Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Hop To
[7.5.1] Special character Ä“ not supported in post #261574 07/19/2018 1:15 AM
Joined: Jul 2018
Posts: 1
Tijn Offline OP
stranger
OP Offline
stranger
Joined: Jul 2018
Posts: 1
Hi,

i'm having troubles when i use the character Ä“ in a post. Is this fixed in newer versions? Or is it some setting in 7.5.1 that prevents the usage?

Re: [7.5.1] Special character Ä“ not supported in post [Re: Tijn] #261575 07/19/2018 8:09 AM
Joined: Apr 2004
Posts: 1,571
Likes: 6
isaac Offline
UBB.threads Developer
Offline
UBB.threads Developer
Joined: Apr 2004
Posts: 1,571
Likes: 6
This is related to the character set which your forum is telling your browser to use.

Skim through the discussion at the following link, and the links within it. There is a lot of information already posted on the topic.

https://www.ubbcentral.com/forums/u...-trouble-need-some-hints-help#Post258847


Current developer of UBB.threads PHP Forum Software // 7.7.3 released!
isaac @ id242.com // my forum @ CelicaHobby.com

Link Copied to Clipboard
Forum Search
ShoutChat Box
Comment Guidelines: Do post respectful and insightful comments. Don't flame, hate, spam.
Recent Topics
Subscriptions Question
by Ruben - 01/14/2020 12:11 PM
Page won't load after 7.7.3 Update
by Jim0421 - 01/08/2020 11:11 AM
Ubb 7.7.3 winkey emoji shortcut issue
by Ruben - 01/07/2020 4:04 PM
testing winkey emoji shortcut
by Ruben - 01/06/2020 2:36 PM
Very strange problem
by Baldeagle - 01/05/2020 1:22 PM
Who's Online Now
1 members (Ruben), 72 guests, and 338 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Random Gallery Image
Latest Gallery Images
3D Creations
3D Creations
by JAISP, December 30
Artistic structures
Artistic structures
by isaac, August 29
Stones
Stones
by isaac, August 19
Amusing Terain Scenics
Amusing Terain Scenics
by isaac, August 19
Sky places
Sky places
by isaac, August 19
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.4
(Snapshot build 20200106)