Site Links
Home
Features
Documentation
Pricing & Order
Members Area
Support Options
UBBDev.com
UBBWiki.com
Who's Online Now
1 registered members (JAISP), 69 guests, and 396 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Member Spotlight
Posts: 25
Joined: November 2012
Show All Member Profiles 
Top Posters(30 Days)
Gizmo 14
FREAK 11
M4TT 8
mmkk 5
isaac 4
Ruben 3
Latest Photos
Chinese Buddhist temple.
My buddha beads.
Rendered Walls
Multi-Screen wallpaper
Stockholm Metro
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
V 7.60 Icon and no new posts issues #259580
02/27/17 08:15 PM
02/27/17 08:15 PM
Joined: Jun 2007
Posts: 307
T
teamzr1 Offline OP
enthusiast
teamzr1  Offline OP
enthusiast
T
Joined: Jun 2007
Posts: 307
What is the cause and correction to after upgrading to V 7.6.0 ?
As shown below image

Icons are not viewing correctly
and even when a new post is done on left edge shows no new posts, no icons there as seen in V 7.5.9

During the upgrade install it stated all was OK, no errors, and even going to icons page on control panel and clicking on update icons nothing changes
to the look via the forum pages.

Also main forum page where left edge showed icons no longer shows.

Thank-You

Attached Files noicon.jpg
Last edited by teamzr1; 02/27/17 08:40 PM. Reason: typo

JR
Team ZR-1 Corvette Racer's
Express Hosting
Express Hosting "We are the official hosting company of UBB.threads. Ask us about our free migration services to migrate your UBB.threads installation."
Re: V 7.60 Icon and new new posts issues [Re: teamzr1] #259582
02/27/17 08:37 PM
02/27/17 08:37 PM
Joined: Apr 2004
Posts: 1,004
California
isaac Offline
UBB.threads Developer
isaac  Offline
UBB.threads Developer
Joined: Apr 2004
Posts: 1,004
California
Check your permissions (ubbthreads/admin/fileperms.php)

Though you may have them uploaded and on your server, your forum doesnt seem to be displaying any of the /ubb images or FontAwesome (libs/fa/) at all.

Re: V 7.60 Icon and new new posts issues [Re: teamzr1] #259583
02/27/17 08:43 PM
02/27/17 08:43 PM
Joined: Jun 2007
Posts: 307
T
teamzr1 Offline OP
enthusiast
teamzr1  Offline OP
enthusiast
T
Joined: Jun 2007
Posts: 307
Thanks id242

That file shows permissions set to 0644 is that correct and if so then not the cause of the problem ?
And the files date is correct for the day I did the update


JR
Team ZR-1 Corvette Racer's
Re: V 7.60 Icon and new new posts issues [Re: teamzr1] #259584
02/27/17 08:45 PM
02/27/17 08:45 PM
Joined: Apr 2004
Posts: 1,004
California
isaac Offline
UBB.threads Developer
isaac  Offline
UBB.threads Developer
Joined: Apr 2004
Posts: 1,004
California

Re: V 7.60 Icon and no new posts issues [Re: teamzr1] #259585
02/27/17 10:12 PM
02/27/17 10:12 PM
Joined: Jun 2007
Posts: 307
T
teamzr1 Offline OP
enthusiast
teamzr1  Offline OP
enthusiast
T
Joined: Jun 2007
Posts: 307
ID242
I went through every folder and files and set the rights for all,
folders to 777 and 666 for the files in the folders the URL you posted

The forum is functional
BUT when I click on the control panel icon it crashes with the below frown

Error 500 - Internal Server Error

An error was encountered while processing your request. Typically this is a temporary condition.
Please contact the web site owner for further assistance.


So what do I do now to fix this as cannot get into control panel at all ?

As above URL stated to set admin folder to 777 rights and
files within that folder to 666 rights

I verified the admin folder is set to 777 and all files in that folder is set to 666
so why is dashboard.php now failing ?


JR
Team ZR-1 Corvette Racer's
Re: V 7.60 Icon and no new posts issues [Re: teamzr1] #259586
02/27/17 10:19 PM
02/27/17 10:19 PM
Joined: Apr 2004
Posts: 1,004
California
isaac Offline
UBB.threads Developer
isaac  Offline
UBB.threads Developer
Joined: Apr 2004
Posts: 1,004
California
Confirm that your permissions are correct for /admin directory and its files. What you are reporting is a server error, not a UBB.threads software error.

