Site Links
Home
Features
Documentation
Pricing & Order
Members Area
Support Options
UBBDev.com
UBBWiki.com
Who's Online Now
2 registered members (Gizmo, PianoWorld), 70 guests, and 240 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Member Spotlight
Posts: 467
Joined: August 2004
Show All Member Profiles 
Top Posters(30 Days)
isaac 22
Gizmo 17
TheBrit 14
Zarzal 12
SteveS 8
Ruben 4
jorb 4
Latest Photos
Test
Testing to drag photos
Comfortable Cats
Test
BSA photos
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
preview message not working in 6.7.3 #114013
02/16/06 08:18 PM
02/16/06 08:18 PM
M
Mark Round  Offline OP
stranger
Joined: Jan 2005
Posts: 14
I've recently upgraded my board to 6.7.3 and whenever I reply to a message in the forum, if I click on ‘preview message’ the small window that appears actually take you back to the forum main page and not a preview of the message.

Any idea how I can fix this?
Here's a link to our board-
Foot Talk Forums

Thanks,
Steve

Express Hosting
Express Hosting "We are the official hosting company of UBB.threads. Ask us about our free migration services to migrate your UBB.threads installation."
Re: preview message not working in 6.7.3 #114014
02/17/06 01:53 AM
02/17/06 01:53 AM
Gizmo  Online Tapedshut
UBB.threads Developer
Joined: Jun 2006
Posts: 17,016
Portland, OR; USA
Do you have any modifications installed on your forum?


I am a Web Development Contractor, I do not work for UBBCentral. I have provided free User to User Support since the beginning of these support forums.
Need to Upgrade?
Forums: A Gardeners Forum Scouters World
UBB.threads: UBBWiki, UBB Styles, UBB.Sitemaps
Longtime Supporter & Resident Post-A-Holic
VNC Web Services: Code Modifications, Upgrades, Styling, Coding Services, Disaster Recovery, and more!
Re: preview message not working in 6.7.3 #114015
02/17/06 03:35 PM
02/17/06 03:35 PM
O
oracleweb  Offline
member
Joined: Apr 2004
Posts: 141
I'm leaning towards the frames + redirects as the cause of the problem.

Re: preview message not working in 6.7.3 #114016
02/17/06 03:39 PM
02/17/06 03:39 PM
R
Ron M  Offline
enthusiast
Joined: Jun 2006
Posts: 361
Des Moines, IA
I'm going to move this to Post Installation Troubleshooting since using frames is a bad idea. If you can duplicate the issue without frames, I'll move this back to bugs.


Shout Box
Today's Birthdays
No Birthdays
Recent Topics
Calendar Function
by TheBrit. 12/17/18 10:05 PM
Speaking of Http to https, complaints from user
by PianoWorld. 12/16/18 03:40 PM
update multilanguage site problem
by Zarzal. 12/15/18 04:20 PM
Char coding utf-8 and older forums
by Zarzal. 12/15/18 03:59 PM
table issue
by TheBrit. 12/13/18 06:05 PM
Forum Statistics
Forums36
Topics35,182
Posts191,701
Members12,122
Most Online978
Jun 24th, 2007
Random Image
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.2