Site Links
Home
Features
Documentation
Pricing & Order
Members Area
Support Options
UBBDev.com
UBBWiki.com
Who's Online Now
2 registered members (isaac, M4TT), 52 guests, and 221 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Member Spotlight
Bill B
Bill B
Issaquah, WA
Posts: 370
Joined: October 2006
Show All Member Profiles 
Top Posters(30 Days)
isaac 22
Ruben 10
Gizmo 8
Morgan 3
Geoff 3
FREAK 2
Slaz 2
DennyP 1
Latest Photos
Testing to drag photos
Comfortable Cats
Test
BSA photos
Chinese Buddhist temple.
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Custom Island Insert NOT showing in Chrome, Firefox, #256555
02/25/15 04:10 PM
02/25/15 04:10 PM
S
sundance  Offline OP
member
Joined: Aug 2012
Posts: 115
Custom Island Insert are NOT showing in Chrome, Firefox and my android. I am not sure about mac products have not checked yet.

Is there a setting in Chrome and the others or is it within the UBB software settings?

Actually, I can see them in FF and IE but cannot in Chrome and smart phone.

Any help thx Mike!

Last edited by sundance; 02/25/15 04:16 PM.
Express Hosting
Express Hosting "We are the official hosting company of UBB.threads. Ask us about our free migration services to migrate your UBB.threads installation."
Re: Custom Island Insert NOT showing in Chrome, Firefox, [Re: sundance] #256557
02/25/15 04:16 PM
02/25/15 04:16 PM
isaac  Online Splat
UBB.threads Developer
Joined: Apr 2004
Posts: 1,205
California
Here is a link to your original post regarding custom islands -

http://www.ubbcentral.com/forums/ubbthreads.php/topics/256425#Post256425

Also, you might want to check the options for your account. If you are logged in, you may have the left/right columns turned off. If you are logged out, you might have the site defaulted to display them.

Last edited by id242; 02/25/15 04:18 PM.
Re: Custom Island Insert NOT showing in Chrome, Firefox, [Re: sundance] #256558
02/25/15 04:24 PM
02/25/15 04:24 PM
isaac  Online Splat
UBB.threads Developer
Joined: Apr 2004
Posts: 1,205
California
I see the right column just fine on all of the current major browser and desktop/mobile OS.

I have not created an account. Just using guest/unregistered.

Last edited by id242; 02/25/15 04:31 PM.
Re: Custom Island Insert NOT showing in Chrome, Firefox, [Re: isaac] #256559
02/25/15 04:24 PM
02/25/15 04:24 PM
S
sundance  Offline OP
member
Joined: Aug 2012
Posts: 115
Originally Posted by id242
Here is a link to your original post regarding custom islands -

http://www.ubbcentral.com/forums/ubbthreads.php/topics/256425#Post256425

Also, you might want to check the options for your account. If you are logged in, you may have the left/right columns turned off. If you are logged out, you might have the site defaulted to display them.


Yep that is the problem, can you point me in the right direction for the change?

Last edited by sundance; 02/25/15 04:26 PM.
Re: Custom Island Insert NOT showing in Chrome, Firefox, [Re: sundance] #256561
02/25/15 04:28 PM
02/25/15 04:28 PM
isaac  Online Splat
UBB.threads Developer
Joined: Apr 2004
Posts: 1,205
California
Originally Posted by sundance
Yep that is what is the problem is, can you point me in the right direction for the change?


If you are logged in, the option to change these are within your user profile:

My Stuff > Edit Preferences > Turn off the left column? Yes / No
My Stuff > Edit Preferences > Turn off the right column? Yes / No

edited: sorry i need coffees smile

Re: Custom Island Insert NOT showing in Chrome, Firefox, [Re: sundance] #256562
02/25/15 04:35 PM
02/25/15 04:35 PM
S
sundance  Offline OP
member
Joined: Aug 2012
Posts: 115
We are running 7.5.8

I don't see this available,

[*] If you are logged in, the option to change these are within your user profile:
My Stuff > Edit Preferences > Turn off the left column? Yes / No
OR
My Stuff > Edit Preferences > Turn off the right column? Yes / No


Re: Custom Island Insert NOT showing in Chrome, Firefox, [Re: sundance] #256563
02/25/15 04:38 PM
02/25/15 04:38 PM
isaac  Online Splat
UBB.threads Developer
Joined: Apr 2004
Posts: 1,205
California
If you've changed the setting from default, log in as an administrator and check the following two items -

Control Panel > Portal Settings > Allow users to turn off the left column?
Columns will always display on the Main Portal Index page.