Re: V 7.60 Icon and no new posts issues [Re: teamzr1] #259587
02/27/17 10:22 PM
02/27/17 10:22 PM
Joined: Jun 2006
Posts: 16,784
Portland, OR; USA
Gizmo Offline
UBB.threads Developer
Gizmo  Offline
UBB.threads Developer
Joined: Jun 2006
Posts: 16,784
Portland, OR; USA
Some servers won't allow scripts (dashboard.php) to execute on a folder that is 777 (admin) and the admin folder should be 755 if this is the case.


I am a Web Development Contractor, I do not work for UBBCentral. I have provided free User to User Support since the beginning of these support forums.
Forums: A Gardeners Forum Scouters World
UBB.threads: UBBWiki, UBB Styles, UBB.Sitemaps
Longtime Supporter & Resident Post-A-Holic
VNC Web Services: Code Modifications, Upgrades, Styling, Coding Services, Disaster Recovery, and more!
Re: V 7.60 Icon and no new posts issues [Re: isaac] #259588
02/27/17 10:34 PM
02/27/17 10:34 PM
Joined: Jun 2007
Posts: 307
T
teamzr1 Offline OP
enthusiast
teamzr1  Offline OP
enthusiast
T
Joined: Jun 2007
Posts: 307
Originally Posted by id242
Confirm that your permissions are correct for /admin directory and its files. What you are reporting is a server error, not a UBB.threads software error.


I checked again and admin folder is set at 777 and all the files in that folder is set to 666

This failure to crash on dashboard.php only started after making those rights changes


JR
Team ZR-1 Corvette Racer's
Re: V 7.60 Icon and no new posts issues [Re: Gizmo] #259589
02/27/17 10:36 PM
02/27/17 10:36 PM
Joined: Jun 2007
Posts: 307
T
teamzr1 Offline OP
enthusiast
teamzr1  Offline OP
enthusiast
T
Joined: Jun 2007
Posts: 307
Originally Posted by Gizmo
Some servers won't allow scripts (dashboard.php) to execute on a folder that is 777 (admin) and the admin folder should be 755 if this is the case.

I set admin folder back to where it was to 755 and still has same crash

Does this mean I have to go back and set all the folders back to 755
and the files back to 644 ?

Host is inmotionhosting using

Apache Version 2.4.16
PHP Version 5.6.29
MySQL Version 5.6.33
Architecture x86_64
Operating System linux



Last edited by teamzr1; 02/27/17 10:42 PM. Reason: more info

JR
Team ZR-1 Corvette Racer's
Re: V 7.60 Icon and no new posts issues [Re: teamzr1] #259590
02/27/17 10:42 PM
02/27/17 10:42 PM
Joined: Jun 2006
Posts: 16,784
Portland, OR; USA
Gizmo Offline
UBB.threads Developer
Gizmo  Offline
UBB.threads Developer
Joined: Jun 2006
Posts: 16,784
Portland, OR; USA
No, the only scripts ever executed are dashboard.php and ubbthreads.php, only the admin folder should be 755, add there is no editor for admin pages, so it doesn't need to be 777 or the files on it anything but 644.


I am a Web Development Contractor, I do not work for UBBCentral. I have provided free User to User Support since the beginning of these support forums.
Forums: A Gardeners Forum Scouters World
UBB.threads: UBBWiki, UBB Styles, UBB.Sitemaps
Longtime Supporter & Resident Post-A-Holic
VNC Web Services: Code Modifications, Upgrades, Styling, Coding Services, Disaster Recovery, and more!
Re: V 7.60 Icon and no new posts issues [Re: Gizmo] #259591
02/27/17 10:46 PM
02/27/17 10:46 PM
Joined: Jun 2007
Posts: 307
T
teamzr1 Offline OP
enthusiast
teamzr1  Offline OP
enthusiast
T
Joined: Jun 2007
Posts: 307
Originally Posted by Gizmo
No, the only scripts ever executed are dashboard.php and ubbthreads.php, only the admin folder should be 755, add there is no editor for admin pages, so it doesn't need to be 777 or the files on it anything but 644.


