Site Links
Home
Features
Documentation
Pricing & Order
Members Area
Support Options
UBBDev.com
UBBWiki.com
Who's Online Now
0 registered members (), 57 guests, and 386 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Member Spotlight
Mark S
Mark S
Liverpool : England : UK
Posts: 4,704
Joined: July 2006
Show All Member Profiles 
Top Posters(30 Days)
Gizmo 18
M4TT 12
FREAK 11
Ruben 8
mmkk 4
isaac 4
Latest Photos
Chinese Buddhist temple.
My buddha beads.
Rendered Walls
Multi-Screen wallpaper
Stockholm Metro
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
User unable to access forum - but others okay #254981
03/05/14 01:07 AM
03/05/14 01:07 AM
Joined: Oct 2006
Posts: 370
Issaquah, WA
Bill B Offline OP

enthusiast
Bill B  Offline OP

enthusiast
Joined: Oct 2006
Posts: 370
Issaquah, WA
I had one user not able to access THREADS for almost two hours. Then without notice, he was successful.

Here's the last line in the ACCESS LOG before he was successful. This line was repeated hundreds of times before it stopped. Any idea what the error is?

[03/Mar/2014:21:24:45 -0800] "POST /forum/ubbthreads.php HTTP/1.1" 200 394 "http://vcca.org/forum/" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.30; .NET CLR 3.0.04506.648; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729)"

I could see his ID in the Active Users listing, but he was always receiving an error message "Internet Explorer cannot display the webpage"


--BIll B
Express Hosting
Express Hosting "We are the official hosting company of UBB.threads. Ask us about our free migration services to migrate your UBB.threads installation."
Re: User unable to access forum - but others okay [Re: Bill B] #255009
03/05/14 11:53 PM
03/05/14 11:53 PM
Joined: Oct 2006
Posts: 370
Issaquah, WA
Bill B Offline OP

enthusiast
Bill B  Offline OP

enthusiast
Joined: Oct 2006
Posts: 370
Issaquah, WA
Well, I figured out that this particular log listing won't help much. I didn't realize that the "200 394" was code for "execution okay, 394 bytes"... ??

So, how about a different question?
What do people use for prefork mpm settings??


--BIll B
Re: User unable to access forum - but others okay [Re: Bill B] #255012
03/06/14 05:33 PM
03/06/14 05:33 PM
Joined: Apr 2007
Posts: 4,313
SoCal, USA
SD Offline
Carpal Tunnel
SD  Offline
Carpal Tunnel
Joined: Apr 2007
Posts: 4,313
SoCal, USA
i select prefork, instead of Event or Worker

this is with fcgid as the php handler as well.. ( DSO sucks for so many reasons )

also enable suexec


Re: User unable to access forum - but others okay [Re: Bill B] #255025
03/08/14 01:07 AM
03/08/14 01:07 AM
Joined: Oct 2006
Posts: 370
Issaquah, WA
Bill B Offline OP

enthusiast
Bill B  Offline OP

enthusiast
Joined: Oct 2006
Posts: 370
Issaquah, WA
Okay, good stuff.

/usr/sbin$ /usr/sbin/apachectl -V | grep MPM
Server MPM: Prefork -D APACHE_MPM_DIR="server/mpm/prefork"

I might be in over my head with fcgid and suexec.
I"m still researching them.


--BIll B

Shout Box
Today's Birthdays
No Birthdays
Recent Topics
Users Unable to Upload Avatar [Not a Bug]
by M4TT. 12/13/17 08:51 AM
Shout Box Sound Effect
by M4TT. 11/29/17 08:28 PM
Ad island
by TGCsanderson. 11/25/17 06:41 PM
Taking to long to connect to DB
by AstroCat. 11/24/17 12:34 PM
Forum Statistics
Forums36
Topics35,015
Posts190,544
Members12,045
Most Online978
Jun 24th, 2007
Random Image
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.1
(Snapshot build 20171106)