Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Hop To
[7.5.1] Special character ē not supported in post #261574 07/19/2018 1:15 AM
Joined: Jul 2018
Posts: 1
Tijn Offline OP
stranger
OP Offline
stranger
Joined: Jul 2018
Posts: 1
Hi,

i'm having troubles when i use the character ē in a post. Is this fixed in newer versions? Or is it some setting in 7.5.1 that prevents the usage?

Re: [7.5.1] Special character ē not supported in post [Re: Tijn] #261575 07/19/2018 8:09 AM
Joined: Apr 2004
Posts: 1,549
isaac Offline
UBB.threads Developer
Offline
UBB.threads Developer
Joined: Apr 2004
Posts: 1,549
This is related to the character set which your forum is telling your browser to use.

Skim through the discussion at the following link, and the links within it. There is a lot of information already posted on the topic.

https://www.ubbcentral.com/forums/u...-trouble-need-some-hints-help#Post258847


Current developer of UBB.threads PHP Forum Software // 7.7.3 released!
isaac @ id242.com // my forum @ CelicaHobby.com

Forum Search
ShoutChat Box
Comment Guidelines: Do post respectful and insightful comments. Don't flame, hate, spam.
Recent Topics
Mobile app?
by Baldeagle - 12/06/2019 9:32 PM
How do you change Text Line spacing?
by jorb - 11/23/2019 12:14 AM
What happened to FAQ or Forum Help
by Ruben - 11/20/2019 11:58 AM
Search feature encountering an Error message
by jorb - 11/20/2019 12:06 AM
Followed List v7.7.2 Question
by Ruben - 11/12/2019 12:22 PM
Who's Online Now
3 registered members (Gizmo, Gator, Baldeagle), 81 guests, and 417 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Random Gallery Image
Latest Gallery Images
Artistic structures
Artistic structures
by isaac, August 29
Stones
Stones
by isaac, August 19
Amusing Terain Scenics
Amusing Terain Scenics
by isaac, August 19
Sky places
Sky places
by isaac, August 19
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.4
(Snapshot build 20191023)