I followed the upgrade URL above and it states

Linux, Unix, and Mac Servers:
• admin/ folder: set permissions to 777
• files within the admin/ folder: set permissions to 666

Setting admin folder back to 755 and still crashes for dashboard.php frown


JR
Team ZR-1 Corvette Racer's
Re: V 7.60 Icon and no new posts issues [Re: teamzr1] #259592
02/27/17 10:51 PM
02/27/17 10:51 PM
Joined: Jun 2007
Posts: 307
T
teamzr1 Offline OP
enthusiast
teamzr1  Offline OP
enthusiast
T
Joined: Jun 2007
Posts: 307
I checked the error log on the host server,
does anything here help debug the problem ?

Code
[Mon Feb 27 19:46:59.330494 2017] [:error] [pid 12310:tid 139700868585216] [client 172.56.42.56:62121] SoftException in Application.cpp:264: File "/home/teamzr5/public_html/ubbthreads/admin/logs.php" is writeable by others, referer: http://www.google.com/url?q=http%3A%2F%2Fwww.teamzr1.com%2Fubbthreads%2Fadmin%2Flogs.php&sa=D&sntz=1&usg=AFQjCNGBpGccN-YkHF70TmHJive0cNjzkA
[Mon Feb 27 19:46:52.780255 2017] [:error] [pid 11625:tid 139700868585216] [client 104.34.134.157:64266] SoftException in Application.cpp:264: File "/home/teamzr5/public_html/ubbthreads/admin/logs.php" is writeable by others
[Mon Feb 27 19:45:20.043241 2017] [:error] [pid 11827:tid 139700935726848] [client 66.220.124.174:1892] SoftException in Application.cpp:264: File "/home/teamzr5/public_html/ubbthreads/admin/dashboard.php" is writeable by others, referer: http://www.teamzr1.com/ubbthreads/ubbthreads.php?ubb=cfrm
[Mon Feb 27 19:43:12.037101 2017] [access_compat:error] [pid 11413:tid 139700969297664] [client 59.58.105.59:31910] AH01797: client denied by server configuration: /home/teamzr5/public_html/ubbthreads/ubbthreads.php
[Mon Feb 27 19:43:07.259881 2017] [access_compat:error] [pid 11297:tid 139700876977920] [client 59.58.105.59:31711] AH01797: client denied by server configuration: /home/teamzr5/public_html/ubbthreads/ubbthreads.php
[Mon Feb 27 19:42:54.208260 2017] [access_compat:error] [pid 11914:tid 139700843407104] [client 202.66.173.48:55986] AH01797: client denied by server configuration: /home/teamzr5/public_html/wp-admin
[Mon Feb 27 19:42:09.826597 2017] [access_compat:error] [pid 11914:tid 139700952512256] [client 59.58.105.59:29468] AH01797: client denied by server configuration: /home/teamzr5/public_html/ubbthreads/ubbthreads.php
[Mon Feb 27 19:41:50.976151 2017] [access_compat:error] [pid 11241:tid 139700994475776] [client 59.58.105.59:28614] AH01797: client denied by server configuration: /home/teamzr5/public_html/ubbthreads/ubbthreads.php
[Mon Feb 27 19:41:48.262570 2017] [access_compat:error] [pid 11241:tid 139700994475776] [client 59.58.105.59:28614] AH01797: client denied by server configuration: /home/teamzr5/public_html/ubbthreads/ubbthreads.php
[Mon Feb 27 19:39:33.159249 2017] [access_compat:error] [pid 11943:tid 139700893763328] [client 194.153.113.35:52783] AH01797: client denied by server configuration: /home/teamzr5/public_html/
[Mon Feb 27 19:39:32.997548 2017] [access_compat:error] [pid 11943:tid 139700893763328] [client 194.153.113.35:52783] AH01797: client denied by server configuration: /home/teamzr5/public_html/robots.txt
[Mon Feb 27 19:39:32.239695 2017] [access_compat:error] [pid 11827:tid 139700910548736] [client 194.153.113.35:52751] AH01797: client denied by server configuration: /home/teamzr5/public_html/
[Mon Feb 27 19:39:32.075866 2017] [access_compat:error] [pid 11827:tid 139700910548736] [client 194.153.113.35:52751] AH01797: client denied by server configuration: /home/teamzr5/public_html/robots.txt
[Mon Feb 27 19:32:57.735281 2017] [:error] [pid 12260:tid 139700910548736] [client 66.220.124.174:1794] SoftException in Application.cpp:264: File "/home/teamzr5/public_html/ubbthreads/admin/dashboard.php" is writeable by others, referer: http://www.teamzr1.com/ubbthreads/ubbthreads.php?ubb=cfrm
[Mon Feb 27 19:30:15.620641 2017] [access_compat:error] [pid 11943:tid 139700927334144] [client 193.124.131.168:49934] AH01797: client denied by server configuration: /home/teamzr5/public_html/, referer: http://inetgoals.ru/support/
[Mon Feb 27 19:29:00.835482 2017] [access_compat:error] [pid 11595:tid 139700826621696] [client 123.125.67.165:30441] AH01797: client denied by server configuration: /home/teamzr5/public_html/


