.6.2
Re: Quotes not working? [Re: Bill B] #257045
07/14/15 01:21 PM
07/14/15 01:21 PM
isaac  Offline
UBB.threads Developer
Joined: Apr 2004
Posts: 1,229
California
confirm that the post being made is created with UBBCode Enabled.

Re: Quotes not working? [Re: isaac] #257046
07/14/15 01:29 PM
07/14/15 01:29 PM
driv  Offline

Joined: Jan 2004
Posts: 2,656
Originally Posted by id242
confirm that the post being made is created with UBBCode Enabled.

pfff - I am definitely getting old... blush


Using version :: 7.6.2
Re: Quotes not working? [Re: Bill B] #257047
07/14/15 03:11 PM
07/14/15 03:11 PM
Bill B  Offline
OP
enthusiast
Joined: Oct 2006
Posts: 370
Issaquah, WA
That was it!!!!! Somehow the permissions had a "0" in that location instead of a "1".

Thanks for leading me to it.


--BIll B

Shout Box
Today's Birthdays
Sarahtonin
Recent Topics
testar
by Morgan. 11/18/18 02:33 PM
Phishing SCAM emails
by Morgan. 11/16/18 01:28 PM
Repliers can change thread title
by Baldeagle. 11/12/18 08:49 PM
Tabs In Header
by AstroCat. 11/11/18 08:33 AM
Mindraven
by SteveS. 11/09/18 07:12 PM
Forum Statistics
Forums36
Topics35,167
Posts191,606
Members12,113
Most Online978
Jun 24th, 2007
Random Image
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.2