Site Links
Home
Features
Documentation
Pricing & Order
Members Area
Support Options
UBBDev.com
UBBWiki.com
Who's Online Now
1 registered members (Morgan), 59 guests, and 388 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Member Spotlight
TGCsanderson
TGCsanderson
Hackelton U.K.
Posts: 67
Joined: September 2007
Show All Member Profiles 
Top Posters(30 Days)
Gizmo 17
M4TT 12
FREAK 8
Ruben 8
mmkk 4
isaac 4
Latest Photos
Chinese Buddhist temple.
My buddha beads.
Rendered Walls
Multi-Screen wallpaper
Stockholm Metro
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Resurrecting an old board... #220117
12/10/08 12:55 PM
12/10/08 12:55 PM
Joined: Dec 2008
Posts: 3
P
Peter_T Offline OP
stranger
Peter_T  Offline OP
stranger
P
Joined: Dec 2008
Posts: 3
Hello,

I am trying to get an old board back online for fun/blast from the past. I keep getting 500 errors from my html directory. I can log in to cp.html and view a list of my forums, but not the index/threads from any forum.

It's at www.coleharbour.ca/cgi-bin/Ultimate.cgi

any ideas? Thanks in advance...

Express Hosting
Express Hosting "We are the official hosting company of UBB.threads. Ask us about our free migration services to migrate your UBB.threads installation."
Re: Resurrecting an old board... [Re: Peter_T] #220118
12/10/08 01:34 PM
12/10/08 01:34 PM
Joined: Dec 2008
Posts: 3
P
Peter_T Offline OP
stranger
Peter_T  Offline OP
stranger
P
Joined: Dec 2008
Posts: 3
Update: I can search for old threads and view them if they turn up in my search, it seems like indexing the threads is the only part not working. Thanks!

Re: Resurrecting an old board... [Re: Peter_T] #220119
12/10/08 01:43 PM
12/10/08 01:43 PM
Joined: Dec 2008
Posts: 3
P
Peter_T Offline OP
stranger
Peter_T  Offline OP
stranger
P
Joined: Dec 2008
Posts: 3
haha... I'm such an idiot. Of course there weren't any messages posted in the last 10 days.


Re: Resurrecting an old board... [Re: Peter_T] #220143
12/10/08 07:18 PM
12/10/08 07:18 PM
Joined: Jul 2006
Posts: 2,199
David Dreezer Offline

Pooh-Bah
David Dreezer  Offline

Pooh-Bah
Joined: Jul 2006
Posts: 2,199
I couldn't even begin to tell you why a .html is giving a 500. A .cgi, sure, but a .html? check your error log? Should say something.

Odd also is that the I love Campers topic gives an ISE, but the next one down, Eric's Trip new recordings... works just fine.


This thread for sale. Click here! [Linked Image]
Re: Resurrecting an old board... [Re: David Dreezer] #220144
12/10/08 08:09 PM
12/10/08 08:09 PM
Joined: Dec 2003
Posts: 2,046
Texas
AllenAyres Offline
Pooh-Bah
AllenAyres  Offline
Pooh-Bah
Joined: Dec 2003
Posts: 2,046
Texas
Is it the indexing giving you the error or trying to access the topics that are? You should be able to view the topics themselves, but if you click on forumdisplay.cgi or Ultimate.cgi you'll get a 500 ISE if the permissions on the files aren't correct or your server isn't setup to run cgi/perl correctly.

I'd reset all permissions on those threads files to 777 and re-try the indexing. A test script came with the old ubb to check permissions on the folders and files - check yours to see the results. I believe it was kept in the same folder as the re-direct scripts


- Allen
- ThreadsDev | PraiseCafe

Shout Box
Today's Birthdays
No Birthdays
Recent Topics
Users Unable to Upload Avatar [Not a Bug]
by M4TT. 12/13/17 08:51 AM
Shout Box Sound Effect
by M4TT. 11/29/17 08:28 PM
Ad island
by TGCsanderson. 11/25/17 06:41 PM
Taking to long to connect to DB
by AstroCat. 11/24/17 12:34 PM
Forum Statistics
Forums36
Topics35,015
Posts190,544
Members12,045
Most Online978
Jun 24th, 2007
Random Image
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.1
(Snapshot build 20171106)