Control Panel > Portal Settings > Allow users to turn off the right column?
Columns will always display on the Main Portal Index page.

On that same page, there are two other items just above these, which may be of interest to you smile

Re: Custom Island Insert NOT showing in Chrome, Firefox, [Re: sundance] #256564
02/25/15 04:41 PM
02/25/15 04:41 PM
Ruben  Offline
Joined: Dec 2003
Posts: 5,920
Lutz,FL
Originally Posted by sundance
We are running 7.5.8

I don't see this available,

[*] If you are logged in, the option to change these are within your user profile:
My Stuff > Edit Preferences > Turn off the left column? Yes / No
OR
My Stuff > Edit Preferences > Turn off the right column? Yes / No


If they don't appear in your mystuff> edit preferences.
Then you have the option turned off in the ubb control panel.
Control Panel ยป Portal Settings


Blue Man Group


There is no such thing as stupid questions. Just stupid answers
Re: Custom Island Insert NOT showing in Chrome, Firefox, [Re: sundance] #256567
02/25/15 04:52 PM
02/25/15 04:52 PM
S
sundance  Offline OP
member
Joined: Aug 2012
Posts: 115
I don't have any set to NO or YES

screen shot

http://sundance-communications.com/forum/gallery/58/full/223.png

Last edited by sundance; 02/25/15 04:54 PM.
Re: Custom Island Insert NOT showing in Chrome, Firefox, [Re: sundance] #256569
02/25/15 04:59 PM
02/25/15 04:59 PM
Ruben  Offline
Joined: Dec 2003
Posts: 5,920
Lutz,FL
Well just a guess.
And it won't hurt anything.
Possibly your config file is corrupted.
Open that page again and elect the submit button without changing anything.

But I think it really is a browser issue.


Blue Man Group


There is no such thing as stupid questions. Just stupid answers
Re: Custom Island Insert NOT showing in Chrome, Firefox, [Re: sundance] #256570
02/25/15 05:04 PM
02/25/15 05:04 PM
S
sundance  Offline OP
member
Joined: Aug 2012
Posts: 115
ok tried it and no go

Re: Custom Island Insert NOT showing in Chrome, Firefox, [Re: sundance] #256571
02/25/15 05:06 PM
02/25/15 05:06 PM
S
sundance  Offline OP
member
Joined: Aug 2012
Posts: 115
should this be checked?
Enable the Main Portal Index page?

and should there be,
Forums to pull news from:
checked as well?

Re: Custom Island Insert NOT showing in Chrome, Firefox, [Re: sundance] #256573
02/25/15 05:10 PM
02/25/15 05:10 PM
Ruben  Offline
Joined: Dec 2003
Posts: 5,920
Lutz,FL
not sure what no go means.

But anyway
Enable the Main Portal Index page
and the other options should not really have any bearing on what your issue is.

I guess to figure out what is missing.
I need to register and then you tell me what the forum is and content ad that is missing.


Blue Man Group


There is no such thing as stupid questions. Just stupid answers
Re: Custom Island Insert NOT showing in Chrome, Firefox, [Re: sundance] #256575
02/25/15 05:16 PM
02/25/15 05:16 PM
Ruben  Offline
Joined: Dec 2003
Posts: 5,920
Lutz,FL
Okay I registered and first item is the portal page is enabled even though your screen print shows it not enabled.


Blue Man Group


There is no such thing as stupid questions. Just stupid answers
Re: Custom Island Insert NOT showing in Chrome, Firefox, [Re: sundance] #256576
02/25/15 05:17 PM
02/25/15 05:17 PM
S
sundance  Offline OP
member
Joined: Aug 2012
Posts: 115
Sure we can use Cisco as the example, after the 1st post the Port should show.


I am thinking it is a user setting and I just dont know why I am not seeing it.

