Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Hop To
[7.5.1] Special character Ä“ not supported in post
#261574 07/19/2018 2:15 AM
Joined: Jul 2018
Posts: 1
Tijn Offline OP
stranger
OP Offline
stranger
Joined: Jul 2018
Posts: 1
Hi,

i'm having troubles when i use the character Ä“ in a post. Is this fixed in newer versions? Or is it some setting in 7.5.1 that prevents the usage?

Re: [7.5.1] Special character Ä“ not supported in post
Tijn #261575 07/19/2018 9:09 AM
Joined: Apr 2004
Posts: 1,719
Likes: 64
UBB.threads Developer
Offline
UBB.threads Developer
Joined: Apr 2004
Posts: 1,719
Likes: 64
This is related to the character set which your forum is telling your browser to use.

Skim through the discussion at the following link, and the links within it. There is a lot of information already posted on the topic.

https://www.ubbcentral.com/forums/u...-trouble-need-some-hints-help#Post258847


Current developer of UBB.threads PHP Forum Software // 7.7.4 released!
isaac @ id242.com // my forum @ CelicaHobby.com

Link Copied to Clipboard
ShoutChat Box
Comment Guidelines: Do post respectful and insightful comments. Don't flame, hate, spam.
Recent Topics
Disaster!!! Files became empty.. Please advise.
by Morgan - 07/27/2020 2:38 PM
Unable to Update Censor List
by BOTCuser - 07/22/2020 9:15 AM
7.7.4 error on rebuilders
by Ruben - 07/21/2020 3:06 PM
[STOCK] UBB.threads Group Image Pack
by isaac - 07/19/2020 9:03 PM
Who's Online Now
2 members (AED Advocates, Gizmo), 74 guests, and 89 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Random Gallery Image
Latest Gallery Images
Los Angeles
Los Angeles
by isaac, August 6
3D Creations
3D Creations
by JAISP, December 30
Artistic structures
Artistic structures
by isaac, August 29
Stones
Stones
by isaac, August 19
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5
(Snapshot build 20200807)