Site Links
Home
Features
Documentation
Pricing & Order
Members Area
Support Options
UBBDev.com
UBBWiki.com
Who's Online Now
1 registered members (JAISP), 77 guests, and 283 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Member Spotlight
Softrak
Softrak
Vancouver, BC
Posts: 72
Joined: January 2007
Show All Member Profiles 
Top Posters(30 Days)
Gizmo 17
isaac 9
SteveS 8
Morgan 5
Ruben 4
jorb 4
Zarzal 2
Jake 1
Latest Photos
Test
Testing to drag photos
Comfortable Cats
Test
BSA photos
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
preview message not working in 6.7.3 #114013
02/16/06 08:18 PM
02/16/06 08:18 PM
M
Mark Round  Offline OP
stranger
Joined: Jan 2005
Posts: 14
I've recently upgraded my board to 6.7.3 and whenever I reply to a message in the forum, if I click on ‘preview message’ the small window that appears actually take you back to the forum main page and not a preview of the message.

Any idea how I can fix this?
Here's a link to our board-
Foot Talk Forums

Thanks,
Steve

Express Hosting
Express Hosting "We are the official hosting company of UBB.threads. Ask us about our free migration services to migrate your UBB.threads installation."
Re: preview message not working in 6.7.3 #114014
02/17/06 01:53 AM
02/17/06 01:53 AM
Gizmo  Offline
UBB.threads Developer
Joined: Jun 2006
Posts: 17,013
Portland, OR; USA
Do you have any modifications installed on your forum?


I am a Web Development Contractor, I do not work for UBBCentral. I have provided free User to User Support since the beginning of these support forums.
Need to Upgrade?
Forums: A Gardeners Forum Scouters World
UBB.threads: UBBWiki, UBB Styles, UBB.Sitemaps
Longtime Supporter & Resident Post-A-Holic
VNC Web Services: Code Modifications, Upgrades, Styling, Coding Services, Disaster Recovery, and more!
Re: preview message not working in 6.7.3 #114015
02/17/06 03:35 PM
02/17/06 03:35 PM
O
oracleweb  Offline
member
Joined: Apr 2004
Posts: 141
I'm leaning towards the frames + redirects as the cause of the problem.

Re: preview message not working in 6.7.3 #114016
02/17/06 03:39 PM
02/17/06 03:39 PM
R
Ron M  Offline
enthusiast
Joined: Jun 2006
Posts: 361
Des Moines, IA
I'm going to move this to Post Installation Troubleshooting since using frames is a bad idea. If you can duplicate the issue without frames, I'll move this back to bugs.


Shout Box
Today's Birthdays
GoldenEye
Recent Topics
header.php after update from 7.5.x to 7.6.x
by Zarzal. 12/12/18 05:29 AM
Does 7.6.2 support php 71?
by Baldeagle. 12/12/18 02:17 AM
Cannot contact support
by . 12/11/18 06:43 PM
errors importing a database
by andrewjs18. 12/11/18 03:51 AM
Private Message, Opt out of conversation
by jorb. 12/04/18 10:11 PM
Forum Statistics
Forums36
Topics35,176
Posts191,657
Members12,121
Most Online978
Jun 24th, 2007
Random Image
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.2