JR
Team ZR-1 Corvette Racer's
Re: V 7.60 Icon and no new posts issues [Re: teamzr1] #259593
02/27/17 10:54 PM
02/27/17 10:54 PM
Joined: Jun 2006
Posts: 16,784
Portland, OR; USA
Gizmo Offline
UBB.threads Developer
Gizmo  Offline
UBB.threads Developer
Joined: Jun 2006
Posts: 16,784
Portland, OR; USA
What are the permissions on:
Ubbthreads folder.
Admin folder
Dashboard.php

I know what the wiki says, I wrote it; I also know what the experience of twenty years of doing UBB installs on various server configurations, a 500 error means one of your permissions are off.

Like I keep saying, they're is a server setting on some servers that will not allow scripts to execute in a 777 folder, and the only reason we require that in some areas is for an editor or management utility, which we don't have for the admin folder, so those files can be in a 755 admin folder with the files in it 644.

There's not much more we can do without access to the server, and that is not a free service that I offer; you can try the UBB support desk

Last edited by Gizmo; 02/27/17 10:55 PM.

I am a Web Development Contractor, I do not work for UBBCentral. I have provided free User to User Support since the beginning of these support forums.
Forums: A Gardeners Forum Scouters World
UBB.threads: UBBWiki, UBB Styles, UBB.Sitemaps
Longtime Supporter & Resident Post-A-Holic
VNC Web Services: Code Modifications, Upgrades, Styling, Coding Services, Disaster Recovery, and more!
Re: V 7.60 Icon and no new posts issues [Re: teamzr1] #259594
02/27/17 10:59 PM
02/27/17 10:59 PM
Joined: Jun 2006
Posts: 16,784
Portland, OR; USA
Gizmo Offline
UBB.threads Developer
Gizmo  Offline
UBB.threads Developer
Joined: Jun 2006
Posts: 16,784
Portland, OR; USA
Your logs indicate a writable script executing from a writable folder, like I've said in my last several posts.

You're going to need advanced support to continue if you're not understanding further.


I am a Web Development Contractor, I do not work for UBBCentral. I have provided free User to User Support since the beginning of these support forums.
Forums: A Gardeners Forum Scouters World
UBB.threads: UBBWiki, UBB Styles, UBB.Sitemaps
Longtime Supporter & Resident Post-A-Holic
VNC Web Services: Code Modifications, Upgrades, Styling, Coding Services, Disaster Recovery, and more!
Re: V 7.60 Icon and no new posts issues [Re: Gizmo] #259595
02/27/17 11:02 PM
02/27/17 11:02 PM
Joined: Jun 2007
Posts: 307
T
teamzr1 Offline OP
enthusiast
teamzr1  Offline OP
enthusiast
T
Joined: Jun 2007
Posts: 307
Ubbtreads folder is set to 755 as it has been for years
Admin folder is now back to 755
dashboard.php I set to 666

Could other UBB folders also have to be set back to 755 which is what all UBB folders have been for years ?

Thanks

As this thread started everything was working for V 7.6.0 other then icon issues and folders were 755 and files 644 as V 7.5.9 used for years


JR
Team ZR-1 Corvette Racer's
Re: V 7.60 Icon and no new posts issues [Re: teamzr1] #259596
02/27/17 11:03 PM
02/27/17 11:03 PM
Joined: Jun 2006
Posts: 16,784
Portland, OR; USA
Gizmo Offline
UBB.threads Developer
Gizmo  Offline
UBB.threads Developer
Joined: Jun 2006
Posts: 16,784
Portland, OR; USA
Again, admin folder 755, files in the admin folder 644.


