Site Links
Home
Features
Documentation
Pricing & Order
Members Area
Support Options
UBBDev.com
UBBWiki.com
Who's Online Now
1 registered members (Outdoorking), 59 guests, and 241 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Member Spotlight
TGCsanderson
TGCsanderson
Hackleton, U.K.
Posts: 68
Joined: September 2007
Show All Member Profiles 
Top Posters(30 Days)
isaac 43
Ruben 24
M4TT 24
Gizmo 17
Morgan 13
Jake 4
Latest Photos
Big stuff
Test
Testing to drag photos
Comfortable Cats
Test
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Custom avatars not loading after switch to HTTPS #260750
01/03/18 05:51 PM
01/03/18 05:51 PM
G
Geoff  Offline OP
Journeyman
Joined: Aug 2006
Posts: 90
Florida
Many of the custom avatars not loading. I believe issues related to when had to switch to HTTPS. Updated the URLs using https but looks like several database entries kept the http format. Now need to figure out how to search and replace.

Look at ubbt_USER_PROFILE USER_AVATAR

Finding 2714 instances where the http was not changed to https in the entire database.

Tips on editing my database?

Last edited by Gizmo; 01/05/18 04:45 AM. Reason: SSH and HTTPS aren't the same thing.

I am a Superstar! Testing signature here
Express Hosting
Re: Custom avatars not loading after switch to HTTPS [Re: isaac] #260752
01/03/18 05:57 PM
01/03/18 05:57 PM
Gizmo  Offline
UBB.threads Developer
Joined: Jun 2006
Posts: 15,808
Portland, OR; USA
There is a whole process to migrating your site to HTTPS, it's not just installing a HTTPS certificate; Isaac has an article here and I have a service listing here for information about properly migrating a forum to HTTPS.


I am a Web Development Contractor, I do not work for UBBCentral. I have provided free User to User Support since the beginning of these support forums.
Need to Upgrade?
Forums: A Gardeners Forum Scouters World
UBB.threads: UBBWiki, UBB Styles, UBB.Sitemaps
Longtime Supporter & Resident Post-A-Holic
VNC Web Services: Code Modifications, Upgrades, Styling, Coding Services, Disaster Recovery, and more!
Re: Custom avatars not loading after switch to HTTPS [Re: Gizmo] #260783
01/07/18 10:53 AM
01/07/18 10:53 AM
G
Geoff  Offline OP
Journeyman
Joined: Aug 2006
Posts: 90
Florida
Yikes. Thank you.


I am a Superstar! Testing signature here

ShoutChat Box
Today's Birthdays
No Birthdays
Recent Topics
Can i go from 7.6.0 to 7.7.1 directly?
by Crasher - 03/21/19 12:15 PM
Follow Thread Button Not Aligned
by M4TT - 03/16/19 09:24 PM
Author Content Portrait Avatars
by M4TT - 03/16/19 09:12 PM
problem with ubbthreads dark scheme
by TheBrit - 03/15/19 04:17 PM
7.7.1 Forums and Categories
by AstroCat - 03/15/19 08:16 AM
Forum Statistics
Forums35
Topics35,260
Posts192,303
Members12,144
Most Online978
Jun 24th, 2007
Random Image
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.2
(Snapshot build 20190227)