Site Links
Home
Features
Documentation
Pricing & Order
Members Area
Support Options
UBBDev.com
UBBWiki.com
Who's Online Now
2 registered members (isaac, Gizmo), 51 guests, and 264 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Member Spotlight
Ruben
Ruben
Lutz,FL
Posts: 5,898
Joined: December 2003
Show All Member Profiles 
Top Posters(30 Days)
isaac 18
Gizmo 13
Ruben 10
Morgan 6
Abbott 2
Latest Photos
Testing to drag photos
Comfortable Cats
Test
BSA photos
Chinese Buddhist temple.
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
preview message not working in 6.7.3 #114013
02/16/06 09:18 PM
02/16/06 09:18 PM
Joined: Jan 2005
Posts: 14
M
Mark Round Offline OP
stranger
Mark Round  Offline OP
stranger
M
Joined: Jan 2005
Posts: 14
I've recently upgraded my board to 6.7.3 and whenever I reply to a message in the forum, if I click on ‘preview message’ the small window that appears actually take you back to the forum main page and not a preview of the message.

Any idea how I can fix this?
Here's a link to our board-
Foot Talk Forums

Thanks,
Steve

Express Hosting
Express Hosting "We are the official hosting company of UBB.threads. Ask us about our free migration services to migrate your UBB.threads installation."
Re: preview message not working in 6.7.3 #114014
02/17/06 02:53 AM
02/17/06 02:53 AM
Joined: Jun 2006
Posts: 16,931
Portland, OR; USA
Gizmo Online tapedshut
UBB.threads Developer
Gizmo  Online Tapedshut
UBB.threads Developer
Joined: Jun 2006
Posts: 16,931
Portland, OR; USA
Do you have any modifications installed on your forum?


I am a Web Development Contractor, I do not work for UBBCentral. I have provided free User to User Support since the beginning of these support forums.
Forums: A Gardeners Forum Scouters World
UBB.threads: UBBWiki, UBB Styles, UBB.Sitemaps
Longtime Supporter & Resident Post-A-Holic
VNC Web Services: Code Modifications, Upgrades, Styling, Coding Services, Disaster Recovery, and more!
Re: preview message not working in 6.7.3 #114015
02/17/06 04:35 PM
02/17/06 04:35 PM
Joined: Apr 2004
Posts: 141
O
oracleweb Offline
member
oracleweb  Offline
member
O
Joined: Apr 2004
Posts: 141
I'm leaning towards the frames + redirects as the cause of the problem.

Re: preview message not working in 6.7.3 #114016
02/17/06 04:39 PM
02/17/06 04:39 PM
Joined: Jun 2006
Posts: 361
Des Moines, IA
Ron M Offline
enthusiast
Ron M  Offline
enthusiast
Joined: Jun 2006
Posts: 361
Des Moines, IA
I'm going to move this to Post Installation Troubleshooting since using frames is a bad idea. If you can duplicate the issue without frames, I'll move this back to bugs.


Shout Box
Today's Birthdays
No Birthdays
Recent Topics
Control Panel / Transactions Username
by Morgan. 06/20/18 05:38 AM
Custom Insert won't save
by Baldeagle. 06/18/18 07:44 PM
New Image capabilities ver 7.6.1
by Abbott. 06/14/18 02:28 PM
Thread deleted?
by Lisanne. 06/05/18 11:13 AM
random 500 server errors on post
by Bad Frog. 05/31/18 09:34 AM
Forum Statistics
Forums36
Topics35,122
Posts191,329
Members12,086
Most Online978
Jun 24th, 2007
Random Image
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.2
(Preview build 20180524)