I am a Web Development Contractor, I do not work for UBBCentral. I have provided free User to User Support since the beginning of these support forums.
Forums: A Gardeners Forum Scouters World
UBB.threads: UBBWiki, UBB Styles, UBB.Sitemaps
Longtime Supporter & Resident Post-A-Holic
VNC Web Services: Code Modifications, Upgrades, Styling, Coding Services, Disaster Recovery, and more!
Re: V 7.60 Icon and no new posts issues [Re: teamzr1] #259597
02/27/17 11:04 PM
02/27/17 11:04 PM
Joined: Jun 2006
Posts: 16,784
Portland, OR; USA
Gizmo Offline
UBB.threads Developer
Gizmo  Offline
UBB.threads Developer
Joined: Jun 2006
Posts: 16,784
Portland, OR; USA
Don't go changing the other permissions, this is a quirk on some servers under very specific circumstances, don't deviate.


I am a Web Development Contractor, I do not work for UBBCentral. I have provided free User to User Support since the beginning of these support forums.
Forums: A Gardeners Forum Scouters World
UBB.threads: UBBWiki, UBB Styles, UBB.Sitemaps
Longtime Supporter & Resident Post-A-Holic
VNC Web Services: Code Modifications, Upgrades, Styling, Coding Services, Disaster Recovery, and more!
Re: V 7.60 Icon and no new posts issues [Re: Gizmo] #259598
02/27/17 11:08 PM
02/27/17 11:08 PM
Joined: Jun 2007
Posts: 307
T
teamzr1 Offline OP
enthusiast
teamzr1  Offline OP
enthusiast
T
Joined: Jun 2007
Posts: 307
What is there to understand ?
you told me to change one folder ADMIN back to 755 rights which I did

I followed the upgrade document and followed each one by one as to changing folders to 777 and files to 666

You stated only admin needed to be set back to 755 which I did and dashboard still crashes
so what Gizmo do I not understand what you told me to change ?

The fact 7.6.0 has been working other then the icon issue for about 1 week, and now crashing once the rights were changed
is not a understanding but clearly dashboard was working until rights were changed so is it possible any other folders set to 777
or files set to 666 need to be set back to 644 ?


JR
Team ZR-1 Corvette Racer's
Re: V 7.60 Icon and no new posts issues [Re: Gizmo] #259599
02/27/17 11:10 PM
02/27/17 11:10 PM
Joined: Jun 2007
Posts: 307
T
teamzr1 Offline OP
enthusiast
teamzr1  Offline OP
enthusiast
T
Joined: Jun 2007
Posts: 307
So your saying in Admin only change all files back to rights of 644
or other files in other UBB folders set document said to set to 666 ?

Thanks


JR
Team ZR-1 Corvette Racer's
Re: V 7.60 Icon and no new posts issues [Re: teamzr1] #259600
02/27/17 11:11 PM
02/27/17 11:11 PM
Joined: Jun 2006
Posts: 16,784
Portland, OR; USA
Gizmo Offline
UBB.threads Developer
Gizmo  Offline
UBB.threads Developer
Joined: Jun 2006
Posts: 16,784
Portland, OR; USA
I have said this at least four times, if you cannot understand at this juncture you need advanced support.

For YOUR server, because of this server quirk:
Admin folder needs 755 permissions.
Files in the admin folder need 644 permissions.

This is ONLY for the admin folder and the files in it, no other folder, no other files.

Last edited by Gizmo; 02/27/17 11:12 PM.

I am a Web Development Contractor, I do not work for UBBCentral. I have provided free User to User Support since the beginning of these support forums.
Forums: A Gardeners Forum Scouters World
UBB.threads: UBBWiki, UBB Styles, UBB.Sitemaps
Longtime Supporter & Resident Post-A-Holic
VNC Web Services: Code Modifications, Upgrades, Styling, Coding Services, Disaster Recovery, and more!
Re: V 7.60 Icon and no new posts issues [Re: teamzr1] #259603
02/27/17 11:20 PM
02/27/17 11:20 PM
Joined: Jun 2007
Posts: 307
T
teamzr1 Offline OP
enthusiast
teamzr1  Offline OP
enthusiast
T
Joined: Jun 2007
Posts: 307
I set all files back to 644 from the 666 in admin folder and now dashboard, control panel is functional again
Just changing dashboard.php back to 644 and then CP working but it selecting any function within CP clicked on would 500 error
so all files in admin clearly had to be set back to 644 rights

Now what other rights in all folders and files I set to 777 and 666 also need to be changed back ?

Also with all these rights changes as to the OP I started now needs to be done so icons are now functional ?


