Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Hop To
Updating media tags issue #259464 02/26/2017 9:39 AM
Joined: Jul 2005
Posts: 137
Crasher Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Jul 2005
Posts: 137
Hello all
A sunday spent updating my forums to 7.6
All has gone reasonably well, but have a minor issue which is preventing me from updating the media tags as per the special upgrade instructions steps.

I've imported the new tags, but when i go to enable some of them and save i am getting the following error.
Quote
Forbidden

You don't have permission to access /<path-redacted>/admin/rebuildcontent.php on this server.
Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Obviously this isnt a show-stopper, but it would be nice to iron this one out.

I've run a file/directory permission check and no errors reported. I've also gone in using file manger from my CPanel and all seems well to. The directories are 755 and the php files are 755 too.

Any clues, or have i missed something blindingly obvious?

Regards
Barry

Express Hosting
Re: Updating media tags issue [Re: Crasher] #259480 02/26/2017 4:52 PM
Joined: Jun 2006
Posts: 15,848
Gizmo Online Tapedshut
UBB.threads Developer
Online Tapedshut
UBB.threads Developer
Joined: Jun 2006
Posts: 15,848
This isn't a UBB.threads issue, it's a server error.

Please check your error logs and provide full messages and we'd be happy to tell you what they mean.


I am a Web Development Contractor, I do not work for UBBCentral. I have provided free User to User Support since the beginning of these support forums.
Need to Upgrade?
Forums: A Gardeners Forum Scouters World
UBB.threads: UBBWiki, UBB Styles, UBB.Sitemaps
Longtime Supporter & Resident Post-A-Holic
VNC Web Services: Code Modifications, Upgrades, Styling, Coding Services, Disaster Recovery, and more!
Re: Updating media tags issue [Re: Gizmo] #259509 02/27/2017 8:41 AM
Joined: Jul 2005
Posts: 137
Crasher Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Jul 2005
Posts: 137
Originally Posted by Gizmo
This isn't a UBB.threads issue, it's a server error.

Please check your error logs and provide full messages and we'd be happy to tell you what they mean.


You are, of course, most correct Sir. Forgive me for suggesting that it was anything to do with the 7.6 upgrade.

I suspect this is (yet) another glitch from the recent host take-over/server account move.
I can't access the logs today (out on customer site) but will pick this up upon my return home.


Additional Resources
UBB Developers
UBB Wiki
ShoutChat Box
Comment Guidelines: Do post respectful and insightful comments. Don't flame, hate, spam.
Recent Topics
Strange Merge Issue
by Baldeagle - 08/16/2019 3:37 PM
Formatting Links
by Ty Griffin - 08/13/2019 4:39 PM
Changing from iso-8859-1 to UTF-8?
by Daryl Fawcett - 08/13/2019 9:58 AM
Threaded Mode
by ToddUGA - 08/10/2019 9:18 PM
Who's Online Now
2 registered members (Ruben, SD), 54 guests, and 226 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Member Spotlight
LarE
LarE
NJ
Posts: 120
Joined: September 2006
Show All Member Profiles 
Forum Statistics
Forums34
Topics35,320
Posts192,716
Members11,865
Most Online2,569
Jul 27th, 2019
Random Gallery Image
Latest Photos
The Sky
Land Rocks
Cozy Places
Trees
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.3