Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Hop To
Quick reply - bad working
#45442 08/22/2005 8:07 AM
Joined: Aug 2005
Posts: 4
recrut Offline OP
stranger
OP Offline
stranger
Joined: Aug 2005
Posts: 4
If i answer in bottom "quick reply" - it's ok, but if i click any link "quick reply" in menu on page - it's not working write:
- The form you have submitted is no longer valid.

Re: Quick reply - bad working
#45443 08/26/2005 3:57 PM
Joined: Jun 2006
Posts: 23
stranger
Offline
stranger
Joined: Jun 2006
Posts: 23
Make sure to update all your templates or at least showflat.tmpl and showthreaded.tmpl.. For some reason these templates along other were not detected as changed during the upgrade process.

Re: Quick reply - bad working
#45444 09/01/2005 9:46 AM
Joined: Aug 2005
Posts: 4
recrut Offline OP
stranger
OP Offline
stranger
Joined: Aug 2005
Posts: 4
test

Re: Quick reply - bad working
#45445 09/01/2005 10:05 AM
Joined: Aug 2005
Posts: 4
recrut Offline OP
stranger
OP Offline
stranger
Joined: Aug 2005
Posts: 4
he he .. it's not working here. i try answer to you, but i can't

Re: Quick reply - bad working
#45446 09/01/2005 12:07 PM
Joined: Jun 2006
Posts: 346
enthusiast
Offline
enthusiast
Joined: Jun 2006
Posts: 346
test


--
Website Development and Management
www.jcswebdev.com
Re: Quick reply - bad working
#45447 09/01/2005 1:59 PM
Joined: Jun 2006
Posts: 23
stranger
Offline
stranger
Joined: Jun 2006
Posts: 23
If you use the box without clicking on "Quick Answer" it works, but if you click on the link, it does not.

CORRECTION: If you click on the last "Quick Answer" link it will work, but not on previous ones.

Last edited by misho; 09/01/2005 2:04 PM.
Re: Quick reply - bad working
#45448 09/01/2005 2:44 PM
Joined: Jun 2006
Posts: 23
stranger
Offline
stranger
Joined: Jun 2006
Posts: 23
I know what is the problem. It would be tricky to fix. They strore the form key and form key hash in the session, based on bunch of fields and the parent ID of the last post (silly). Therefore, the form key hash is going to be valid only for the last post in flat mode.

Not sure how easy it would be to solve this.

Re: Quick reply - bad working
#45449 09/02/2005 12:57 PM
Joined: Dec 2003
Posts: 26
newbie
Offline
newbie
Joined: Dec 2003
Posts: 26
Yup, and from time to time I can't post news on my site using the custome news script that I wrote -irritating...


No Cropping Zone -macro photography explained

Link Copied to Clipboard
ShoutChat Box
Comment Guidelines: Do post respectful and insightful comments. Don't flame, hate, spam.
Recent Topics
Ubb 7.7.4 Gallery problems
by jjjjj - 05/25/2020 2:35 PM
7.7.4 error after php upgrade to php 7.0
by Ruben - 05/25/2020 1:10 PM
7.7.4 move group all, fails with a error
by Ruben - 05/24/2020 3:07 PM
Grid lines in forum topics list
by Steve C - 05/23/2020 12:09 PM
Who's Online Now
1 members (PGen98), 97 guests, and 37 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Random Gallery Image
Latest Gallery Images
3D Creations
3D Creations
by JAISP, December 30
Artistic structures
Artistic structures
by isaac, August 29
Stones
Stones
by isaac, August 19
Amusing Terain Scenics
Amusing Terain Scenics
by isaac, August 19
Sky places
Sky places
by isaac, August 19
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.4