Site Links
Home
Features
Documentation
Pricing & Order
Members Area
Support Options
UBBDev.com
UBBWiki.com
Who's Online Now
1 registered members (Gizmo), 66 guests, and 237 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Member Spotlight
JAISP
JAISP
Pennsylvania
Posts: 1,318
Joined: February 2007
Show All Member Profiles 
Top Posters(30 Days)
Gizmo 14
FREAK 11
M4TT 9
mmkk 5
Ruben 4
isaac 4
Latest Photos
Chinese Buddhist temple.
My buddha beads.
Rendered Walls
Multi-Screen wallpaper
Stockholm Metro
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
preview message not working in 6.7.3 #114013
02/16/06 08:18 PM
02/16/06 08:18 PM
Joined: Jan 2005
Posts: 14
M
Mark Round Offline OP
stranger
Mark Round  Offline OP
stranger
M
Joined: Jan 2005
Posts: 14
I've recently upgraded my board to 6.7.3 and whenever I reply to a message in the forum, if I click on ‘preview message’ the small window that appears actually take you back to the forum main page and not a preview of the message.

Any idea how I can fix this?
Here's a link to our board-
Foot Talk Forums

Thanks,
Steve

Express Hosting
Express Hosting "We are the official hosting company of UBB.threads. Ask us about our free migration services to migrate your UBB.threads installation."
Re: preview message not working in 6.7.3 #114014
02/17/06 01:53 AM
02/17/06 01:53 AM
Joined: Jun 2006
Posts: 16,784
Portland, OR; USA
Gizmo Online tapedshut
UBB.threads Developer
Gizmo  Online Tapedshut
UBB.threads Developer
Joined: Jun 2006
Posts: 16,784
Portland, OR; USA
Do you have any modifications installed on your forum?


I am a Web Development Contractor, I do not work for UBBCentral. I have provided free User to User Support since the beginning of these support forums.
Forums: A Gardeners Forum Scouters World
UBB.threads: UBBWiki, UBB Styles, UBB.Sitemaps
Longtime Supporter & Resident Post-A-Holic
VNC Web Services: Code Modifications, Upgrades, Styling, Coding Services, Disaster Recovery, and more!
Re: preview message not working in 6.7.3 #114015
02/17/06 03:35 PM
02/17/06 03:35 PM
Joined: Apr 2004
Posts: 141
O
oracleweb Offline
member
oracleweb  Offline
member
O
Joined: Apr 2004
Posts: 141
I'm leaning towards the frames + redirects as the cause of the problem.

Re: preview message not working in 6.7.3 #114016
02/17/06 03:39 PM
02/17/06 03:39 PM
Joined: Jun 2006
Posts: 361
Des Moines, IA
Ron M Offline
enthusiast
Ron M  Offline
enthusiast
Joined: Jun 2006
Posts: 361
Des Moines, IA
I'm going to move this to Post Installation Troubleshooting since using frames is a bad idea. If you can duplicate the issue without frames, I'll move this back to bugs.


Shout Box
Today's Birthdays
No Birthdays
Recent Topics
Shout Box Sound Effect
by M4TT. 11/29/17 08:28 PM
Ad island
by TGCsanderson. 11/25/17 06:41 PM
Taking to long to connect to DB
by AstroCat. 11/24/17 12:34 PM
I want to update forum but can't find license
by dimaninc. 11/23/17 10:51 AM
Forum Statistics
Forums36
Topics35,014
Posts190,530
Members12,045
Most Online978
Jun 24th, 2007
Random Image
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.1
(Snapshot build 20171106)