JR
Team ZR-1 Corvette Racer's
Re: V 7.60 Icon and no new posts issues [Re: teamzr1] #259604
02/27/17 11:22 PM
02/27/17 11:22 PM
Joined: Jun 2006
Posts: 16,784
Portland, OR; USA
Gizmo Offline
UBB.threads Developer
Gizmo  Offline
UBB.threads Developer
Joined: Jun 2006
Posts: 16,784
Portland, OR; USA
The other files follow the permission list, it was only the admin files affected, funny change anything else.


I am a Web Development Contractor, I do not work for UBBCentral. I have provided free User to User Support since the beginning of these support forums.
Forums: A Gardeners Forum Scouters World
UBB.threads: UBBWiki, UBB Styles, UBB.Sitemaps
Longtime Supporter & Resident Post-A-Holic
VNC Web Services: Code Modifications, Upgrades, Styling, Coding Services, Disaster Recovery, and more!
Re: V 7.60 Icon and no new posts issues [Re: Gizmo] #259605
02/27/17 11:34 PM
02/27/17 11:34 PM
Joined: Jun 2007
Posts: 307
T
teamzr1 Offline OP
enthusiast
teamzr1  Offline OP
enthusiast
T
Joined: Jun 2007
Posts: 307
Originally Posted by Gizmo
The other files follow the permission list, it was only the admin files affected, funny change anything else.


CP is now functional so back to the original post/questions as still do not have any icons on left edge or icon for users selections at top of page
So all folders and files as per upgrade document set to 777 and 666 folder/files

As shown below is something in style has to be changed to solve the icon problems such as shown set to default set
should change to php ?

Or is another style change needed to correct missing icons ?

Thanks

Attached Files styles.jpg

JR
Team ZR-1 Corvette Racer's
Re: V 7.60 Icon and no new posts issues [Re: teamzr1] #259609
02/28/17 03:30 AM
02/28/17 03:30 AM
Joined: Jun 2006
Posts: 16,784
Portland, OR; USA
Gizmo Offline
UBB.threads Developer
Gizmo  Offline
UBB.threads Developer
Joined: Jun 2006
Posts: 16,784
Portland, OR; USA
Can you please rename any .htaccess files on your server to no.htaccess (so they are disabled); your server is giving some really weird results:
Go to http://www.teamzr1.com/ubbthreads/images/general/default/

Don't do anything on the page, but note the three lines that are returned (including a php.ini file that is readable plain text by the web), click "Parent Directory", note the five lines. Click on "default" and see the proper directory structure.

It appears that an .htaccess file is misconfigured and is blocking requests that aren't originating from your server.

Please check the following directories:
http://www.teamzr1.com/ubbthreads/images/general/default/
http://www.teamzr1.com/ubbthreads/images/general/
http://www.teamzr1.com/ubbthreads/images/
http://www.teamzr1.com/ubbthreads/
http://www.teamzr1.com/


I am a Web Development Contractor, I do not work for UBBCentral. I have provided free User to User Support since the beginning of these support forums.
Forums: A Gardeners Forum Scouters World
UBB.threads: UBBWiki, UBB Styles, UBB.Sitemaps
Longtime Supporter & Resident Post-A-Holic
VNC Web Services: Code Modifications, Upgrades, Styling, Coding Services, Disaster Recovery, and more!
Re: V 7.60 Icon and no new posts issues [Re: Gizmo] #259612
02/28/17 12:55 PM
02/28/17 12:55 PM
Joined: Jun 2007
Posts: 307
T
teamzr1 Offline OP
enthusiast
teamzr1  Offline OP
enthusiast
T
Joined: Jun 2007
Posts: 307
I did a search and found .htaccess file 3 times, though only 1 was in the root of main public folder
I renamed all 3
Made no difference to the forum having icon issues.

I then went to teamzr1.com/ubbthreads/images/general/default/ and snapshot below
but only see files there's no directory structure so not sure what you wanted me to now or next ?


Originally Posted by Gizmo
Can you please rename any .htaccess files on your server to no.htaccess (so they are disabled); your server is giving some really weird results:
Go to http://www.teamzr1.com/ubbthreads/images/general/default/

Don't do anything on the page, but note the three lines that are returned (including a php.ini file that is readable plain text by the web), click "Parent Directory", note the five lines. Click on "default" and see the proper directory structure.