If you need an admin login let me know

http://sundance-communications.com/forum/ubbthreads.php/forums/50/1/Cisco

http://sundance-communications.com/...85/Cisco_switch__DHCP_address#Post585285

Re: Custom Island Insert NOT showing in Chrome, Firefox, [Re: sundance] #256577
02/25/15 05:23 PM
02/25/15 05:23 PM
S
sundance  Offline OP
member
Joined: Aug 2012
Posts: 115
I just tried a different user on another computer in Chrome and it worked just fine.

Re: Custom Island Insert NOT showing in Chrome, Firefox, [Re: sundance] #256578
02/25/15 05:23 PM
02/25/15 05:23 PM
Ruben  Offline
Joined: Dec 2003
Posts: 5,920
Lutz,FL
That post has a ad island called
Google Telephone Equipment Search
with a google search box.


Blue Man Group


There is no such thing as stupid questions. Just stupid answers
Re: Custom Island Insert NOT showing in Chrome, Firefox, [Re: sundance] #256579
02/25/15 05:25 PM
02/25/15 05:25 PM
Ruben  Offline
Joined: Dec 2003
Posts: 5,920
Lutz,FL
If you wish change me to admin for a few.
and let me know your user name at your site.


Blue Man Group


There is no such thing as stupid questions. Just stupid answers
Re: Custom Island Insert NOT showing in Chrome, Firefox, [Re: sundance] #256580
02/25/15 05:31 PM
02/25/15 05:31 PM
S
sundance  Offline OP
member
Joined: Aug 2012
Posts: 115
That gave me an idea, I logged in as a different admin and it works.
It must be something with my profile I will keep looking for now. Something stupid I most have done.

Re: Custom Island Insert NOT showing in Chrome, Firefox, [Re: sundance] #256581
02/25/15 05:34 PM
02/25/15 05:34 PM
Ruben  Offline
Joined: Dec 2003
Posts: 5,920
Lutz,FL
Have you tried using the mystuff>cookies.
and elect expire cookies.
You will need to login again.


Blue Man Group


There is no such thing as stupid questions. Just stupid answers
Re: Custom Island Insert NOT showing in Chrome, Firefox, [Re: sundance] #256582
02/25/15 05:36 PM
02/25/15 05:36 PM
Ruben  Offline
Joined: Dec 2003
Posts: 5,920
Lutz,FL
Humm???
Portal page is gone again!


Blue Man Group


There is no such thing as stupid questions. Just stupid answers
Re: Custom Island Insert NOT showing in Chrome, Firefox, [Re: Ruben] #256583
02/25/15 05:53 PM
02/25/15 05:53 PM
S
sundance  Offline OP
member
Joined: Aug 2012
Posts: 115
Originally Posted by Ruben
Have you tried using the mystuff>cookies.
and elect expire cookies.
You will need to login again.


I tried it before and will again now

Re: Custom Island Insert NOT showing in Chrome, Firefox, [Re: sundance] #256584
02/25/15 05:56 PM
02/25/15 05:56 PM
S
sundance  Offline OP
member
Joined: Aug 2012
Posts: 115
Nope, didn't work, this is dumb!

Re: Custom Island Insert NOT showing in Chrome, Firefox, [Re: sundance] #256585
02/25/15 05:58 PM
02/25/15 05:58 PM
Ruben  Offline
Joined: Dec 2003
Posts: 5,920
Lutz,FL
Make me a admin so I can check some simple quick stuff.
I assume you are usedphones?


Blue Man Group


There is no such thing as stupid questions. Just stupid answers
Re: Custom Island Insert NOT showing in Chrome, Firefox, [Re: sundance] #256586
02/25/15 06:05 PM
02/25/15 06:05 PM
S
sundance  Offline OP
member
Joined: Aug 2012
Posts: 115
Yes I am,
PM sent

Re: Custom Island Insert NOT showing in Chrome, Firefox, [Re: sundance] #256587
02/25/15 06:13 PM
02/25/15 06:13 PM
S
sundance  Offline OP
member
Joined: Aug 2012
Posts: 115
I just switched (test) to an admin

Re: Custom Island Insert NOT showing in Chrome, Firefox, [Re: sundance] #256588
02/25/15 06:43 PM
02/25/15 06:43 PM
Ruben  Offline
Joined: Dec 2003
Posts: 5,920
Lutz,FL
Okay .
It appears that it was the:
Must view Ad Island permission.
For some reason you made yourself a member of most all the custom groups. Though not needed as a admin.
Since the permission uses the lowest setting.
Some groups were set to 0.
Not view the ad.

