Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Hop To
[Enhancement not a Bug]7.5.8 can't move UA posts-bug or not? #254187 12/01/2013 5:33 PM
Joined: Dec 2003
Posts: 5,944
Ruben Offline OP
OP Offline
Joined: Dec 2003
Posts: 5,944
On this site we usually move spam posts to a hidden forum. Including posts waiting to be approved.
Currently there are a few posts waiting on approval.
From the control panel I selected one and viewed it.
Consider it spam and attempted to move it to the Boneyard using the edit button on the post.
I get a error message:
Quote:

You cannot move a branch of a topic that has unapproved posts in it.


I did attempt to delete one other one using the manage topic tab and that was successful


I also assume if I had approved the post I could have moved it afterwards.
But is that not backwards.


Blue Man Group
There is no such thing as stupid questions. Just stupid answers
Express Hosting
Re: 7.5.8 can't move UA posts-bug or not? [Re: Ruben] #254190 12/01/2013 6:06 PM
Joined: Apr 2007
Posts: 3,944
SD Offline
Former Developer
Offline
Former Developer
Joined: Apr 2007
Posts: 3,944
dunno.. nothing changed from 7.5.7, so it is like that before, i think

2c

Re: 7.5.8 can't move UA posts-bug or not? [Re: Ruben] #254191 12/01/2013 6:28 PM
Joined: Dec 2003
Posts: 5,944
Ruben Offline OP
OP Offline
Joined: Dec 2003
Posts: 5,944
Well the three posts are gone now so no way to test again.
Since I don't have access to the admin logs I can only guess how they got deleted.


Blue Man Group
There is no such thing as stupid questions. Just stupid answers
Re: 7.5.8 can't move UA posts-bug or not? [Re: Ruben] #254193 12/01/2013 6:33 PM
Joined: Apr 2007
Posts: 3,944
SD Offline
Former Developer
Offline
Former Developer
Joined: Apr 2007
Posts: 3,944
it's not something i'll lose sleep over smile

Re: 7.5.8 can't move UA posts-bug or not? [Re: Ruben] #254243 12/03/2013 3:48 PM
Joined: Dec 2003
Posts: 5,944
Ruben Offline OP
OP Offline
Joined: Dec 2003
Posts: 5,944
Okay you are correct.
It is the move function that is a "issue" only.
Confirmed it is that way In 7.5.6 and 7.5.7.
I think I was dreaming about the suggested enhancement to the issue with approving UA posts where you had to go back and forth to approve them, from a long time ago.

So this is not a broken item due to 7.5.8, but is a needed enhancement(Someday).


Blue Man Group
There is no such thing as stupid questions. Just stupid answers

Forum Search
ShoutChat Box
Comment Guidelines: Do post respectful and insightful comments. Don't flame, hate, spam.
Recent Topics
visual accessibility issues.v7.7.3
by Ruben - 08/21/2019 1:50 PM
Holy grail to fix compatibility bewteen browsers
by Ruben - 08/20/2019 4:25 PM
File Manager and Image Uploads
by Ty Griffin - 08/19/2019 4:48 PM
Minimum Post Character Count
by M4TT - 08/19/2019 1:58 PM
[FIXED for 7.7.4] Strange Merge Issue
by Baldeagle - 08/16/2019 3:37 PM
Who's Online Now
2 registered members (Gizmo, isaac), 48 guests, and 279 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Random Gallery Image
Latest Photos
Stones
Amusing Terain Scenics
Sky places
Work spaces
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.3