It appears that an .htaccess file is misconfigured and is blocking requests that aren't originating from your server.

Please check the following directories:
http://www.teamzr1.com/ubbthreads/images/general/default/
http://www.teamzr1.com/ubbthreads/images/general/
http://www.teamzr1.com/ubbthreads/images/
http://www.teamzr1.com/ubbthreads/
http://www.teamzr1.com/

Attached Files default.jpgfilestruc.jpg

JR
Team ZR-1 Corvette Racer's
Re: V 7.60 Icon and no new posts issues [Re: teamzr1] #259613
02/28/17 02:27 PM
02/28/17 02:27 PM
Joined: Jun 2006
Posts: 16,784
Portland, OR; USA
Gizmo Offline
UBB.threads Developer
Gizmo  Offline
UBB.threads Developer
Joined: Jun 2006
Posts: 16,784
Portland, OR; USA
You might ask your host, since the assets are on the server (I can reach the font awesome files but they're not loading, some of the images say their corrupt, and this bizarre indexing issue)


I am a Web Development Contractor, I do not work for UBBCentral. I have provided free User to User Support since the beginning of these support forums.
Forums: A Gardeners Forum Scouters World
UBB.threads: UBBWiki, UBB Styles, UBB.Sitemaps
Longtime Supporter & Resident Post-A-Holic
VNC Web Services: Code Modifications, Upgrades, Styling, Coding Services, Disaster Recovery, and more!
Re: V 7.60 Icon and no new posts issues [Re: teamzr1] #259614
02/28/17 03:10 PM
02/28/17 03:10 PM
Joined: Dec 2003
Posts: 5,822
Lutz,FL
Ruben Offline

Ruben  Offline


Joined: Dec 2003
Posts: 5,822
Lutz,FL
Just a heads up.
all the paths gizmo asked you to check are accessible.and should not be.
For example one is
http://www.teamzr1.com/ubbthreads/images/general/
Possibly something got hacked?


Blue Man Group


There is no such thing as stupid questions. Just stupid answers
Re: V 7.60 Icon and no new posts issues [Re: Ruben] #259616
02/28/17 03:27 PM
02/28/17 03:27 PM
Joined: Jun 2007
Posts: 307
T
teamzr1 Offline OP
enthusiast
teamzr1  Offline OP
enthusiast
T
Joined: Jun 2007
Posts: 307
Originally Posted by Ruben
Just a heads up.
all the paths gizmo asked you to check are accessible.and should not be.
For example one is
http://www.teamzr1.com/ubbthreads/images/general/
Possibly something got hacked?


Ruben is this because of folder of files "rights" changes that were made ?

Could be.
Just noticed that I can troll all your folders and see contents of files.
At least under the ubb folder.
Usually the cpanel has a option to dis-allow indexing folders which is written to htaccess.
So if it is corrupted then it will not happen.
So possibly you have a multitude of htaccess files that need to be purged and start over.

Last edited by Ruben; 02/28/17 03:43 PM.

JR
Team ZR-1 Corvette Racer's
Re: V 7.60 Icon and no new posts issues [Re: teamzr1] #259618
02/28/17 04:03 PM
02/28/17 04:03 PM
Joined: Feb 2007
Posts: 1,318
Pennsylvania
JAISP Online tapedshut
veteran
JAISP  Online Tapedshut
veteran
Joined: Feb 2007
Posts: 1,318
Pennsylvania
To close those folders from viewing aka trolling I always drop a file called index.html with nothing in the file. Just open notepad on your computer then save the file as index.html and FTP it to those folders. Anyone trying to troll your folders will just get a blank web page.

Do NOT put that file in any folder that has a file named index.html, index.htm, index.php and so on in it.

Once again always backup your folders before making any changes


Shout Box
Today's Birthdays
No Birthdays
Recent Topics
Shout Box Sound Effect
by M4TT. 11/29/17 08:28 PM
Ad island
by TGCsanderson. 11/25/17 06:41 PM
Taking to long to connect to DB
by AstroCat. 11/24/17 12:34 PM
I want to update forum but can't find license
by dimaninc. 11/23/17 10:51 AM
Thumbs Up/Rate Individual Posts
by M4TT. 11/22/17 01:11 PM
Forum Statistics
Forums36
Topics35,013
Posts190,528
Members12,045
Most Online978
Jun 24th, 2007
Random Image
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.1
(Snapshot build 20171106)