It may not be what you want , but I enabled all groups to see the ad.
If that is not the case you need to edit your groups again as well as what groups you are a member of.

Anyway give it a try.


Blue Man Group


There is no such thing as stupid questions. Just stupid answers
Re: Custom Island Insert NOT showing in Chrome, Firefox, [Re: sundance] #256589
02/25/15 06:50 PM
02/25/15 06:50 PM
S
sundance  Offline OP
member
Joined: Aug 2012
Posts: 115
That is just perfect, thx man!
I knew it was something I did and couldn't remember what the heck.

Dang that had me running in circles TY for the help!

Re: Custom Island Insert NOT showing in Chrome, Firefox, [Re: sundance] #256590
02/25/15 06:52 PM
02/25/15 06:52 PM
S
sundance  Offline OP
member
Joined: Aug 2012
Posts: 115
Can I ask you one more?

I made banners 728x90 and fixed the temple to that size but when the site loads I have a few pixels on the right too many - on the header when the banners load?
This has to be an easy fix but if I get in there and mess with it, well you know!

Last edited by sundance; 02/25/15 07:00 PM.
Re: Custom Island Insert NOT showing in Chrome, Firefox, [Re: sundance] #256591
02/25/15 07:02 PM
02/25/15 07:02 PM
Ruben  Offline
Joined: Dec 2003
Posts: 5,920
Lutz,FL
like is said.
You have 12 admins and some have several groups selected.
they should not really have but possibly users..
I left it as it is and changed the permissions to view ads for all groups.


Blue Man Group


There is no such thing as stupid questions. Just stupid answers
Re: Custom Island Insert NOT showing in Chrome, Firefox, [Re: sundance] #256592
02/25/15 07:07 PM
02/25/15 07:07 PM
S
sundance  Offline OP
member
Joined: Aug 2012
Posts: 115
All that really matters is that I can see it for editing and the members for advertising.

Re: Custom Island Insert NOT showing in Chrome, Firefox, [Re: sundance] #256593
02/25/15 07:51 PM
02/25/15 07:51 PM
Ruben  Offline
Joined: Dec 2003
Posts: 5,920
Lutz,FL
You just need to scale down your banner to what you will accept for size.


Blue Man Group


There is no such thing as stupid questions. Just stupid answers
Re: Custom Island Insert NOT showing in Chrome, Firefox, [Re: sundance] #256594
02/25/15 07:59 PM
02/25/15 07:59 PM
S
sundance  Offline OP
member
Joined: Aug 2012
Posts: 115
I did before and it works fine.

The problem is that the industry standard is 728 and I need to make it happen to load CJ or others at 728.

There has to be a simple way to increase the size of the css file or whatever is casing the overlap.

Re: Custom Island Insert NOT showing in Chrome, Firefox, [Re: sundance] #256595
02/26/15 12:36 AM
02/26/15 12:36 AM
S
sundance  Offline OP
member
Joined: Aug 2012
Posts: 115
Ruben, I put the button size back to 100% because it dint make a difference in the show with a 728 banner.

With a 637 size it works fine but not a 728, as soon as a 728 loads I am off about 91 pixels.

I am not sure were or what frame, file, header, footer or css file to change to make the adjustment.

I will check back tomorrow to see if we can come up with something. I am also wondering if the new version is set the same or if it loads 728 ok?


Shout Box
Today's Birthdays
No Birthdays
Recent Topics
UBB.threads 7.6.2 - Released
by isaac. 09/17/18 08:08 AM
7.6.2 Changelog Discussion
by isaac. 09/17/18 06:35 AM
Upgrade Documentation
by DennyP. 09/15/18 03:55 PM
PHP 7.2
by Geoff. 09/12/18 10:22 PM
Email Cleanup-Is it possible?
by Ruben. 09/06/18 11:25 AM
Forum Statistics
Forums36
Topics35,139
Posts191,443
Members12,106
Most Online978
Jun 24th, 2007
Random Image
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.2